Hatayspor'un bu hafta maçı neden yok (31.hafta) ? BAY geçmek ne demek?

Süper Ligin 31.hafta programı TFF tarafından duyuruldu. Buna göre Atakaş Hatayspor 31.haftayı bay geçecek. Bu sebeple Hatayspor'un neden maçının olmadığı merak ediliyor ve Hatayspor'un bu hafta maçı neden yok (30.hafta) ? BAY geçmek ne demek? sorularına yanıt aranıyor.

Hatayspor'un bu hafta maçı neden yok (31.hafta) ? BAY geçmek ne demek?

Süper Ligin 30.hafta programı açıklandı. Bu kapsamda her hafta olduğu gibi bu haftayı da bay geçecek olan takım belli oldu. Atakaş Hatayspor TFF'nin açıkladığı maç programına göre 31.haftada maça çıkmayacak.

ATAKAŞ HATAYSPORUN BU HAFTA MAÇI NEDEN YOK?(30.HAFTA) 

Atakaş Hatayspor Süper Ligin 31.haftasını BAY geçtiği için bu hafta maça çıkmayacak. Atakaş Hatayspornbsp;ligin 32.hafta maçında 3 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak mücadelede Galatasarayı konuk edecek.

BAY GEÇMEK NE DEMEK? 

Süper Lig bu yıl 21 takımla oynanıyor. Bir takım her haftayı BAY geçerek, o hafta maç yapmıyor. BAY geçmek kavramı kısaca bir takımın rakipsiz kalması olarak tanımlanabilir.

Tek rakamlı düzenlenen lig veya turnuvalarda maç oynamadan bir haftayı ya da turnuvanın elemesini geçen takım için "BAY geçti" ifadesi kullanılır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡