Yeni Golf görücüye çıktı! İşte Volkswagen Golf'un 8. nesili

Dünya'da ve Ülkemizde çok satan otomobil markası Volkswagen Golf modelinin yeni halini tanıtıma çıkarttı. En çok tercih edilen modellerinden olan Golf bir önceki jenerasyonuna göre çok daha dijital ve teknolojik donanımlarıyla geliyor.

Alman devi Volkswagen Golf'un yeni modeli ile hayran bıraktı. Volkswagen'in en çok tercih edilen modellerinden olan Golf  bir önceki jenarasyonuna göre daha dijital ve teknolojik donanımları ile geliyor. 

İŞTE YENİ GOLF'ÜN ÖZELLİKLERİ

Şimdiye kadar 35 milyondan fazla satan modelde 11 farklı motor seçeneği içinde üçü hafif, ikisi plug-in olmak üzere 5 hibrit seçeneği bulunuyor.

mk8golf-1-1-660x371.jpg

Uzunluğu 4284 mm'ye çıkarılan Golf 8'in genişlik, yükseklik ve aks mesafesi değerleri ise sırasıyla 1789, 1456 ve 2636 mm olarak açıklandı. Yeni Golf'ün içindeki değişiklikler dikkatlerden kaçmazken, bir önceki nesline göre ön ve arka lamba grubundaki daha modern değişiklikler araca daha sportif bir hava katmış.

Yeni Golf 8, Golf 7'de kullanılan motor seçenekleri ile satışa sunulacak. 1.0lt turbo TSI motorlar, 90 veya 110 beygir güce sahip. 1.5lt benzinli turbo TSI motorlar ise, sırasıyla 130 ve 150 beygir güç sunacak.

Yeni jenerasyonda analog göstergelerden vazgeçen Volkswagen, geçtiğimiz yaz Frankfurt’ta tanıttığı ID3 sistemini kullanıyor. Üstelik bu dijital değişim aracın fiyatına bir ekleme getirmeyeceği belirtiliyor.

Standart olarak manuel vitesle gelen Golf'te, DSG'li versiyonların vites kolu oldukça küçültülmüş ve şık bir tasarıma sahip.


Yeni Golf ile birlikte Trendline, Comfortline ve Highline olarak adlandırılan donanım seviyeleri artık Golf, Life ve Style olarak isimlendirilecek.

mk8golf-4-1-660x371.jpg

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡