Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

Yeni Zelanda'da islamofobik terör saldırısı sonrası ortaya çıkan detaylar herkesi dehşete düşürüyor. Terörist Brenton Tarrant 'ın Facebook hesabından terör saldırısı öncesi 74 sayfalık manifesto yayınladığı ortaya çıktı. Manifestoda Türkler'e ait bir bölüm de bulunuyor. İşte Yeni Zelanda manifestosu tam metni haberimizde...

Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

Yeni Zelanda'da islamofobik terör saldırısı sonrası ortaya çıkan detaylar herkesi dehşete düşürüyor. Yeni Zelanda camii katliamcısı Brenton TarrantBrenton Tarrant 'ın Facebook hesabından terör saldırısı öncesi 74 sayfalık manifesto yayınladığı ortaya çıktı. Manifestoda Türkler'e ait bir bölüm de bulunuyor. İşte Yeni Zelanda manifestosu tam metin okumanız için haberimizde...

YENİ ZELANDA MANİFESTOSU | 74 SAYFALIK MANİFESTO TAM METİN

Yeni Zelanda'da camiye saldırıyı gerçekleştiren saldırganın, kendi YouTube sayfasından 70 sayfalık bir manifesto yayınlandığı ortaya çıktı. İskoç bir aileden gelen ve Avustralya'da doğan Brenton Tarrant isimli saldırganın 28 yaşında olduğu tahmin ediliyor. Görüntülerde 5 silahla birlikte yolculuk yapan saldırgan, bir yandan da müzik dinlerken görülüyor. Saldırıyı bilgisayar oyunlarına benzer şekilde gerçekleştirdiği gözlenen saldırganın, saldırı sırasında silahın şarjörünü birçok kez değiştirdiği görülüyor. Aracından inen saldırgan caminin kapısından girer girmez ateş etmeye başlıyor. Silahların üzerinde, daha önce dünyanın başka bölgelerinde Müslümanlara saldırı düzenleyenlerin isimleri yer alıyor. İşte Yeni Zelanda cami saldırısı manifestosu 74 sayfalık tam metni...

Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

YENİ ZELANDA MANİFESTOSU TÜRKLERE AİT BÖLÜM ÇEVİRİSİ OKU

Saldırıyı 2 yıl önce planlayan Tarrant'ın manifestosunda Türklerle ilgili bir bölüm de yer alıyor."Türklere" başlığının yer aldığı bölümde şu ifadelere yer verilmiş:

"Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında."Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz.Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak"

İşte yayınlanan Yeni Zelanda manifestosundaki Türk bölümü

.Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

 

 

YENİ ZELANDA MANİFESTOSU TAM METNİ NEDİR? 74 SAYFALIK MANİFESTO TAM METİN OKU

Yeni Zelanda saldırganı Brenton Tarrant, saldırı anını sosyal medya hesaplarından canlı yayınla dünyaya duyurdu. Tarrant, youtube hesabında da 74 sayfalık bir manifesto yayınlandı.

İşte 74 sayfalık Yeni Zelanda manifestosu tam metni;

sayfa 1
büyük değiştirme
sayfa 2
o iyi geceye kibar davranmayın, yaşlılık gün içinde yakılmalı ve çıldırmalıdır; öfke, ışığın ölmesine karşı öfke. bilge adamlar sonunda karanlık olduğunu biliyor olsalar da, çünkü sözleri şimşek çakmadı o iyi geceye kibar davranmayın. iyi adamlar, son dalga, ne kadar parlak ağlayarak onların zayıf işleri, yeşil bir koyda dans etmiş olabilir. öfke, ışığın ölmesine karşı öfke. uçuşta güneşi yakalayıp söyleyen vahşi adamlar, ve öğren, çok geç, onu yolda kederlerdi. o iyi geceye kibar davranmayın. kör görme ile gören, ölümün yakınında, mezar adamları kör gözler göktaşları gibi alev alabilir ve eşcinsel olabilir. öfke, ışığın ölmesine karşı öfke. ve sen, babam, orada üzücü yükseklikte, lanet olsun, korusun, şimdi şiddetli göz yaşlarınla, dua ediyorum. o iyi geceye kibar davranmayın. öfke, ışığın ölmesine karşı öfke.
sayfa 3
giriş bu doğum oranları. bu doğum oranları. bu doğum oranları. bu yazılardan hatırlamanı istediğim bir şey varsa, o kadar. doğum oranları değişmeli. tüm avrupalı ??olmayanları sınır dışı etsek bile yarın topraklarımızdan, avrupa halkı hala sarmaldı çürüme ve nihai ölüm içine. her gün sayıca azalıyoruz, yaşlanıyoruz, zayıflıyoruz. sonunda ikame doğurganlık seviyelerine geri dönmeliyiz, yoksa bizi öldürür. bir nüfusu korumak için insanlar ulaşan bir doğum hızına ulaşmalı üreme fertilite seviyeleri. batı dünyasında bu kabaca 2.06 kadın başına doğum sayısı. https://en.wikipedia.org/…n_states_and_dependencies _by_total_fertility_rate tek bir batı ülkesi yok, tek bir beyaz millet değil. bu seviyelere ulaşır. avrupa'da değil, amerika'da değil, avustralya'da veya yeni zelanda'da değil. beyazlar üremeyi başaramaz, aileler yaratamaz, başaramaz çocuk sahibi olmak fakat bu alt ikame doğurganlık hızına rağmen, batı’daki nüfus artıyor ve hızla. bu nasıl mümkün olabilir? toplu göç ve göçmenlerin doğurganlık oranları yüksek kendileri popülasyonda bu artışa neden oluyor. tarihte daha önce hiç görülmemiş düzeyde bir istila yaşıyoruz. milyarlarca insan sınırlarımızı geçiyor, yasal olarak. devlet tarafından davet edildi ve başarısız olan beyazların yerini alacak kurumsal varlıklar. yeniden üretin, ucuz emeği, yeni tüketiciyi ve vergi tabanını oluşturamadı şirketler ve devletlerin gelişmesi gerekiyor. bu kitlesel göç krizi ve ikame alt doğurganlık krizi bir saldırıdır avrupa halkına, birleştirilmediği takdirde, sonuçta avrupa halkının ırksal ve kültürel değişiminin tamamlanması.
sayfa 4
bunu tam anlamıyla görmek için sadece nüfus istatistiklerine bakmak gerekir. batı ülkelerinde 2100. https://en.wikipedia.org/…ies_by_future_population_(u nited_nations, _medium_fertility_variant) 2100 yılında, ikame alt doğurganlığın devam eden etkisine rağmen, nüfus rakamları, popülasyonun satır içi alt değiştirme doğurganlık seviyeleri, ancak aslında korur ve hatta birçok beyaz ulus, hızla artar. hepsi göçmenlik yoluyla. bu etnik yerine geçer. bu kültürel bir ikamedir. bu ırksal değişimdir. bu beyaz genocıde. yenileme seviyelerine dönmek için bir numaralı önceliktir. ama bu basit bir görev yok. doğurganlıktaki düşüşün sayısız sebebi var geleneksel aile biriminin oranları ve yıkımı. kaçınılmaz olarak hedonistik, nihilist felaketi düzeltmeliyiz bireyselcilik. ama biraz zaman alacaktır, vaktimiz olmadı kitlesel göç krizi. kitlesel göç nedeniyle, yasaların yürürlüğe girmesi için gereken zaman ölçeğine sahip değiliz. medeniyet paradigması kayması sağlığa dönmek için yapmamız gereken ve refah. kitlesel göç bizi mahrum bırakacak, uluslarımızı yıkacak, topluluklar, etnik bağlarımızı yok etmek, kültürlerimizi yok etmek, bizim yok etmek halkları. çok düşük doğurganlık seviyelerinden çok önce. doğurganlık oranları, hem topraklarımızdaki işgalcilerle uğraşmalıyız hem de topraklarımıza girmek isteyen işgalciler. göç etmeyi ezmeli ve üzerinde yaşayan işgalcileri sınır dışı etmeliyiz toprağımız. bu sadece refahımızla ilgili bir mesele değil, aynı zamanda hayatta kalmaktır. bizim insanlarımız.
sayfa 5
olası soruları cevaplamak 1. genel olarak kimsin? sadece 28 yaşında sıradan bir beyaz adam. avustralya’da çalışmak için doğmuş sınıf, düşük gelirli aile. ailem iskoç, irlanda ve ingiliz malı. hiç sorun yaşamadan düzenli bir çocukluk geçirdim. okulum sırasında eğitime çok az ilgi duydum, ancak sınıfı geçmek. sunulan hiçbir şeye büyük ilgi duymadığım için üniversiteye gitmedim çalışılacak üniversiteler. yatırım yapmadan önce kısa bir süre çalıştım. bitconnect, daha sonra yatırım yapmak için parayı kullandı. daha yakın bir zamanda kebap çıkarma görevlisi olarak yarı zamanlı çalışıyorum. ben sadece normal bir aileden, normal beyaz bir adamım. kim halkım için bir gelecek sağlamak için bir tavır almaya karar verdi. neden saldırıyı gerçekleştirdin? hepsinden öte istilacılara topraklarımızın asla toprakları olmayacağını göstermeleri, vatanlarımız bizimdir ve beyaz bir adam hala yaşadığı sürece, asla topraklarımızı asla fethetmeyecekler ve asla insanlar. işgalcilerden yüz binlerce ölümün intikamını almak avrupalı ??topraklardaki yabancı istilacıların tarih boyunca meydana getirdiği sebepler. alınan milyonlarca avrupalı ??köleliğin intikamını almak islam köleleri topraklarını. terör saldırılarına kaybedilen binlerce avrupa hayatının intikamını almak avrupa toprakları boyunca. ebba akerlund'un intikamını almak. avrupa'daki bölgelere göç oranlarını doğrudan korkutmak suretiyle azaltmak ve işgalcilerin kendilerini fiziksel olarak uzaklaştırması. halkımın politik düşmanlarını harekete geçirmek, harekete geçirmek ellerini fazla uzat ve nihai ve kaçınılmaz olanı tecrübe et sonuç olarak boşluk.
sayfa 6
avrupa arasında şiddete, misillemeye ve daha fazla bölünmeye teşvik etmek insanlar ve işgalciler şu anda avrupa topraklarını işgal ediyor. avrupalı ??kadın ve erkeklerin sürekli kaybettiği ve asla kaybetmediklerinin intikamını almak kendi toprakları için ölen avrupa tarihinin savaşları sona erdi, insanlar sadece topraklarını ellerinden aldılar. ortaya çıkmak için rahatsız et. halkımın politik düşmanlarını harekete geçirmek, aşırı yaymak kendi elleriyle ve sonuçta ortaya çıkan tepkileri tecrübe edin. doğrudan eylemin etkisini göstermek için, takip etmek istiyor. atalarının topraklarını özgürleştirmek isteyenler için bir yol işgalcilerin kavrayıp, bir şeyler yaratmak isteyenler için bir işaretçi olması kalıcı kültür, onlara yalnız olmadıklarını söylemek için. güçlü, güçlü ve güçlü bir korku atmosferi yaratmak devrimci eylem gerçekleşebilir. sarkaç salınımına ivme kazandırmak için nihayetinde batı toplumunu istikrarsızlaştırmak ve kutuplaştırmak şu andaki nihilist, hedonistik, bireyci deliliği yok et batı düşüncesinin kontrolü ele alındı. nato’nun avrupalı nato güçlerinin de bir parçası olan türkler, böylece nato bir kez daha birleşmiş bir avrupa ordusuna girdi ve türkiye'yi zorladı bir kez daha yabancı düşman kuvvetinin gerçek konumuna geri döndü. son olarak, birleşik devletler'deki iki ideoloji arasında çatışma yaratmak sosyal, kültürel çalışmaları ilerletmek için ateşli silahların mülkiyeti üzerine devletler, amerika birleşik devletleri içinde siyasi ve ırksal bölünme. 2. değişiklik ve ateşli silahlar haklarının teşebbüs kaldırma olacak nihayetinde sonunda abd’yi balkanlaştıracak bir iç savaşla sonuçlanır. siyasal, kültürel ve en önemlisi ırksal çizgiler. abd’nin bu balkanlaşması, yalnızca ırksal ayrılıkla sonuçlanmayacak amerika birleşik devletleri'nde bulunan kişilerin beyaz'ın geleceğini sağlaması kuzey amerika kıtasında yarış, ama aynı zamanda “eritme potası” boru rüyası. ayrıca, bu balkanizasyon, abd’nin gücü dünya çapında projelendirmek ve böylece bir daha asla böyle bir abd’nin kosova’ya katılımının bir kez daha yaşanması durumu
sayfa 7
abd / nato güçleri müslümanların yanında savaştı ve hıristiyanları katlettiler avrupalılar bu islami işgalcileri avrupa'dan uzaklaştırmaya çalışıyorlar). ne istiyorsun? halkımızın varlığını ve beyaz için bir gelecek sağlamalıyız. çocuklar. taahhüt etmeye karar verdiğin özel bir olay veya sebep var mıydı? şiddetli saldırı? saldırıya başlamadan 2 yıl önce görüşlerimi önemli ölçüde değiştirdi. zamanın başlangıcı nisan 2017’nin sonuna kadar, mayıs 2017’nin sonuna kadar bu süre zarfında, bir dizi etkinlik kendi rezervlerimi bozdu çekinceler, alaycılığım ve batı’nın aktüel olduğu gerçeğini açıkladı durum. bu olaylar düşüncelerimi demokratik, politik bir arayışa dönüştürdü çözüm ve nihayet gerçeğin açığa çıkmasına neden oldu, bu şiddetli, devrimci çözüm, mevcut krizimize olası tek çözümdür. o zamanlar batı avrupa'da turist olarak seyahat ediyordum, fransa, ispanya portekiz ve diğerleri. değişime başlayan ilk olay terör oldu nisan 2017 arasında 7 ekim'de stockholm'de saldırı başka terör saldırısı olduğunu görünüşte hiç bitmeyen saldırılarda gerçekleşmiş olan yetişkin hayatım boyunca düzenli olarak. ama nedense bu farklı. önceki saldırıları karşıladığım yorgun sinizm sonuçlanmadı. hayatımın bir parçası olmuş olan bir şey batı’ya yapılan saldırılar karşısında sinizmin islami olduğunu hatırlayabiliyorum. işgalciler, artık orada değildi. artık hapşırığı getiremedim suratıma artık şiddete sırtımı çeviremedim. bir şey, bu sefer farklıydı. bu fark ebba akerlund idi. genç, masum ve ölü ebba. ebba okuldan sonra annesiyle buluşmak için yürüyordu. islami bir saldırgan tarafından öldürülen, çalınan bir aracın üzerinde yürüdüğü alışveriş caddesi. ebba kısmen sağırdı, saldırganın geldiğini duyamıyorum. istilacıların elinde ebba ölümü, şiddet uyguladığı öfke vefatı durdurmadaki başarısızlığım kendi yorgun sinizmim yüzünden balyoz gibi.
sayfa 8
artık saldırıları görmezden gelemedim. insanlarıma saldırdılar. kültürüme saldırılar, inancıma saldırılar ve ruhumun saldırıları. onlar göz ardı edilmeyecekti. ikinci etkinlik 2017 fransız genel seçimleriydi. adaylar zamanımızın bariz bir göstergesiydi: küreselci, kapitalist, eşitlikçi, eski yatırım bankacısı, peşinde olmaktan başka ulusal bir inanç değildi. bir milquetoast, kargaşasız, sivil milliyetçi, tartışmalı olmayan bir kar. kimin en cesur ve ilham verici fikir mümkün olduğunu çözdü kaçak göçmenlerin sınır dışı edilmesi. bu saçma uyuşmaya rağmen, bir zafer kazanma olasılığı yarı milliyetçi en azından kendime göre, belki de politik bir işaretti. çözüm hala mümkündü. enternasyonalist, küreselci, beyaz karşıtı, eski bankacı kazandı. yakın bile değildi. içindeki politik durumun gerçeği avrupa birdenbire kabul etmek imkansızdı. umutsuzluğum belirlendi. demokratik bir çözüm ortadan kalktı. son baskı fransız şehir ve kasabalarının durumuna tanıklık ediyordu. için yıllarca fransa'nın işgalini duyuyor ve okuyordum. beyaz olmayan, bu söylentilerin ve hikayelerin çoğunun olduğuna inandım abartılar, politik bir anlatıyı bastırmak için yaratıldı. fakat bir kez fransa'ya geldiğimde, hikayeleri sadece gerçek değil, derinlemesine sade. her fransız şehrinde, her fransız şehrinde, işgalciler oradaydı. nereye gittiğim önemli değil, topluluk ne kadar küçük ya da kırsal olursa olsun ziyaret ettim, işgalciler oradaydı. fransız halkı genellikle azınlıkların kendileriydi ve fransızlar sokaklarda olanlar genellikle yalnız, çocuksuz ya da ileri yaştaydı. göçmenler gençken, enerjilendirilmiş ve geniş aileler ile birçok çocuk. yiyecek almak için bir alışveriş merkezinin otoparkına girdiğimi hatırlıyorum. doğu fransa’da, yaklaşık 15-25 bin insanlar. otoparkta otururken, kiralık arabamda bir izledim işgalcilerin akışı alışveriş merkezinin ön kapılarında yürür. her fransız erkek ya da kadın için iki katına çıktı. işgalciler. yeterince görmüştüm ve öfkeyle şehir dışına çıkıp reddetti artık lanetli yerde kal ve bir sonraki şehre git. yolculuğumda bir sonraki fransız kasabasına doğru ilerlemek kaçınılmaz olarak işgalciler de orada olacaktı, duygularımı buldum öfke öfkesi arasında sallanan ve öfkeyle öfkeli
sayfa 9
fransa'nın işgali, fransız halkının karamsarlığı, kaybı kültür ve kimlik ile sunulan siyasi çözümlerin azlığı. gömmek için yaratılmış çok sayıda toplu mezarlıktan biri olan bir mezarlığa rastladım. fransızlar ve diğer avrupalı ??askerler sakat kalan savaşlarda kaybetti avrupa. birçok resim görmüştüm ve birçok insanın mezarlıkları tartıştığını duydum. ama bu mezarlıklar hakkında önceden bilgim olsa bile, hala değildim görme için hazırlanmış. yanındaki alanlardan uzanan basit, beyaz, tahta haçlar görünüşte sonu olmayan ufukta karayolu. onların numarası sayılamayan, zararlarının temsili kabul edilemez. çektim kiralık araba, oturdu ve bu haçlara bakıyor ve nasıl düşündüğünü düşünüyordu. bu erkeklere ve kadınların fedakarlıklarına rağmen, cesaretlerine rağmen, hala o kadar düştük. gözyaşlarına girdim, arabada yalnız kaldım. haçlara, unutulmuş ölülere bakarken. neden bu askerlerin ölümlerinin boşuna olmasına izin veriyorduk? neden biz işgalcilerin bizi ele geçirmesine izin vermek? bizi aşmak mı? tek bir atış olmadan yanıt olarak ateş? neden birileri bir şey yapmıyor? bu sonsuz haçlar önünde, o ölü askerler önünde kaybetti unutulmuş savaşlar, umutsuzluğum utancına döndü, suçluluğumu utandırdı, suçluluğumu öfke ve öfke. neden birileri bir şey yapmıyor? neden birileri bir şey yapmıyor? neden bir şey yapmıyorum? büyü bozuldu, neden bir şey yapmıyorum? neden ben değil? eğer ben değilse, o zaman kim? neden onlar kendim yapabilirken? orada bir şey yapmaya karar verdim, almaya karar verdim eylem, zorlamak, şiddete çalışmak. istilacılara savaşı kendim vermek.
sayfa 10
kimi temsil ediyorsun? yaşamak isteyen milyonlarca avrupalı ??ve diğer etnik milliyetçi halk kendi halkları arasında barış içinde, kendi topraklarında yaşamak, pratik yapmak kendi gelenekleri ve kendi türlerinin geleceğine karar vermek. herhangi bir siyasi grubun veya hareketin bir parçası mısınız? olsa da, herhangi bir kuruluş veya grubun doğrudan üyesi değilim birçok milliyetçi gruba bağış yaptı ve daha pek çok kişi ile etkileşime girdi. desteklediğiniz / sıraladığınız veya sıraladığınız gruplar saldırı? hayır. hiçbir grup saldırımı emretmedi, kararı kendim verdim. ben olsa desteğiyle bir nimet için yeniden doğmuş şövalyeler tapınakçılar temasa geçti verilen saldırı. bu gruplar güç sahibi mi / bu gruplardaki insanlar kim? bu kuruluşlardaki toplam insan sayısı milyonlarca binlerce toplam grup sayısı. her yaşam yürüyüşünden insan, istihdamın ve alanın her yerinde, ancak orantısız olarak kullanılıyorsa askerlik ve kolluk kuvvetlerinde. beklenildiği etno-milliyetçiler ve milliyetçiler hizmet veren alanlarda istihdam ararlar. milletleri ve toplulukları. asker sayısını tahmin ediyorum aynı zamanda milliyetçi gruplara ait olan avrupa silahlı kuvvetleri tıpkı hukukta olduğu kadar, yüz binlerce uygulama pozisyonları. şöhret saldırısı yaptın mı? hayır, şöhret için bir saldırı yapmak gülünç olurdu. saldırganların ismini hatırlayın 11 eylül saldırısında yeni york? pentagon'a yapılan saldırıya ne dersiniz? uçaktaki saldırganlar aynı gün alana düştü? çabucak unutulacağım. ki umrumda değil. sonuçta ben özel ve çoğunlukla içe dönük bir insanım. ama eylemlerimin artçı şoku gelecek yıllar boyunca dalgalanacak siyasal ve sosyal söylem, atmosfer yaratma veya korku ve değişim bu gerekli. bu insanları neden hedefledin? onlar bir kültürden açık, görünür ve büyük bir işgalci grubuydu. doğurganlık oranları yüksek, daha yüksek sosyal güven ve güçlü, sağlam gelenekler halklarımı işgal etmeye ve etnik olarak kendi topraklarıma sokmaya çalışan insanlar.
sayfa 11
ne zamandır bu saldırıyı planladın? yaklaşık iki yıl önce bir saldırı planlamaya başladım. christchurch'deki yer üç ay öncesinden. neden saldırmak için bu zamanı seçtin? saldırı için en iyi zaman dündü, bir sonraki en iyi zaman bugündü. saldırı eğitmek, bir plan oluşturmak, benim yerime oturmam ilişkiler, görüşlerimi yazın, sonra saldırıyı gerçekleştirin. neden ateşli silah kullanmayı seçtin? herhangi bir silahı veya aracı seçebilirdim. hanehalkı unu, bir dağılım yöntemi ve bir tutuşma kaynağı. ballpeen çekiç ve bir tahta kalkan. gaz, yangın, araç saldırıları, uçak saldırıları, herhangi bir araç mevcuttu. isteğim vardı ve kaynaklarım vardı. toplumsal söylem üzerindeki etkisi için ateşli silahları seçtim. sağlayacakları medya kapsamı ve medya üzerindeki etkileri birleşik devletlerin siyaseti ve dolayısıyla dünyadaki politik durum. abd, devlet boyunca yaptığı ikinci değişiklikle birçok fraksiyona bölünmüş durumda. sosyal, kültürel ve en önemlisi ırksal çizgiler. yeterli baskı ile birleşik devletler içindeki sol kanat arayacak ikinci değişikliğin kaldırılması ve abd’deki sağ kanadın bu onların özgürlük ve özgürlüklerine yapılan bir saldırı olarak. bu hakların sol tarafından kaldırılmaya çalışılması dramatik bir sonuç doğuracak amerika birleşik devletleri'nde halkın kutuplaşması ve nihayetinde kırılma abd'nin kültürel ve ırksal çizgileri boyunca. neden saldırmak için yeni zelanda'yı seçtiniz? yeni zelanda saldırı için orijinal seçenek değildi, sadece yeni'ye geldim zelanda, geçici olarak yaşamayı planlarken ve eğitirken yaşadı, ancak yakında buldum yeni zelanda’nın her yerdeki çevre kadar hedef zengini olduğunu batıda başka. ikincisi, yeni zelanda'daki bir saldırı gerçeğe dikkat çekerdi uygarlığımıza yapılan saldırı, dünyanın hiçbir yerinde güvenli olmadığı, işgalciler dünyanın en ücra bölgelerinde bile bütün topraklarımızdaydı ve gidecek hiçbir yerin olmadığı ve güvenli ve kitlesel olmadığı göçmenlik. oradaki camilere saldırmış olmanızın herhangi bir nedeni var mıydı? belirli? başlangıçta dunedin'deki cami, özellikle sonrasında ana hedef oldu. “otago muslim” adlı facebook sayfasındaki videoyu izliyor ilişki”
sayfa 12
https://www.facebook.com/…ssociation-20677822935878 6 / “çok ilginç video” başlıklı video savaşı. sadece müslümanlar için. lütfen eylemlerini bildiklerini ispatlayan “yeniden dağıtmayın”. suç. https://www.facebook.com/…6/videos/451628238207116/ ancak christchurch ve linwood'taki camileri ziyaret edip gördükten sonra bir camiye çevrilmiş olan kilisenin isyanı ashburton, planlarım değişti. christchurch ve linwood camilerinde çok daha fazla istilacı vardı. seçkin ve optik olarak yabancı bina, daha az öğrenci, daha fazla yetişkin ve önceki bir aşırılıkçılık tarihi. bu camilere saldırmak, ülkemize planlı bir saldırı için de izin verdi. cami, aşburton’da, bu yazım zamanından emin değilim. bu hedefe ulaşıp ulaşmamam, bonus bir hedefti. bir terörist saldırısı olduğunu düşünüyor musunuz? tanım gereği, evet. bu bir terörist saldırısı. ama ben bir olduğuna inanıyorum işgalci bir güce karşı partizan hareketi. saldırı için herhangi bir pişmanlık hissediyor musun? hayır, keşke sadece daha fazla istilacı ve diğer hainleri öldürebilseydim. iyi. kişisel olarak müslümanlardan nefret mi ettiniz? vatanlarında yaşayan müslüman bir erkek veya kadın mı? topraklarımızı istila etmeyi seçen bir müslüman erkek veya kadın topraklarımızda yaşıyor ve halkımızı değiştirelim mi? evet, onlardan hoşlanmıyorum. gerçekten nefret ettiğim tek müslüman, kendi halkımızdan gelenler. miraslarına sırt çeviren, kültürlerine sırt çeviren, geleneklerine sırt çevirmek ve kendilerine hain hain oldu yarış. bunlar nefret ediyorum. şahsen yabancılardan / diğer kültürlerden nefret mi ettiniz? hayır, uzun yıllar boyunca birçok millet boyunca seyahat ettim. seyahat ettiğim her yerde, birkaç küçük istisna dışında, ben tedavi oldum. harika, sık sık misafir olarak ve hatta bir arkadaş olarak. çeşitli kültürleri dünya beni sıcaklık ve şefkatle selamladı ve ben çok onlarla geçirdiğim her andan zevk aldım.
sayfa 13
dünyalarının farklı halklarına, dünyadan bağımsız olarak en iyisini diliyorum. etnik köken, ırk, inanç kültürü ve onların barış ve refah içinde yaşadıklarını, kendi halkları arasında, kendi geleneklerini uygulayanlar, kendi başlarına milletler. ancak, aynı insanlar halklarımın topraklarına gelmek istiyorsa, benim yerime insanlar, halkıma boyun eğdirmek, halkıma karşı savaşmak, ben olacağım onlarla savaşmak zorunda kalmak ve hiçbir şeyi saklı tutmak. saldırdıklarının masum olduğuna inanıyor musun? bir istilada masum değiller, diğerlerini kolonileştirenler halkların toprakları suçluluk payını paylaşıyor. medya kapsamı almak ve kendi yazılarını / inançlarını / ideallerini yay. hayır, saldırı gerekli tüm etkileri ile başlı başına bir sonlandı. bu yazılar ve kapsamları sadece ikramiyedir. saldırıdan kurtulmayı düşündün mü? evet, ama ölüm kesin bir olasılıktı. bu durumlar karmakarışık ve planlama ne olursa olsun kontrol etmek neredeyse imkansız. hayatta kalmak bir ideallerimi medya yoluyla daha da yaygınlaştırmak için ölüme daha iyi bir alternatif kapsama ve devletten kaynakları kendi başıma tüketmek hapis cezası. saldırı “ırkçı” kaynaklı mıydı? doğurganlık oranları doğası gereği yarışa bağlıdır, bu yüzden evet. ırksal vardı saldırı bileşeni. saldırı "yabancı düşmanlığı" mıydı? doğurganlık oranları kültüreldir, bunu inkar etmek yoktur, yani bir savaşı vardı. işgalciler tarafından savaşılan kültürler ve saldırıma bir cevap oldu bu. yine de, başkalarına karşı büyük bir korku ya da güvensizlik hissetmiyorum. “islamofobik” saldırı menşeli miydi? özellikle islam ulusları ırktan bağımsız olarak yüksek doğum oranlarına sahiptirler. etnik köken ve bunun içinde saldırılara karşı islam karşıtı bir motivasyon vardı. 1300 yıllık savaşta islam aleyhine intikam almak batı halkına ve diğer insanlara getirdiği yıkım dünya halkları. saldırı kökenli köken karşıtı mıydı? evet, tüm şüphelerin ötesinde, göçmenlik karşıtı, etnik köken karşıtı ve kültürel karşıtı değişim.
sayfa 14
saldırı menşeli çeşitlilik karşıtı mıydı? hayır, saldırı çeşitlilik saldırısı değil, adına yapılan bir saldırıydı. çeşitlilik. farklı halkların farklı, ayrı, benzersiz, seyreltilmemiş kalmasını sağlamak kültürel ya da etnik ifade ve özerklik konusunda sınırsız. dünyadaki insanların geleneklerine sadık kalmasını sağlamak ve inanç ve sulanma ve etkisi ile bozulmaz dışarıdan. saldırı, güzelliğin, sanatın ve sanatın korunmasını sağlamaktı. gelenek. aklımda bir gökkuşağı sadece çeşitliliği nedeniyle güzel renkler, renkleri birlikte karıştırın ve hepsini yok edin; sonsuza dek gitti ve sonuç güzel şeylerden uzak. polis memurlarını veya devletin diğer uygulayıcılarını öldürmeyi düşündünüz mü? hayır. yeni zelanda’daki polis kuvveti kamuoyu ve fransa, ingiltere gibi diğer avrupa ülkelerinden farklı olarak veya norveç bugüne kadar insanlara sadık kaldılar. devlet memuru olmadığı sürece polis memurları ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır. işgalciler arka plandan. çabuk grevde olmak ve ardından saldırı bölgesinden çıkarmak, devlete cevap vermekten kaçınmak ve bulunduğum durumdan kaçınmak onlara zarar vermek zorunda kaldı. bir angajman durumunda, biraz tuhaf bir görüşe sahiptim. yanıt veren devlet uygulayıcılarını bağırarak silahlarını atmak ve bu başarısız olursa, sadece hayati olmayan bölgeleri hedeflemek uyluk önü, omuz veya yan taraf gibi gövdeleri baldır, hamstring veya gluteal kasların atışının en az mümkün olduğu kadar zarar ve hızlı bir iyileşme sağlamak için. bunun gerçekte nasıl çalıştığını, peki… sadece sen biliyorsun. hayatta kaldıysan, yargılanmak istiyor muydun? evet ve suçu kabul etmemek. işgalci güç ve ben yasal, üniformalı bir savaşçıyım. saldırınızda başka hedefler var mıydı? batı’nın şu anki durumu hakkında söylenebilecek çok şey var. hedef açısından zengin bir çevrede yaşıyoruz, hain ve tuzaklar boldur. “ırkçı” mıydınız? evet, tanım gereği, insanlar arasında ırksal farklılıkların var olduğuna inanıyorum. ve toplumlarımızı şekillendirme şeklimiz üzerinde büyük bir etkiye sahipler.
sayfa 15
ayrıca doğurganlık oranlarının bu ırksal farklılıkların bir parçası olduğuna ve verimliliği yüksek olan topraklarımızdaki göçmenler, ırkımızın varlığı. yani evet. ben bir ırkçıyım. sen bir "yabancı düşmanlığı" mıydın? hayır, hiçbir kültür beni korkutmaz. ben sadece yüksek kültürlere karşı dikkatli doğurganlık oranları diğerlerinin yerini almaktadır. sen bir “islamofoba” mıydın? hayır, islam'dan korkmuyorum, sadece yüksek doğurganlık oranları nedeniyle diğer insanların ve inançların yerini almak için büyüyün. milliyetçi miydiniz? evet, çoğunlukla etno-milliyetçi (sağlığa önem veriyorum). ve her şeyden önce ırkımın refahı). nazi miydin? hayır, gerçek naziler yok. siyasi ya da sosyal bir güç olmadı 60 yıldan fazla bir süre dünyanın her yerinde. yahudi karşıtı mıydınız? hayır. israil'de yaşayan bir yahudi, aradıkları sürece benim düşmanım değildir. halkımı yıkmak veya onlara zarar vermek. siz neo-nazi misiniz? bu çok geniş bir insan kategorisidir ve tanımı en iyi ihtimalle bulanıktır. yani hayır, inanmıyorum. muhafazakar mıydınız? hayır, muhafazakarlık kılık değiştirmiş bir korporatizmdir, bunun bir parçası olmasını istemiyorum. hıristiyan mısın? bu karmaşık. bildiğim zaman sana söyleyeceğim. faşist miydiniz? evet. bir kereliğine faşist olarak adlandırılacak kişi gerçek bir faşist. gazetecilerin buna bayılacaklarından eminim. çoğunlukla sir oswald mosley'in görüşlerine katılıyorum ve kendimi bir doğaya göre eko-faşist. kendime en yakın siyasi ve sosyal değerleri olan ulus çin halk cumhuriyeti.
sayfa 16
tarihte en çok ilişkilendirdiğiniz siyasi bir şahıs veya parti var mıydı? kendinle sör oswald mosley, tarihten kendi inancıma en yakın kişi. bir “homofobik” miydiniz? hayır, sadece eşcinsel insanların yaptıklarını umursamıyorum. halklarına sadıklar ve halklarını önce iyi olmaları için yerleştiriyorlar. sorunum yok “sağ kanat” mıydınız? tanıma bağlı olarak, elbette. “sol kanat” mıydınız? tanıma bağlı olarak, elbette. sosyalist miydiniz? tanımına bağlı olarak. işçilerin sahip olduğu araçların mülkiyeti üretim? bu işçilerin kim olduğuna, niyetlerine, kime bağlı şu anda üretim araçları, amaçları ve şu andaki devletin ve niyetlerinin sahibi. donald trump'ın destekçisi misiniz / siz misiniz? yenilenmiş beyaz kimliğin ve ortak amacın sembolü olarak mı? emin. olarak politika yapıcı ve lider? sevgili tanrım hayır. brexit'in destekçisi misiniz / siz misiniz? evet, resmi bir politika için olmasa da. gerçek şu ki sonunda insanlar bununla ilgisi olmadığı gerçeğiyle yüzleşmeli. ekonomi.toptan göçüne geri dönen ingiliz halkıydı, kültürel yer değiştirme ve küreselleşme ve bu harika ve harika şey. front national'ın destekçisi misiniz / siz misiniz? hayır, onlar tamamen milliyetçi halk güçlerinin bir milquetoast partisidir. gerçek bir değişim yaratma kabiliyeti yok ve tasarruf edecek gerçek bir plan yok onların milleti. yeni zelanda’da yaşayarak kendiniz göçmen değil miydiniz? evet ve görünüşe göre göçmenler birçok konuyu beraberinde getiriyor. hayır, gerçekten değil. yeni zelanda’da avustralya’da yaşayanlar aynı. bavyera'da yaşayan bir avusturyalı. etnik olarak yerini almayacaklar millet, millet kültürünü değiştiremezler, onlar aynı insanlar, onlar aynı kültür.
sayfa 17
hoşgörüsüz müsünüz? emin. ölmekte olan bir ulusun son erdemleri hoşgörü ve ilgisizliktir, ve ben hiçbirini istemiyorum. görüş ve inançlarınızı nasıl geliştirdiniz / araştırdınız / kabul ettiniz? çok fazla zaman, çok fazla yerden. inancınızı nereden / araştırma / geliştirdiniz? internet, elbette. gerçeği başka hiçbir yerde bulamazsınız. seni en çok radikalleştiren belirli bir kişi var mı? evet, beni her şeyden önce etkileyen kişi candace owens'dı. her konuştuğunda içgörülerinden ve kendi görüşlerinden şaşırdım beni şiddete inanma konusunda daha ileri götürmeye yardımcı oldu uysallık. rağmen bazı inançlarını reddetmek zorunda kalacağım. aradığı aşırı eylemler, zevklerim için bile çok fazla. videoyla şiddet ve aşırılıkçılık öğrettiniz mi? oyunlar, müzik, edebiyat, sinema? evet, ejderha 3 spyro bana etnik milliyetçiliği öğretti. fortnite beni eğitti katil olmak ve düşmanlarımın cesetlerini bulmak. yok hayır. bu görüşleri her zaman tuttun mu? hayır, ben gençken bir komünisttim, sonra bir anarşist ve en sonunda eko-faşist olmaya gelmeden önce özgürlükçü. kimi beyaz olarak görüyorsun? etnik ve kültürel olarak avrupalı ??olanlar. beyaz olmayan kimi düşünüyorsunuz? etnik ve kültürel olarak avrupalı ??olmayanlar. inançlarınız size aileniz / arkadaşlarınız / toplum vb. tarafından nerede verildi? hayır. etrafımdakiler tipik avustralyalılardı, kayıtsız ve apolitik çoğunlukla, sadece hayvan konularında motivasyon gösteren haklar, çevrecilik ve vergilendirme. kendini lider olarak görüyor musun? hayır, sadece bir partizan.
sayfa 18
başka partizanlar / özgürlük savaşçıları / ethno ile bağınız oldu mu? askerler? etnik ve kültürel aleyhte tavır alanların çoğunu destekliyorum soykırım.luca traini, anders breivik, dylan çatısı, anton lundin pettersson, darren osbourne vb. fakat knight justiciar breivik’le kısa bir görüşmem oldu. kardeşinin şövalyeleri ile iletişime geçtikten sonra görevim için bir nimet. inançlarınız diğer saldırganlardan etkilendi mi? dylan roof ve diğerlerinin yazdıklarını okudum, ama sadece gerçekten knight justiciar breivik'ten gerçek ilham aldı. eğer suçlu bulunursa hapiste kalmayı bekliyor musunuz? evet, ya öldürülene, salıverilinceye veya yeterince zaman geçinceye kadar daha büyük bir durum halkımızın bariz bir yenilgisidir. intihar, bilgimin mutlu olmasından ölümümü önlemek için elimden gelenin en iyisini yaptım yarış. neden hapishaneden tahliye edileceğine inanıyorsun? sadece serbest bırakılmayı beklemiyordum, ama sonunda nobel olmasını da bekliyorum. barış ödülü. terörist nelson mandela'ya bir kez ödül verildi. kendi halkı zafer kazandı ve iktidara geldi. hapsedilmemden 27 yıl sonra, aynı numaradan kurtulmayı bekliyorum. mandela olarak aynı suç için. avrupa’yı neden bu kadar önemsiyorsun, avustralyalı değil misin? avustralya, avrupa kolonilerinin geri kalanı gibi, sadece bir avrupa halkının çekimleri. vücudunun elinde bir parmak avrupa. dilimin kökenleri avrupalı, kültürüm avrupalı, eşim politik inançlar avrupa, felsefi inançlar avrupa, benim kimlik avrupa’dır ve en önemlisi kanım avrupa’dır. 2. insanlarıma / destekçilerine soru sorma görüşlerin neler? ben etno-milliyetçi bir eko-faşistim. tüm insanlar için etnik özerklik doğanın korunmasına ve doğal düzene odaklanarak. kimi takip ediyorsun? özellikle hiç kimse yok, ben birçok grubu destekliyorum ama üyesiyim yok.
sayfa 19
kimi destekliyorsun? beyaz çocuklar için bir gelecek isteyen ve varlığını sağlamak isteyenler bizim insanlarımız. fed / shill / mossad ajanı / yanlış mısınız bayrak / patsy / infiltrator / antifa / karanlıkta parlama vs. hayır, ama bir sonraki saldırıya uğrayan kişi olabilir, bu nedenle sağlıklı bir şüphecilik iyi bir şey. şüpheciliğinizin paranoyaya dönüşmesine ve sizi uzak tutmasına izin verme sizin için en iyisini isteyenleri desteklemek. dileklerin neler halkımızın varlığını ve beyaz çocuklar için geleceği sağlamak, doğanın ve doğal düzenin korunması ve tüketilmesi. bizi ne yapmaya teşvik ediyorsunuz? planlarını yap, eğitim al, ittifaklar kur, donat ve harekete geç. arabuluculuk zamanı çoktan geçti, siyasi zaman çözüm çok zaman geçti. batı'nın adamları bir kez daha erkekler olmalı. bu sizin tüm yazılarınız ve görüşleriniz mi? maalesef hayır, kabaca 240 tane yazılmış çok daha büyük bir eser vardı. uzun süredir pek çok konuda konuştu ve çok derinlere düştü. dizginlenmemiş öz eleştiri anı, bütün çalışmayı sildim ve başladım yine, saldırıdan iki hafta önce. yeni bir iş yaratmak için kısa bir süre kaldım ve yalnızca ayrıldım görüşlerimin yarısı bitti. yaptıklarımın kendileri için konuşmasına izin vereceğim. 3.ayırıcılara ve benim karşı çıkanlara inançlar / yöntemleri saldırıların yarardan çok zararı olmaz mı? hayır, sadece kurulan başarılı, etkili bir büyük hareket yok. henüz lider kuruluşlar yok, bu yüzden yaratılmış harika bir yapı yok bu zarar vermek için getirilebilir. halk bizi nasıl algılıyor? bizi farklı bir şekilde algıladılar mı? saldırıdan önce yaptıklarından daha mı? saldırı sonucun silah haklarının kaldırılması çağrılarıyla sonuçlanmayacak birleşik devletler'deki beyazlar? evet, planın tamamında, korumak için savaşacağını söylemiştin. haklar ve anayasa, pek yakında zamanı gelecek.
sayfa 20
saldırıların sonucunda silah haklarının kaldırılması çağrıları yapılmayacak. yeni zelanda? yeni zelanda'nın silah sahipleri dövülmüş, sefil bir bebek grubudur. uzun zamandır kavgadan vazgeçmiş olan boomerler. daha fazla hak kazandılar mı? onların kaybı kaçınılmazdı. daha yeni hızlandım işler biraz. şehirlerini kaybettiklerinden beri auckland'a bir göz attılar. sen yaptın gerçekten de haklarını kaybetmeyeceklerini umuyorlar mı? sen bir büyük, ırkçı, yabancı düşmanı, islamobu, nazi, faşistsin! a. iltifatlar seni hiçbir yere götürmez. b. bu bir soru değil. c. benim hakkımda az önce ne dedin lan sen? ben olacak deniz kuvvetleri mühürlerinde sınıfımın en üstünde mezun olduğumu biliyor musun, ve ben el-quaeda'ya çok sayıda gizli baskın düzenledik ve 300 onaylı ölüm. goril savaşında eğitildim ve en iyi keskin nişancı benim abd’nin bütününde silahlı kuvvetler. sen benim için hiçbir şey değilsin hedef. sevdiklerimden habersiz olanı sildim seni. bu dünyada daha önce hiç görülmemiş, kelimelerimi işaretleyin. sence bana internet üzerinden böyle bir şey söyleyerek kurtulabilir misin? düşünmek yine sikici. biz konuşurken gizli casus ağımla iletişim kuruyorum abd’de ve ıp’niz şu anda izleniyor fırtına için hazırlan, kurtçuk. küçük acınası yok eden fırtına hayatını dediğin şey. sen ölüsün evlat. her yerde olabilirim ne zaman istersen seni yedi yüz yoldan öldürebilirim. çıplak ellerimle. sadece silahsız olarak kapsamlı bir şekilde eğitildim savaş, ancak amerika birleşik devletleri denizciliğinin tüm cephaneliğine erişimim var kolordu ve ben sefil kıçını silmek için tam olarak kullanacağız. kıtanın yüzü, seni küçük bok. keşke ne olduğunu bilseydin kutsal işten çıkarma senin küçük "zeki" yorumunu aşağı çekmek üzereydi senin üzerine, belki de lanet dilini tutabilirdin. ama sen yapamazsın, yapmadın, ve şimdi bedelini ödüyorsun, salak herif. her tarafınıza öfkelenecek ve içinde boğulacaksınız. sen kahrolası ölüsün ufaklık. demokrasi tek çözümdür, neden zorlamak istiyorsun? demokrasi mafya kuralıdır ve çetenin kendisi düşmanlarımız tarafından yönetilir. küresel ve kurumsal çalışma basını onları, eğitim sistemini kontrol ediyor (uzun uzun zamandır yürüdükleri kurumlar arasında yürüdüğü için marksistler) onları kontrol eder, devleti (ağır bir şekilde kendi şirketine kaybettiğinden beri) destekçiler) onları kontrol eder ve beyaz karşıtı medya makinesi onları kontrol eder.
sayfa 21
zahmetsiz, risksiz demokratik bir yanılsamaya maruz kalmayın zafer. savaşa hazırlanın, şiddete hazırlanın ve risk, kayıp, mücadele için hazırlanın, ölüm. güç, iktidara giden tek yol ve gerçek zafer için tek yoldur. şiddet cevap değil, neden güç kullanıyorsun? dünyada kurulmamış veya sürdürülmemiş bir millet yoktur. kuvvet kullanımı. güç güçtür. tarih, gücün tarihidir. şiddet güç ve şiddet tarihin gerçeğidir. tüm cevapların sende olduğunu düşündüren nedir? bilmiyorum ama biraz alabilirim. işe yarayan görüşlerimden, değil olanı atın. önemli olan tek şey budur. bir grup için konuşabileceğinizi düşündüren nedir? görüşlerim ve ideallerim ve beni destekleyenler için konuşuyorum. onlarla aynı fikirdeyim, diğerleri olmaz. sadece bir avustralyalı değil, avrupalı ??olduğuna inandıran nedir? avustralyalı nedir, ama sarhoş bir avrupa mı? şaka yapıyorum, ama avustralya avrupa kolonisi, özellikle ingiliz hisse senetleri ve dolayısıyla avrupa. sizi ırksal farklılıklar olduğuna ve sizi farklar önemli mi? araştırma ve veri haplogroups, fenotipler ve küreselleşmiş testler. içinde zaman, gerçek ortaya çıkacak. neden kapitalistleri değil, göçmenleri suçluyorsun? ikisini de suçluyorum ve ikisiyle de ilgilenmeyi planlıyorum. sorun “x” olduğunda neden göçmenlere saldırıyorlar? çünkü “x” grupları zamanla ele alınabiliyor ama yüksek doğurganlık göçmenler şimdi bizi yok edecek, yakında yok edeceğimiz bir hayatta kalma meselesi. önce onları. tüm yüksek doğurganlık göçmenleri sorunsa neden müslümanlara saldırın? tarihsel, toplumsal ve istatistiksel nedenler. en küçümsemişler batıda işgalciler grubu, onlara saldıran en büyük seviyeyi alır destek ayrıca, doğurganlığı yüksek, en güçlü gruplardan biridir. yüksek grup tercihi ve fethetme isteği.
sayfa 22
iklim değişikliği olduğunda neden göç ve doğum oranlarına odaklanmalı böyle büyük bir sorun? onlar aynı konu olduğundan, çevre tarafından tahrip ediliyor nüfusumuza göre biz avrupalılar bitmemiş gruplardan biriyiz. dünyayı dolduruyor. işgalciler dünyayı dolduranlar. işgalcileri öldür, aşırı nüfusu öldür ve bunu yaparak ortamı. beyaz doğum oranlarını düzeltmemiz gerektiğine inanıyorsan, neden yapmadın? bir aile kurmak ve kendin yapmak? çünkü önce işgalcileri yok etmezsek, kendi doğum oranlarımız hiç bir anlamı yok. oyunlarında onlarla savaşmak için doğum oranlarımız yok. ne de sonunda doğaya ve kültüre zarar vermemeliyiz. meseleleri kendi ellerime aldım. saldırıların sadece kötülüklerle sonuçlanmadı mı? etnik milliyetçi / ırkçı özerklik mi? hayır, insanlar motivasyonlarımı çabucak unutacak ve sadece kendine saldır. bana inanma, artık sana motivasyonunu söyleyebilir miyim madrid treni bombardıman saldırganları? çocuklar her zaman masum, sizin için bir canavar olduğunuzu düşünmüyor musunuz? masum bir insanı öldürmek? istilacıların çocukları çocuk kalmaz, yetişkin olurlar ve üremek, halkınızı değiştirmek için daha fazla istilacı oluşturmak. ve halklarınızın kendi isteklerine karşı, kendi çıkarları için oy kullanın insanlar ve kimlik onlar büyür ve potansiyel evlerini alırlar kendileri için kendi insanları, güçlerini işgal ederler, çıkarırlar servet ve sosyal güven yok. her yaşta öldürdüğün işgalci, çocuğunun öldüreceği bir düşmandır. yüzleşmek zorunda. öldürmeyi yapmayı mı yoksa çocuğunuza bırakmayı mı tercih edersiniz? senin büyük çocuklar?
sayfa 23
bölüm ı çeşitli gruplara yönelik adresler kanlarının bir parçası değildi. onlara çok geç geldi. iyileştirmek için uzun borçlarla, sakson nefret etmeye başladığında. kolayca taşınamadılar, onlar buzlu - beklemeye istekli her sayının kanıtlanması gerekene dek, ere saxon nefret etmeye başladı. sesleri eşit ve alçaktı. gözleri düz ve düz idi. ne işaret ne de gösteri yoktu sakson nefret etmeye başladığında. kalabalığa vaaz edilmedi, devlet tarafından öğretilmedi. hiçbir erkek yüksek sesle konuşmadı sakson nefret etmeye başladığında. birdenbire yetişmedi, hızlı bir şekilde azaltılmayacak, önümüzdeki soğutulmuş yıllar boyunca, zamanın tarihten itibaren ne zaman geçeceği sakson'un nefret etmeye başladığı. -başlayanlar “başlangıç” rudyard kipling tarafından
sayfa 24
muhafazakarlara kendinize sorun, gerçekten, modern muhafazakarlığın korumayı ne başardı? neyi korumak istiyor? doğal çevre? batı kültürü? etnik özerklik? din? millet? yarış? hiçbir şey korunmuyor. doğal çevre sanayileşmiş, toz haline getirilmiş ve metalaştırılmış. batı kültürü önemsizleştirildi, ezildi ve karıştırıldı anlamsız hiçbir şey, görünüşte tutulan tek prensip ve inançlarla bireyin efsanesi, işin değeridir ( kapitalist sahiplerinin yararı) ve özel mülkiyetin egemenliği(hiç kimsenin kazanılmamış zenginliğimizi alma konusunda büyük fikir sahibi olmamamız için) sahipleri). etnik özerklik? ucuz emek adına imha edildi, oysa üçüncü dünya kitlelerinin yasadışı göçüne açıkça itiraz edebilir, özel olarak, olabildiğince fazla göç etmeye zorlarlar. üretim işçiliği maliyetini düşürün ve kar. avrupalı ??halkların özerkliği ve egemenliğini kaldırdılar güç ve servet için kendi istekleri için. din? ne anlamda? boş kiliseler ve dolu alışveriş merkezleri? itiraflarınızla mı sürün ve herhangi bir hata boşanma yok mu? herhangi bir dini ideal varlıklı ve servet üretimi arasında durdu, küçümsendi sidelined ve sessizce sökülmüş. hepsi ceplerini hizalayabilmeleri için şikayet veya itiraz olmadan millet? hangi milletleri korumalıyız? bizim kendi uluslarımız şimdi dayalı? bunların paylaşılan kültür, etnik köken, dil, değerler veya inançlar. herkes sahip olduğu sürece milletimizin bir üyesi olabilir. evrak. burada doğmaya ihtiyaçları yok, ırkımızı, dilimizi, bizim kültür veya inançlarımız. muhafazakarların ağladıklarını duydukları sürece çalışmayız istekli, onları içeri alın! zengin lehtarlarımızı kazanmalarına izin verin ikinci yatları ve beşinci özellikleri! yarış? yarışta bile inanmıyorlar, yarışmıyorlar bile. ırk demek için safra var. ve hepsinden önemlisi, umursarlarsa bile umursamıyorlar. kâr ve onları yönlendiren tek başına kar, diğerleri ikincildir.
sayfa 25
ırksal bir gelecek veya kader nosyonu, onlar için sosyal olarak yabancıdır. sorumluluklar. şirket karı dışında hiçbir şey korunmamıştır. insanları kendileri için sömüren% 1 oranındaki zenginlik yarar. muhafazakarlık öldü. tanrıya şükür. şimdi onu gömelim ve devam edelim. değerli bir şey. koruma ölüdür, teşekkür eder.
sayfa 26
hıristiyanlara “zafere layık insanlar, tanrı tarafından kutsanmış insanlar efendimiz, inilti ve bu öfke ağırlığına ve en utanç verici aşağılamalar. seçimin yarışı aşırı zulümlere maruz kalır ve saracens'in imparator ırkı, rab'bin bakirelerine de saygı duymaz ne de rahiplerin kolejleri. zayıf ve yaşlıları eziyorlar, onlar çocukları annelerinden, böylece unutabilecekleri, barbarlar, tanrı'nın adı. bu sapkın ulus, darülaceze… rab'bin tapınağı bir suçlu gibi muamele görür ve sığınağın süsleri soyulur. “sana daha ne diyeyim? “biz bu felaket günlerinde yaşayan utangaç, oğullar ve kardeşleriz! bu yüzyılda dünyaya, tanık olmak için cennet tarafından onaylanmış bakabilir miyiz kutsal şehir'in ıssızlığı ve olduğu gibi barış içinde kalmak ezilen? artık acı çekmek yerine savaşta ölmek tercih edilmez mi? çok korkunç bir gözlük? ilahi olanı doğuran hatalarımız için hepimizi ağlayalım öfke, evet, bırak ağlayalım… ama bırak gözyaşlarımız içine atılan tohum gibi kum. tövbemizin ateşini kutsal savaş ve kardeşlerimizin aşkı bizi savaşa sürüklüyor. hayatımızdan daha güçlü olalım hristiyan halkının düşmanlarına karşı savaşmak için ölüm. ” kendinize sorun, keç kentseli ıı ne yapacak?
sayfa 27
antifa'ya / marksistlere / komünistlere seni dönüştürmek istemiyorum, bir anlayışa gelmek istemiyorum. egalitarianlar ve heiraşiye inananlar asla koşullara uymayacaklar. seni yanımda istemiyorum yoksa iktidarı paylaşmak istemiyorum. seni manzaralarımda istiyorum. boynunu botumun altında istiyorum. siyah beyaz hadresi size sokaklara görmek
sayfa 28
türklere kendi topraklarınızda huzur içinde yaşayabilir ve size zarar vermeyebilirsiniz. boğaz'ın doğu tarafında. ancak, avrupa topraklarında yaşamaya çalışırsanız, boğaziçi. sizi öldüreceğiz ve sizi hamamböceklerinden çekeceğiz. konstantinopolis'e geliyoruz ve her camiyi yok edeceğiz ve şehirdeki minare. ayasofya'da minarelerden kurtulacak ve konstantinopolis olacak haklı olarak hıristiyan bir kez daha sahip oldu. kendi kendinize katılır, hiçbir şey var şans
sayfa 29
bölüm ıı genel düşünceler ve potansiyel stratejiler "mevcut değil, tek yönlü ve tek başına gelecek hükümetler. lobilerin ve parlamentoların manevraları tarafından değil ve kongreler, zorunluluk stresine girecek. gelecek büyük bir popülerlik dalgasında, avrupa ruhunun uyanışında. ” -sir oswald mosley
sayfa 30
gerçekten kim suçlu? en çok suçlanan insanlar kendimiziz, avrupalı ??adamlar. kuvvetli erkekler etnik olarak yer değiştirmez, güçlü erkekler kültürlerine izin vermez bozmak için, güçlü insanlar halklarının ölmesine izin vermezler. zayıf adamlar var bu durumu yarattı ve düzeltmek için güçlü adamlara ihtiyaç var. hagıa sophıa'nın kalmalarınızdan hazırlanması avrupa erkekleri yalnızca adı
sayfa 31
avrupalı ??kadın istilacıların tecavüzü birçoğunuz, ingiliz kadınların tecavüzünü zaten biliyor olabilirsiniz. istilacı kuvvetler, rotherham elbette en bilinen durum. ancak çok az şey bildiği, rotherham'ın devam eden bir eğilimden sadece biri olduğu beyaz olmayan bu pisliklerin yaptığı tecavüz ve taciz. en iyi bilinen ingiliz tecavüz vakalarından bir tür wikipedia girişleri listesi aşağıdaki gibidir: https://en.wikipedia.org/…_sexual_exploitation_scan dal https://en.wikipedia.org/…bury_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…bury_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…stol_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…erby_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…ifax_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…uddersfield_grooming_gang https://en.wikipedia.org/…hley_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…hley_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…/newcastle_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/wiki/operation_doublet https://en.wikipedia.org/…dale_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…ford_child_sex_abuse_ring https://en.wikipedia.org/…terborough_sex_abuse_case https://en.wikipedia.org/…xual_exploitation_scandal pek çoğunun bilmediği, bu davaların yalnızca ingiltere'de yaşanmadığı,
sayfa 32
fakat bu iki kuyunun gösterdiği gibi batı dünyasının başka bir yerinde avustralya’da bilinen vakalar: https://en.wikipedia.org/wiki/ashfield_gang_rapes https://en.wikipedia.org/wiki/sydney_gang_rapes ve hatta finlandiya'da: https://en.wikipedia.org/…xual_exploitation_scandal tıpkı şok edici, açık ve kamusal cinsel saldırı vakaları ve meydana gelen bu istilacı pislik tarafından gerçekleştirilen taciz avrupa dünyasında olduğu gibi almanya yeni yıllar içinde köln, hamburg'da cinsel saldırılara, dortmund, düsseldorf, stuttgart ve bielefeld. wikipedia girişi bu olaylar şöyle: https://en.wikipedia.org/…ki/2015–16_new_year's_eve _sexual_assaults_in_germany batı dünyasında gerçekleştirilen bu olayların gerçek sayısı hem devlet, hem de medya olarak bilinmeyen ve kesinlikle rapor altında yargı sistemi, bu vahşeti gizlemek için hep birlikte çalışır; bu olayların bilgisi batı’nın yerli halkını kızdıracak ve yeni “çokkültürlü ütopya” anlayışımıza da zarar veriyor. sonunda, bu saldırıların faillerine bir mesaj göndermek istiyorum. ve aileleri. asılacaksın. eğer serbest kalırsan, seni buluruz ve seni öldürürüm, hapishanedeysen sana ulaşırız, saklanmaya çalışırsan bu tecavüzcü pisliği seni de öldüreceğiz. rezalet için avrupalılar ve buna yol açtığınız sıkıntılardan kaçındı avrupalı ??kadınlar, öleceksin. rapistlerini öldür, ailelerini açmak
sayfa 33
çeşitlilik zayıf çeşitliliğin neden en büyük gücümüz olduğu söyleniyor? kimse soruyor mu? niye ya? bir mantra ve tekrarlanan reklam sonsuz gibi konuşulur “çeşitlilik bizim en büyük gücümüz, çeşitlilik bizim en büyük gücümüz, çeşitlilik bizim en büyük güç…". medya boyunca, politikacılar tarafından konuşulan, eğitimciler ve ünlüler. ama hiç kimse nedenini bir sebep vermedi. bir millete güç veren nedir? ve çeşitlilik bunu nasıl artırıyor? gücü? çeşitliliğin hangi kısmı bu artışa neden olur? hiç kimse cevap verebilir. bu arada, dünyadaki “farklı” uluslar sonsuz sahnelerdir sosyal, politik, dini ve etnik çatışma. amerika birleşik devletleri dünyadaki en çeşitli uluslar ve onlar bir santim uzağındalar. birbirlerini parçalara ayırmak. tüm ırk çeşitliliği ile brezilya tamamen insanların katlanamadığı bir ulus olarak kırıldı ve mümkün olduğunda ayrı ve kendiliğinden ayrılmalıdır. güney afrika “çeşitlilik” çeşitliliği arttıkça kanlı bir durgunluğa dönüşüyor, diğer siyah, siyah üzerine beyaz, siyah üzerine beyaz, hint'te siyah, farketmez, etnik köken vs etnik köken. hepsi birbirini açar sonunda. neden batı milletlerine güç veren (çeşitlilik) bu değil mi? doğu ülkelerine (çin, japonya, tayvan, güney kore) güçlerini veriyor mu? nasıl bu kadar güçlüler, çin dünyanın en baskın ülkesi olmaya başladı bu yüzyılda, çeşitlilikten yoksun iken? neden bu onların çeşitliliği değil uluslar bizden çok daha iyi ve çok farklı ölçümlerini? çeşitlilik bir güç değildir. birlik, amaç, güven, gelenekler, milliyetçilik ve ırkçı milliyetçilik güç sağlayan şeydir. her şey sadece bir sloganı. çeşitlilik zayıflık, birlik güçlendirme
sayfa 34
batılı erkeklerin radikalleşmesi genç batılı erkeklerin radikalleşmesi sadece kaçınılmaz değil, aynı zamanda kaçınılmaz. avrupalı ??erkeklerin, her millet, ve her kıtada radikal kavramlara ve yöntemlere yöneliyorlar. milletlerin sosyal ve ahlaki bozulmalarına karşı mücadele etmek halklarının etnik değişimi. radikal, patlayıcı eylem, istenen ve istenen tek cevaptır. soykırım teşebbüsü. bu erkekler ve kadınlar olmuyor beyni yıkanmış, bozulmuş veya yanıltılmış. sonunda onların kaldırıyorlar gözleri bağlı ve dünyanın gerçekliğini ve geleceklerini görmek. batı’nın tanrı nosyonunu öldürdüğü ve yerini aldığı gerçeği hiçbir şey ile. rakip iki ideolojiyi ortaya çıkardı (komünizm ve faşizm) bu tanrı kaybının yerini almak, daha sonra her iki tarafa izin vermek için ilerledi birbirlerini durdurarak öldürmek, sonra da şirkete destek olmak kapitalistler kurtulanı parçalara ayırır. çekirdeksiz bir toplumda ortaya çıkan inançlar, amaç ve gelecek için vizyon yok. yaygın bir toplum nihilizm, tüketicilik ve bireycilik; her bireyin rakip ve bireyin hakları, tüm fikirlerini geçersiz kılar sorumluluk. bu cehennemde birey her şeydir ve yarış değersizdir, mümkün olduğu kadar demirlemek ve kullanmak için bir şey, tırmanmak ya da devirmek. hızlı bir şekilde ortaya çıktıkları gerçeği, sadece küresel bir azınlık değil, kendi topraklarında azınlık. onların, yalnız bırakıldıkları, toplumda ibadet eden bir birey olduğu gerçeği bireyin kültü dünyanın her köşesini. inanç, kültür veya geleneklere bağlı düşmanlar yüksek doğurganlık düzeyi, güven ve grup tercihi ile sonuçlanan daha güçlü topluluklar. beklenmeyen bu sayısız mücadele etmemeleri beklenir. ve özverili konuşmacılar, ama onları kucaklamak, kendilerini kabul etmek haklarından mahrum etme, babalarının topraklarının kaybını kabul etme, kendi fakirleşme, kendi yedekleri.
sayfa 35
fakat bu ölümü kabul etmeyecekler. bu halklarının ortadan kaldırılması, onların kültür, onların ruhu. etraflarındaki çürümeyi, düşmeye, serbest düşme oranlarını görüyorlar. batı dünyasının her tarafında. milyonlarca işgalci kıyılarımıza iniyor, şehirlerimizi fethetmek ve tek bir atış olmadan karşılık olarak ateş etti. kırık yükselen boşanma oranları olan aileler, eğer almak için uğraşmasalar bile tüm evliler. sadece yetişkinler için değil, yıldan yıla tırmanma intihar oranları, hatta gençler ve çocuklar bile ve insanlar bile öyle görünüyor fark kendi idollerinden birinin harekete geçtiği zamandır (şarkıcılar, spor yıldızları, aktörler). tüm toplum seviyelerinde, her yaş grubunda, herhangi bir kaynağında uyuşturucu kullanımı nihilizm kültüründen kaçmak için dikkat ya da rahatlama. rampant kentleşme ve sanayileşme, sürekli genişleyen şehirler ve küçülen ormanlar, insanın tabiattan tamamen çıkarılması, bariz sonuçlar. sübyancı politikacılar, sübyancı rahipler ve sübyancı pop yıldızları, çağımızın tüm gerçek ahlaksızlığına işaret ediyor. sanat ve güzellik tüm tanınmaların ötesinde, nouveau'nun yerini alan bauhaus travestileri harikalar, ruhsuz cam ve çelik metropol mimarisi yansıtan toplum, kültür yok, insan yok, dolayısıyla her yere ait ve hiçbir yerde. intihar, nihilistik ve yozlaşmış pop ikonları ölü kültür: michael jackson (sübyancı, kendinden nefret etme, kendine zarar verme, opiod bağımlısı); madonna (dejenere, uyuşturucu bağımlısı, çocuksuz, fahişe, anti-hristiyanlık, yanlış tanıma) kurt cobain (intihar, uyuşturucu bağımlısı, öz hater, anti-sosyal), freddy mercury (yaşam boyu kimlik krizi, yaşam boyu savaş) hedonizm ve uyuşturucu kullanımı, cinsel hedonizm nedeniyle nihai ölüm) bir kaç isim. boş kreşler, kumarhaneler, boş kiliseler ve dolu camiler, yıldırım hızlarında entropi. siyasetçiler aynı mürekkeple eligabolus, yabancı, zehirli ve yıkıcı olan her şeye ibadet ediyor. yani bu genç erkekler ve kadınlar bu intihar nihilizmini görüyor ve tecrit ediyor kendilerini bu ana akım, “çok kültürlü”, eşitlikçi, bireyci delilik ve bulabilecekleri her yerde müttefikler ararlar, ette veya çevrimiçi olarak. bir araya geliyorlar, tartışıyorlar, umutsuzlaştırıyorlar, stratejiliyorlar tartışma ve planlama. zayıflıklarını, aldatmalarını ve ibadetlerini azaltıyorlar. güç, ve bu güç ibadetinde radikalleşiyor ve çözüm. her nasılsa, bu izolasyon, daha sonra radikalleşme, henüz dikkatini veren herkes, uzun zaman oldu. bir kere
sayfa 36
modernite zeitgeist üzerinde kurumsal ve devlet medyası kavrama nihayet oldu internet tarafından kırıldı, gerçek düşünce ve tartışma özgürlüğü gelişti overton penceresi sadece kaydırılmadı, kırıldı. tüm olasılık ifade ve inanç öğretilmeye, tartışılmaya ve konuşulmaya açıktı. bu açık ve çoğu zaman isimsiz tartışma bilgi almaya izin verdi, devletler dışında ve şirket kontrolü dışında, ilk defa. sonuç açık. insanlar eve dönüş yolunu buluyorlar. insanlarını bulmak, geleneklerini bulmak, yalanlarını görmek. tarih, kurumların beynini yıkıyor ve sinirlendiriyorlar enerjili ve evet, yozlaşmış toplumlarına karşı, radikalleştirilirler. radikalizasyon rasal yanıt dejenerasyon
sayfa 37
asimilasyonun başarısızlığı göçmenlerin ölmekte olan, çökmekte olan bir kültüre özümsemelerini beklemek, gülünç. kim kendi istekli, güçlü ve baskın bırakacaktı yaşlı, katılmak, çürüyen, yozlaşmış kültür katılmak için yükselen kültür? ne kültür, bir erkek, geleneklerden, güzellik, mimarlık, sanat ve refah ya da çürüme kültürü, öz-nefret, çocuksuzluk, bozukluk ve nihilizm? daha fazla göçmen, her yıl kendi sağlıklı kültürlerini korumayı tercih ediyor yıl ve hatta dahası söylerken, kendi insanlarımız onlara katılmaya başlıyor, kendi sularının dışına bakmak, sulanmak ve kültürü kötüleştirmek için dış kaynaklardan amaç ve rehberlik için. göçmenler ne kadar zayıf olursa, bize katılmayı reddedecek extol yaptığımız kültürel intihara katılmak için. bu sürpriz olmamalı bir. hiçbir gün katılmayacaktır
sayfa 38
yeşil milliyetçilik tek gerçek milliyetçiliktir tabiatsız muhafazakarlık yok, tabiiyetsiz milliyetçilik yok çevrecilik, topraklarımızın doğal çevresi bizi tıpkı şekillendirdik. topraklarımızdan doğduk ve kendi kültürümüzdü. aynı topraklar tarafından kalıplanmıştır. bunların korunması ve korunması arazilerimizin korunması ve korunması ile aynı öneme sahiptir. kendi idealleri ve inançları. çok uzun süredir solcu çevreci birliği seçmesine izin verdik kendi ihtiyaçlarına hizmet etmek için hareket. sol tüm tartışmaları kontrol etti çevresel korumaya ilişkin olarak aynı anda başkanlık ederken doğal ortamın kendisinin süren yıkımına devam ederek kitlesel göç ve kontrolsüz kentleşme her iki sorunun da çözümü. nüfus artışını hiç bitmeyen yeşil bir gelecek yok, ideal yeşil dünya 100 milyar 50 milyar, hatta 10 dünyasında var olamaz milyar insan. avrupa'ya devam eden göç çevreseldir savaş ve nihayetinde doğanın kendisine zarar verir. geleceğin avrupa’sı somut ve çelik, duman ve tellerden değil ama ormanların, göllerin, dağların ve çayırların olduğu bir yer. bir yer değil ingiliz dili defacto dili, ancak her avrupalı'nın olduğu yer dil, inanç ve gelenekler değerlidir. her millet ve her etnik köken kendi çevreleri tarafından eritildi ve eğer korunacaklarsa kendi ortamlarında olmalı. olmadan bir gelenekselleştirme yok çevrecilik
sayfa 39
yüksek profilli düşmanları öldür milletlerimizin iyi bilinen düşmanları, ırkımızın düşmanları vardır. toplumlarımızda özgürce dolaşmak, kafaları dik tutmak, kendilerine inanmak dokunulmaz. yakında gerçekte ne kadar yanlış olduklarını öğrenecekler. hainler hainlerin ölümünü hak ediyor. 3 yıl veya 30 yıl sürse de, bunlar insanlar bizim ırkımıza iğrenç saldırıları için para ödemek zorundadır. bir motosiklet eyer çantasında bir efp olan uçağa bağlı tatp paketleri, konvoy pusulası ile çimento kamyonları. veren herhangi bir yöntem bu hainler, kesin ödüllerinin uygulanabilir ve teşvik edilmeli. nerede bir irade var, bir yolu var. anti-beyaz ve anti-almanyanın her şeyin annesi olan merkel liste. avrupa’nın zarar görmesi ve ırksal bir biçimde temizlenmesi için daha az şey yapıldı insanlar. erdoğan, halkımızın en eski düşmanlarından birinin lideri ve avrupa'daki en büyük islami grubun lideri. bu savaş ağası gerekir şu anda işgal eden etnik askerlerini ziyaret ederken son kanaması avrupa. ölümü, türk işgalciler arasında bir kamaya neden olacak şu anda topraklarımızı ve etnik avrupalıları işgal ederken eşzamanlı olarak zayıflayan türkiye'nin bölgedeki tutumu zayıflatıyor rusya’nın düşmanı, nato’yu istikrarsızlaştırıp kırıyor. sadık han, londra’nın şu anki belediye başkanıyken, açık bir haklarından mahrum bırakılmanın ve ingilizlerin etnik değişiminin işareti ingiliz adalarındaki insanlar. bu pakistanlı müslüman istilacı şimdi oturuyor londra halkı temsilcisi. londinium, kalbinde ingiliz adaları. beyaz yeniden doğuşun bu işaretin kaldırılmasından daha iyi ne işareti var ınvader? öldürmek angela merkel, öldürmek erdoğan, öldürmek sadıq khan
sayfa 40
farklı eşitliklerin paradoksu hepsinin en büyük şakası, farklı fakat eşit olanın aldatıcı aptallığıdır. toplum. çeşitlilik, tanımı gereği eşitliğe inanır. iki farklı yok işler her zaman gerçekten eşit olabilir, özellikle insanlar. hiç kimse yok herhangi birine eşit, tek yumurta ikizi değil, ülke vatandaşı değil, işçi değil bir sınıf içinde ve kesinlikle farklı ırklardan olanları değil. her insan, sadece kendi değerine değerdir, az ya da çok değil. bir grup ne kadar çeşitli olursa, o kadar az eşit olur. çeşitlilik eşitlik için anathema. biri diğeri ile var olamaz. çeşitlilik eşsizdir, yüksek lisans
sayfa 41
hediye, geçmişte olanlardan bir hediyedir. atalarınız çok kültürlülük adına terlemedi, kanamadı ve ölmedi. eşitlikçi millet. çocuklarının yaşayacağı evler inşa ettiler; halklarının gelişmesi için topluluklar oluşturdular; insanlar hayatta kalmak için. halkları için daha iyi bir gelecek için köleleştirdiler, ve şimdi diğer insanlar yumruklarını sallıyor ve parmaklarını gösteriyor; bizler daha iyi, daha zengin ülkelerde daha zengin bir yaşam için. bu servet ve refah, senin terinde ve kanında ödendi atalarımız. şimdiki rahat, ayrıcalıklı ve müreffeh hayatımız bize atalarımız tarafından, sürdüreceğimiz inancımızla hediye etti. işlerini sürdürmek ve hatta genişlemek, böylece bir gün kendi çocuklar emeğimizin kazançlarından yararlanabilirler. atalarımıza layık, verdiğimiz bir ulus yaratmak için çaba göstermeliyiz halkımızın en iyi yaşamları ve onlara layık olan milletler. bir atalarına saygı gösteren, ancak yavruları için yaşayan millet. ataları cesaretlendirmek ama çocuklara çalışmak
sayfa 42
bir asker kavgası kahramanca bir savaşın ideali, kayıpsız, başarısızlık olmadan, bazıları olmadan büyük gerileme, idealist ve düpedüz imkansızdır. viyana'da bile 1683'te avrupalılar hala on dört binin üzerinde iyi adamı kaybettik. bu ... idi muzaffer bir zafer sırasında. bunlardan daha iyi olduğuna inanıyor musun adamlar? daha fazla hayatı hak ediyor mu? daha yetenekli ve cesur? sen değilsin. ölebilirlerse, sen de öylesin. ölümü bekle, mücadeleyi bekle, zararı bekle asla unutmayacağın. hayatta kalmayı beklemeyin, tek şey beklemelisiniz gerçek bir savaş ve gerçek bir askerin ölümü ölmek. bekleyen bir mücadele ve ölüm bir bekleyen bekleyin
sayfa 43
istilacının tehlikesi eğer altmış silahlı işgalciyi öldürmek isteseydiniz iradesini ve milletinize ve halkınıza zarar vermek niyetindeyseniz, milletinize verilen en yüksek onur düzeyine sahip olan kahraman, önce medya ve bayii halk. ama sahip olan altmış silahsız işgalciyi öldür milletinize ve halkınıza zarar verme niyetini ve niyetini göstermek, ve sokaklarda sürüklenen bir canavar olarak kabul edileceksin, alay, saldırıya uğradı, karakterin her yönden öldürüldü ve nihayet mahkemede yargılandı ve ömrünüz boyunca hapsedildi. ama işte gerçek öldürücü, silahsız istilacı için çok daha tehlikeli halkımızı silahlı istilacıdan daha fazla. silahlı istilacıyla savaşabiliriz. nasıl yapabileceğimizi, yeteneğimiz var, yapacak askerlerimiz ve silahlarımız var. fakat silahsız istilacı, onlarla nasıl başa çıkılacağı konusunda gerçek bir fikrimiz yok. onlara saldıramaz veya hiçbir şekilde anlamlı bir şekilde savuramayız. her ikisi de milletimizi yok etmeye çalışacak, ikisi de yerinden olmaya çalışacak ve halkımızın yerine, ikisi de kültürümüzü yok etmeye çalışacak ve ulusluğu. ama sadece birisinin yeteneği var ve sadece birisinin gösterdiği bunu yaparken etkili. silahsız işgalci, bundan daha tehlikeli silahlı
sayfa 44
yıldırım mart kurumları aracılığıyla soluklar kurumlardan geçerken uzun ve nihayetinde başarılı aynı şeyi başarmalıyız, ancak çok daha kısa bir sürede. etnik değişim tehdidi ve kendi korkunç doğurganlığımız nedeniyle oranları, biz pozisyonları elde etmek için 150 yıl hatta 50 yıl yok güç. politik, militarist, doğası gereği kaldıraçlı olmalıyız. adli, eğitim ve ekonomi kurumları ve 25 yıl içinde. solda olduğu gibi zaman lüksüne sahip değiliz, hazır olmalıyız hareket et ve yakında hareket et. bu, yapabilen veya yapabilen yeteneklere sahip olanlar anlamına gelir. kendilerini bu kurumların içine sokmak ve uzaklara tırmanmaya çalışmak mümkün olan en kısa sürede güç hiyerarşisi. saat kaç harekete hazır olmalısın. açılış konumlarına blıtz
sayfa 45
tüm gerçek hareketler popülist hareketlerdir hareketin kendisi, en azından öncü aşamada, buna ihtiyaç duymaz tüm popülasyonun desteğini alabilmek için, sonunda insanlar yeni toplumumuza katılmak için ve gönüllü olarak. istekli olmalılar ve bu yeni geleceğin bir parçası olmak istiyoruz. olmamalıdır, nüfusu bu yeni gruba sığdırmaya teşvik etmek için baskıya güvenmemeli paradigma. kendi eylemlerimiz ve konuşmamız sayesinde onlara yeni bir yol göstereceğiz. bir doğaya ve çevreye saygı, geleneklere odaklanan yolu, aileler, işçi hakları ve kişisel ve ırksal sorumluluklar. yapmalıyız hem kişisel olarak hem de toplum olarak. öncü aşamada sinirli mizah ve mem kullanabileceğimizi, ve genç bir izleyici kitlesini çekmek için, sonunda gerçeği göstermemiz gerekecek. düşüncelerimiz ve gelecek için daha ciddi niyetlerimiz ve dileklerimiz. için şimdi biz şimdiki zamanın öfke ve siyah komedi doğasına hitap ediyoruz, ancak sonunda sahip olduğumuz sıcaklığı ve gerçek sevgiyi göstermemiz gerekecek halkımız için. şekilleri yoluna göster
sayfa 46
korunaklı çayır yoktur kaçacak, geriye dönüp, düşmanınla yüzleşecek bir yer kalmadı. durmak. yenileme eğilimlerinin bırakıldığı tek bir yer kalmadı göç dokunmadı. batı'da tek bir yer yok. hatta doğum yerine, doğum seviyesine ulaşmaya bile yakın bu bir canlılık ve canlılık düzeyi gösterir. yorgunluğunuzu bırakabileceğiniz hoş bir çayır yok vücudunu, kafanı dinlendir ve hepsini havaya uçurmasını bekle. izlanda’da, polonya’da, yeni’de değil zelanda, arjantin’de değil, ukrayna’da değil, dünyanın hiçbir yerinde. ben biliyorum çünkü orada bulundum. siz de, diğer kardeşleriniz varken niye huzur içinde olmalısınız? avrupa belli bir savaşla mı karşı karşıya? diğerleri risk alırken neden hiçbir şeyi riske atmamalısınız? herşey? savaşmak istemiyorsan neden diğerleri senin için savaşmalı? kendin? kavgadan kaçma, kavgaya doğru koşma. kalbine bak çatışma, orada yürü, kendini hizmete sok. ver senin insanlarına herşey. stop çalıştırma, başlatma mücadelesi
sayfa 47
duygular gerçeklere hükmediyor genel nüfusu istatistik, çizelgelerle ikna etmeye çalışmayı bırak. tabletler ve rakamlar. bir tek noktadan yedi yüzde puan farkı olabilir birkaç şey ifade, ama ustaca ifadeli bir ifade veya zekice hazırlanmış poster çok ikna edecek. insanlar duygusaldır, duygular tarafından yönlendirilir, duygular tarafından yönlendirilir ve duygu ifadeleri ve deneyimleri aramak. monoton tekrarı göç gerçekleri ve istatistikleri kitlelere uyacak ve insanlar onları yayılan bayat ve eskimiş konuşmacılardan uzak. yaratıcı olun, etkileyici olun, duygusal olun ve her şeyden önce tutkulu olun. bunlar insanlarla konuşan, insanları birbirine bağlayan, insanları yönlendiren şeylerdir. boya, yaz, şarkı söyle, dans et, şiir oku. cehennem, hatta meme. memleri oluştur memleri gönder ve memları yay. memler daha fazlası için herhangi bir manifestodan daha etnik-milliyetçi hareket. her şeyden önce, bayat, sakin ve sıkıcı olmayın. kimse jeb'den ilham almıyor çalı. geçmeyin, doğru değil
sayfa 48
anti-beyazlar için kar yok çok uzun zamandır ucuz ithalattan en fazla kazanç elde edenler emek cezasız kaldı. ceplerini sıralayan ekonomik elitler kendi etnik değişimlerimizden elde ettiğimiz karla. bu açgözlülük dolu piçler, halkımızı düşük akıl ırklarıyla değiştirmeyi bekliyorlar, alçak ajans, karışık, karışık kitlelerin kendi zenginlikleri ve güç artabilir. yakında, bir yarışçı olmanın yan etkileri olduğunu anlayacaklar. bu tepkiler onlara sert, hızlı ve merhametsizce vuracak. eğer onlar kaçarız onları takip edeceğiz, eğer saklarlarsa onları buluruz, denerlerse devletin ardında kendilerini koruyacağız ve onlara ulaşacağız. bir bireyin bir şirket veya işletmenin mülkiyeti veya kontrolü altındaysa, ve beyaz olmayanlara toplu ithalat yapılmasını savunur ve hatta kabul eder. yerli avrupa nüfusunun yerini alacaksa, o hainin yerlebir edilmiş. yerel antı-beyaz ceo'nuzu öldür
sayfa 49
halkını koru, zehiri çıkar. zehirleyici satıcılar ve toksin yayıcılar zararlılarını çoğaltmakta özgürdür tamamen yasa veya toplum tarafından kontrol edilmeyen ürünler. her yıl bunlar dejenerler kendi başlarına on binlerce ölümden sorumlu şehirler ve dünya genelinde. hem yasadışı hem de yasal uyuşturucu satıcıları, ırkçı düşmanlarımızdır; sağlık, servet, aile yapısı, kültür ve halkımızın geleceği. pisliklerin seyyar satıcıları her millette etkin ve toplumları üzerindeki etkilerini düşündüm. şehirlerinde nerede olduklarını bul, saldırını planla, yok et. halkınızı ve çocuklarınızı koruyun. panzehir zehirlerini. yerel ilaç bayi kendi kıll
sayfa 50
avrupalılar için avrupa işgalciler, avrupa’nın topraklarından bağımsız olarak geldikleri yer veya ne zaman geldikleri. roman, afrika, hint, türk, semitik veya başka. eğer onlar halkımız değillerse, ama bizim topraklarımızda yaşıyorlarsa, onlar kaldırılmalı. onların kaldırıldığı yer bizim kaygımız ya da sorumluluğumuz değil. bizim topraklar kendi evleri değil, kendi topraklarına geri dönebilir ya da başka bir yerde vatanları. ancak toprağımızı işgal etmeyecekler. nasıl çıkarıldıkları önemsiz, barışçıl, zorla, mutlu bir şekilde, şiddetle veya diplomatik olarak. kaldırılmalılar. bu konuşmacılar, halklarının topraklarına geri gönderilinceye kadar, sonra avrupa’ya etnik kökenleri veya inançları ne olursa olsun, gerçek bir egemenliğe ve kimseye sahip değildir avrupa'yı kendileri olarak adlandırabilir. işgalcilerin kaldırılması, avrupa avrupa
sayfa 51
sinyali beklerken, halkınız beklerken sen bir işaret beklerken, bir sinyal; mızrağı alacak birisi; ağlamak alarm durumunda, çalışanlarınız sizi bekler. sen sessin, sen klaxon çağrısı, işgalcilere itme yapmak için ilk mızrağı tutuyorsun. size başka bir yol göstermesini beklemeyi bırakın, siz bir şekilde, savaşa başlayacak birini beklemek moroniktir, çünkü savaşmaya başlayacak olan sizsiniz, bunu okuyorsanız, siz insanları zafere götürecek yeni liderler sizsiniz ırkınızın geleceği için savaşacak askerler. konuşan insanlar şimdi, şimdi hareket ediyor, şimdi savaşıyor, öncünün öncüsü halkın kuvveti. kurşun ve halkın takip edecek. mahkumiyetinizin gücünü gösterin, senin gerçeğin gerçeği ve senin irade ve demir-sert gücü ve olacak takip et. sizin için sizin bekliyor, sizin için bekliyor sen
sayfa 52
bir azınlık grubu olmak asla akıllıca olmaz. her ülkede, her kıtada azınlıktakiler ezilen. sosyal, politik veya etnik bir azınlık haline gelirseniz, daima baskınıza yol açar. siyasi bir azınlık olup olmadıkları ve dolayısıyla iktidarın çoğunluğu ve dolayısıyla yasa ve yönetmeliklerin kontrolünü kaybeder. kamusal yaşamı veya kültürel azınlık olanları bu sanatı tümüyle bulur formları farklı bir izleyici tarafından oluşturulur ve kontrol edilir. farklı ideallerden farklı insanlar, farklı idealler ve deneyimler ve bu nedenle kendilerini izole, dışlanmış ve çağdaş kültürün yaratılışından çıkarıldı. kendilerini azınlıkta dilsel olarak doğmuş bulanlar her gün acı çekiyor, hayat konuşması onları dışladıkça, kitle iletişim araçları onları izole ediyor ve işletmeler, toplumların konuşması gibi onları da uzaklaştırıyorlar. sonunda kendilerini etnik veya ırksal azınlıkta bulanlar var. ve kendi genlerini, varoluşların dışında yetiştirilmelerini bulmak yanlış tanı ve farklı ırk doğum oranları. aynı insanlar bulacaklar kendilerini yavaş yavaş daha az ve daha az hem siyasi hem de temsil etti. kültürel olarak, esasen kendi topraklarında yabancı olmak. azınlıklar asla iyi muamele görmediler bir
sayfa 53
düşmanlarının kontrolsüz büyümesine izin verme bahçenizde bir yılan yuvası bulduğunuzda, ergenler? onları bir gün ısırmak için serbestçe, açık bir şekilde büyümelerine izin veriyor musunuz? kendi bahçesinde oynadıkları gibi çocuğunuz? hayır. yuvayı yakıp öldürüyorsun. engerek, yaşları ne olursa olsun. çocuklarımızın düşmanları şu anda topraklarımızda doğuyor, hatta bunu okuduğun gibi. bu aynı çocuklar bir gün gençler olacak, o zaman yetişkinler, halkımızın isteklerine karşı oy kullanma, kültürel uygulama ve işgalcilerin dini uygulamaları, halklarımızın topraklarını, işlerini, evlerini alarak ve hatta çocuklarımıza saldırıp öldürüyorlar. önlemenin bir onsu bir pound değerinde. bu düşmanları önleme erişkinliğe ulaşma ve onların tam etki potansiyeli önem. neden çocuklarınızla savaşabiliyorsunuz? yerine? bazı ebeveynler, durumlarına bakılmaksızın, hayatlarını riske atmaya isteklidir. ekonomik teşvikler ne olursa olsun çocukları. bu nedenle, biz bir kez onlara yavrularını toprağımıza getirme riskini gösterin, kaçınacaklar bizim topraklar . tatsız olacak, ruha zarar verecek, ama olduğunu gerekli ve yedeklediğiniz herhangi bir istilacı, yaşına bakılmaksızın, bir gün olacak halkınızın yüzleşmesi gereken bir düşman. onlarla şimdi yüzleşmen daha iyi. akrabalarınız gelecekte onlarla yüzleşecek. izni yok kişisel yok
sayfa 54
şehirleri terketme, kavgaya doğru koş, değil uzakta şehirlere doğru koş, çatışmaya doğru koş, düşmana doğru koş, düşmandan kaçmak korkaklıktır. kırsal bölgeler zaten bizim. her zaman olduğu gibi. ülkenin halkı zaten geleneksel, zaten doğaya yakın, zaten halkını destekliyor. mücadelenin yattığı şehirler, işgalcilerin yaşadığı şehirler kitlesel, marksistlerin kurumları zehirlediği şehirler, hain medyanın ve şirketlerin yalan söylediği şehirler ve kentleri beyaz karşıtı politikacıların ve stk'ların evlerini yaptıkları yer. şehirleri istila et, şehirleri al, şehirlerde sokaklarda savaş. şehirler ekonomik, adli, politik, etnik ve kültürel savaş alanlarıdır halkımızın olduğu yerde orada savaşımızı sürdüreceğiz. kırsal kesim bekleyebilir, şehirlerin size, gençliğin size ihtiyacı var. kaçınız kirlilik içinde, ne kadarınız arasında yaşayan hissedebilirsiniz şehirdeki ufak tefek kültürel kirlilik, çok uzak doğal ortamdan uçtu. ama geleceğimiz orada olacak yaptığımız işte halklarımızın geleceği için savaşılacak savaşlar var. şehirleri alın, doğum sağlığınızı geri alın
sayfa 55
brother milletlerinizi destekleyin bir ülke hareket ettiğinde, onlarla birlikte hareket edersin, mali olarak desteklersin, politik, sosyal ve fiziksel olarak. birini itibarsız bırakabilirler bir milletten küçük hareket. fakat ne zaman avrupalılar ülkeler ve kıtalar kardeşlerini desteklemek için hareket ediyorlar muhtemelen herhangi bir gruba saldırır. hareket polonya, avusturya, fransa, arjantin’de başlayabilir. avustralya, kanada veya hatta venezuela, ancak hareket başlayacak ve olduğu zaman, kilonuzu tam olarak kullanarak halkınızın arkasına atmaya hazır olun. kuvvet. onları ekonomik olarak destekleyin, amaçlarına bağış yapın, ürünü satın alın onların insanları, kaynaklarınız ve emeğiniz için gönüllü olun. onları sosyal olarak destekleyin, politikalarını geri alın, hakaretlerine saldırın, seslendirin medyaya ve günlük konuşmalara verilen destekle anlaşılmasını sağlayın internette bütün avrupalı ??milletlerin onları desteklediğini gösteriyor. onları politik olarak destekleyin, liderlerinin, ideallerinin ve onların insanları. destek göstermek için iktidarda olanlara lobi yapın, dışarıdan protesto milleti desteklemeyen bu ulusların elçilikleri ve gerekirse onlara saldır. sadece kardeş ulusunuza destek gösteren liderleri seçin. onları fiziksel olarak destekle, yere koymaya hazır ol, gönder silah ve mühimmat, düşmanlarına saldırır. medyadaki veya eyaletinizdeki bölge onlara saldırır, şirketi ve hain politikacıları yok eder sorumluluk sahibi. fiziksel güç, en büyük destek şeklidir. brother milletler için bir, tam destek olarak taşın
sayfa 56
ölümü kabul et, ınfamy'yi kucakla ölüm kesindir, büyük bir haçlı seferine ya da pasaportuna hizmette ölebilirsin. uzakta bir bakımevinde, her iki şekilde de öleceksin. önemli olan doğum ve doğum arasındaki kısa sürede eylemlerinizdir. ölüm. hayatınızın değeri, hayatınızın uzunluğu ile ölçülmez. ama bunun sırasındaki eylemlerin. şimdi kendinize sorun, ırkçı sorumluluklarınızı azaltmaya istekli misiniz? insanlarına arkanı döndün mü? onların ölümünü görmezden mi? hepsi bir umutla huzurlu ölüm? ölümü kabul et: enişte güneşin batması kadar kesin. sadece ölümü kucakladığında ve korkacak tek şey, eylemsizliği. aldatmacayı benimseyin: halkınızın düşmanları size her şeyden zarar verecek. taraf. medya seni kötü adamlar gibi resmedecek, devlet seni de hainler, küresel güçler sizi suçlular ve hainler olarak adlandıracaklar halkınız arasında sizi düşman olarak adlandıracaksınız. rezil olacaksın zafer kazanılıncaya kadar. bir gülümsemeyle al. ölüm kabul et, kabul etmeyi, zaferi aldı
sayfa 57
sayılar her şey değildir 2019'da şu anda ırkımızın en fazla sayıda insanına sahibiz. tarih (tanımlara bağlı olarak 760-980 milyon arasında), henüz en küçük kasabalarımızı bile etnik değişime kaptırmak. rakamlar her şey değildir, on aslan bin koyun değerindedir. şu anda topraklarımızı kaybediyor olmamızın nedeni sayı eksikliğinden değil, veya servet veya askeri güç. bu bir irade eksikliğinden kaynaklanmaktadır. istila nüfusunun tamamını sınır dışı edebilir veya yok edebiliriz. bir hafta içinde avrupalı ??olmayanlar, eğer bir yarış olarak seçtiysek yapabiliriz. sadece isteğimize ihtiyacımız var. beyazların nüfusunu arttırmaya odaklanmak veya kazanmaya çalışmak ekonomik zenginlik veya askeri güç, zaten ihtiyaç duyulan sayıların, servetlerin ve askeri güçlerin ihtiyacı sadece taklit durdurma, söylenenleri yapmak için çok korkakça erkekler tarafından söylenen ve söylenen gereklidir. bu adamlar, sürenin sonuna kadar süresiz olarak durur ve ertelerdi. diğer bazı cesur cesetler tarafından gerekli aksiyonlar alındı. adam. tüm bunlar kişisel bir risk taşımamaları veya kendileri mücadele etmeleri gerekmiyor. her zaman tekrar edecek olan nayırcı ve gelincileri görmezden gelin. sadece bekleyin! henüz değil! acı çekebiliriz! ”onlar için zaman asla gelmeyecek. tıpkı kendi cesaretlerinin asla ortaya çıkmayacağı gibi. attack için en iyi zaman, ikinci yesterday en iyi zaman şimdi
sayfa 58
nüfus sonunda sonuçta ele alınmalı maliyetler bütün istilacılar yarın sınır dışı edilse ve tüm hainlerle uğraşsa bile gerçekten hak ettikleri gibi, ödünç alınan zamanda hala yaşıyoruz. on yıl mı yoksa binlerce yıl mı sürse de, biz doğumla karşı karşıya kalırken alt değiştirme seviyesindeki oranlar, o zaman insanlarımız ölüyor. yaşlandıkça, daha az, daha zayıf ve daha temelde gerçeğe daha yakınlaşıyoruz ölüm ne kadar uzun olursa, doğum oranlarımız o kadar felaket olarak kalsın düşük. bu, yalnızca kendi halkımızın karşılaştığı bir sorun değil, birçok dünyadaki insanlar. asya, avrupa ve amerika kıtasındaki milletler birlikte bu felaketle karşı karşıyayız. bazıları diğerlerinden farklı aşamalarda ama hepsi baskı hissediyor. asıl soru, bu nasıl oldu? ve onu durdurmak için ne yapabiliriz? görünüşe göre bu tür sorunlarla karşı karşıya olmayan tek insanlar güçlü gelenekler, cinsiyet normları, toplumsal normlar, fakir ve dinsel, genellikle hepsinin bir kombinasyonu. bu bize neyin bir göstergesi olmalı konunun tam kalbinde olabilir. düzeltmek için ne yapabiliriz? sorun karmaşık, çok daha karmaşık ve etnik yerine koyma konusuna göre düzeltilmesi zor. muhtemelen yeni toplum, aileye çok daha fazla odaklanarak yaratılmaya ihtiyaç duyacak değerler, cinsiyet ve sosyal normlar ve doğanın değeri ve önemi, kültür ve ırk çocuklar olmadan, geleceği yoktur
sayfa 59
demokratik çözüm yok burada ve şimdi anlayın, hiçbir demokratik çözüm, herhangi bir girişim etnik değişimden çıkış yolunuz ilk başta ile karşılanacak alay, sonra hor ve nihayet zorla. demokratik bir kurtuluşun bu çözümü, kesin bir rüyadan başka bir şey değildir ve düşmanlarımız topraklarımızda arttıkça, kitlesel göç ve işgalcilerin daha yüksek doğum oranlarına sahip olmaları daha da ileriye itilecek imkansızlık alemlerine. dünyanın medyası size karşı eğitim sistemi kullanılacaktır. cetveller aleyhinize kullanılacak, dünyanın mali gücü şirketler size karşı kullanılacak, askeri ve yasal olabilir bm’nin, ab’nin ve nato’nun kendisi size karşı ve hatta kendinize ait, daha önce bozulmuş, dini liderlere karşı kullanılacak sen. demokrasi, mafya kuralıdır ve çetenin kendisi, kendi düşmanlarımız tarafından yönetilir. küresel ve kurumsal koştu basın onları, eğitimi kontrol ediyor sistem (uzun zamandır kurumlara uzun yürüyüşlere düştüğü için) marksistler tarafından işlenir) onları kontrol eder, devleti (çok ağır kayıptan bu yana) kurumsal destekçilerine) onları ve beyaz olmayan medya makinesini kontrol eder onları kontrol eder. demokratik bir zaferin yanılgısına maruz kalmayın, savaşa hazırlanın, şiddete hazırlanın ve risk, kayıp ve mücadeleye hazırlanın; zafere giden tek yol. oylar mob kural ve mob kural medya kural ve medya kuralları kurumsal kurallardır
sayfa 60
stk'lar doğrudan soykırımın içinde yer almaktadır. avrupalı ??insanlar hiç kimseye bakma ve onların gerçek niyetini saklamak sahte bir dini görmek cephe, bu stk grupları işgalcileri gemideki avrupa kıyılarına feribotla gönderiyor kendilerine ait gemiler, doğrudan bu geniş orduyu doğrudan avrupa'ya gönderiyor avrupa’yı yağmalayan, tecavüz eden ve etnik olarak yerinden eden ülkeler insanlar. bu arada avrupalıları içine porsuk, kandırıp suçlu utandırıyorlar kendi zor kazanılmış gelirlerini kaybetmek ve doğrudan halkları kültürel ve etnik rakipler, birçoğu tek olan avrupa halklarını fethetme ve tahrip etme niyeti. bu zenginlik ve refah sıyırma bizim beslemek ve geliştirmek için kültürel rakipler, sonuçta ortaya çıkan bir medeniyet terör eylemidir. kendi halkımızın gelişme ve yaşam koşullarında azalma bizden nefret edenlerin yararına. bu stk'ların değil, sık sık gerçek niyetlerini bir cephenin arkasına saklıyorlar. dindarlık ve sadece bir kez liderlik araştırmak ve stk yönetiminin kendisi, şovu yapan insanları buluyor musunuz? aslında dindarlıktan uzaktır ve olmadıklarından daha sıktırlar. aslında saf hristiyan avrupalıları kullanarak ateist kültürel marksistler hem emek hem de fon, sınıf ve ırk savaşında kendi girişimlerini fonlar. bu stk'lar kilisenin içindeki modern para değiştiriciler ve sürülmeli, sesli veya kamçı ile sürülmelidir. birçoğunu altüst edebilir, ancak konunun gerçeği bu insanların doğrudan olmasıdır. avrupa’nın mevcut işgalinden ve görevden alınmasından sorumlu ihanet, avrupa’nın beklentilerine büyük zarar verdi. bu hain stk'ları ezmek, liderliklerini öldürmek, binalarını yakmak, gemilerini bombalar, posterlerini yıkar ve üyelerini yok eder. onları topraklarınızdan sürün ve hainlere hainlerin hakettiği şeyi verin: a hainler ölür. sivil toplum örgütleri ticaret örgütüdürler
sayfa 61
tarihi kaybedersen seni canavar gibi yazacak, taktiklerinizden bağımsız olarak. önce, sonra anlatı. zaferler tarih yazıyor ve tarihin yazarları kültürü kontrol ediyor şimdiki zamanın iklimi. kaybederseniz, kaybınıza nasıl davrandığınız önemli değil; olup olmadığını kahramanca, korkakça, şiddetle, barışçıl, erdemli veya suçlu düşmanların seni şeytan olarak tanımlayacakları tarihi yazıyor. zaferin nasıl kazanıldığına üzülmeyin, tüm yöntemler mümkün, etnik soykırım karşısında tüm ahlak belirsizdir. ilk önce kazan, hikayeyi daha sonra yaz. şüphe duyduğunuz ahlaki açıdan bir eylem şimdiki zamanda, halkınız tarafından merak ve hayranlık içinde yazılı olacak tarih kitapları. siz gerçekleştirilecek, sadece kazanırsınız.
sayfa 62
ne zaman biri alman, ingiliz, fransız olabilir o zaman avrupalı ??olmak gerçekten anlamını yitirdi. hata yapma, yerel ve ulusal kimliğin aşınması gelmedi kazayla ilgili olarak, aleyhinde avrupa halkı. bir fransız’ın dili konuşmaya ihtiyacı olmadığı düşüncesi, kültürü paylaşır, aynı tanrıya inanmak ya da daha da önemlisi etnik olarak fransızca olmak aşırı gülünç. bu çok fransız halkına bir saldırıdır kendilerini ve ulusal, kültürel, yok etmek için tasarlanmış bir stratejidir. dilsel ve etnik birlik. bu sadece fransız halkında değil, bütün ülkelerde uygulanan bir taktiktir. avrupa halkları, özünde ulusların kimliğini etkin biçimde yok ediyor ve başarılı, birleşmiş bir ulus inşa edilen tüm tahvilleri parçalamak üzerine. faslılar asla estonyalılar kadar estonyalı olamazlar asla bir faslı olmayabilir. kültürel, etnik ve racıal var bir etnik grubu diğerleriyle değiştirmeyi sağlayan farklılıklar, imkansızlık. hanlı çinli bir adamın alman olması için gereken her şey alman topraklarında doğmak, mars'ta doğan bir alman olmak kadar delice bir marslı. avrupa, birleşmiş genetik, kültürel ve dilsel miras. avrupalı ??olmayanlar avrupa olarak kabul edildiklerinde, hiç avrupa yok. avrupa değeri avrupa insanlarında
sayfa 63
bebek boomers geçtikten sonra zaman başlangıç zamanı, ama olmamız gereken zaman zaferimizi bitirmek. birçok kişi tarafından anlaşıldığı kadarıyla birçok gerçek istatistiki sebep budur. etnik değişimlerimiz henüz gerçekliğimizle eşleşmedi rakamlar şu anda bebek boomer üretimi tarafından şamandıralı. bu bebek boomers geçip bizi geride bıraktıkça, bir hızlı olacak ve her iki ulusumuzun demografik yapısındaki belirgin değişiklik istatistiksel ve sosyal olarak. demografi'deki bu hızlı değişim getirecek olası etnik değişimin gerçeği olarak kriz zamanı hakkında naysayers bile, herkes için belirginleşir. bu zamana güvenilemez isyanın başlaması için, sadece enerjinin son aşaması olarak kullanılır. ve iktidarı ele geçirme sürecimizi sonlandıracak olan yükseliş. boomers çoğunluğu geçmeye başlayana kadar beklersek (arasında bireysel milletlere ve yaşam beklentilerine bağlı olarak 2028-2038) çok az, çok geç olacak. bu zamana kadar işgalcilerin ve işgalcilerin avrupalı ??olmayan topraklar, sayılar nedeniyle şaşırtıcı bir boyuta şişecek hem kitlesel göç hem de yerli halk arasındaki farklı doğum oranları avrupalı ??insanlar ve bu istilacılar. ayrıca, bu döneme dayanarak zaferimiz için ikinci bir önemli dezavantaj, yabancı istilaya açık olması, büyük olasılıkla doğudan, özellikle çin; türkiye; hindistan veya üç. bu olası dengesizlik zamanı aynı zamanda doğudaki potansiyel ulus düşmanlarımız kendi zirvelerine ulaşacak güç. bir seferde kaotik, yaşam ya da ölüm iç savaşında olmamalıyız. rakip uluslarımız üstünlüklerinin zirvesindeyken. risk de harika. en kısa sürede saldırır, zorla saldırır ve başarırız. boomers geçerken istikrar ve oyun savunması, geçerken değil, sonra değil. zafer bekliyor bekliyor, insanlarınız şimdi ihtiyacınız var!
sayfa 64
büyük liderlerin ortaya çıktığı yerden krizde bir toplumun ihtiyaç duyduğu kadın ve erkekler daha büyük toplumsal grup düşüncesi, çevrelerinden, halklarından kaynaklanır. sanki insanları bekliyorlarmış gibi görünüyorlardı. an. ihtiyaç duyulan şey için yapılanlar kadar doğmazlar. onları çevrelerinde meydana gelen daha büyük grup tarafından düşündüm. bu liderler, halkınızın paragon örnekleri olacak, erdemli, başarısız, iktidara gerçeği konuşma ve seninle rezonans eden bir gerçek çok ruh. onları ne zaman görüyorsunuz; sizi temizleyiniz; olacaksın onlar, sizin ve siziniz.
sayfa 65
hiçbir şey yapma, hiçbir şey kazanma, hiçbir şey yapma. hareketsizlik, kesin bir yenilgiye yol açacaktır. evde rahat oturmak, rahat, internette yayın yapmak, futbol izlemek ve zaferin gelmesini beklemek ayaklarının dibinde, sana hiçbir şey kazanamayacaksın. ezici çaba ve aşırı risk olmadan, hiçbir şey beklemeyin. başkalarının sizin için risk almasını bekleyemezsiniz, istemeseniz de isteksiz iseniz, başkalarının sizin için emek vermesi için. avrupa’nın gerçek bir erkeği ya da kadını için tek seçenek emek, emek zafer için tüm çabayla. başka hiçbir şey yapmaz. diğerleri yetersiz. diğer her şey kabul edilemez. diğer her şey onursuz. belki dışarı çıkıp uzanabilir, işgalcilerin botlarını yalayabilir ve dua etseler, rahat olmana izin verecekler, eğer bir süre için olsa. ama yapmayacaksın. yapamazsın ne bildiğimi ve ne istediğimi biliyorsan, hayır. ne istiyoruz. risk alacak, mücadele edecek, çaba göstereceksin, araba kullanacak, tökezleyeceksin, düşeceksin, emek alacaksın terbiye, hepsi zafer adına. çünkü hiçbir şeyi kabul edemezsin az. risk ile, olası gelirleri, olası giderleri zafer için şans
sayfa 66
istikrarsızlaştırma ve hızlanma: taktikleri zafer gerçek değişim ve yürürlüğe girmemiz gereken değişiklikler yalnızca büyüklerde ortaya çıkar. kriz potası. aşamalı bir değişim asla zafer kazanamayacak. istikrar ve konfor, devrimci değişimin düşmanıdır. bu nedenle toplumu her yerde dengesizleştirmeli ve mümkün. statükoyu koruyan veya sadece tanıtmak isteyen siyasi bir aday minimal değişiklik, minimal değişiklik bizim neden, sonuçta işe yaramaz hatta zarar verici. devrimci değişim gerekli ve her şeyden önce gerekli. kökeni ne olursa olsun, radikal, şiddetli değişimi teşvik etmek çok daha iyidir. sadece radikal değişim ve sosyal rahatsızlık dönemlerinde büyük ve müthiş değişim meydana gelir. bu rahatsız edici zamanlar eylem yoluyla ortaya çıkar. için örneğin, radikal bir şekilde siyasi adaylara oy kullanma gibi eylemler yerleşik sistemleri değiştirmek veya bunlara meydan okumak, halk söylemlerini radikalleştirmek hepsini desteklemek, saldırmak, hakaret etmek, radikalleştirmek ve abartmak toplumsal çatışmalar ve saldırmak, hatta zayıf veya daha az radikallere suikast yapmak sosyal çatışmaların iki tarafında liderler / etkileyiciler. değerlerinize ve kışkırtmalarınıza karşı çıkan radikal bir aday için oy kendi insanlarınızdaki ajitasyon veya kaygı sizin lehinize çok daha fazla işe yarıyor yeteneği ya da isteği olmayan milquetoast bir siyasi aday için yapılan oylamadan köklü değişimi kabul etmek. kamusal alanları, radikal konumlarını destekleyen, olmasalar bile kendi çatışmayı kışkırtın. umumi parkların yakınındaki afişleri şeriat yasası çağrısı yapın. gelecek hafta yerlerinde, bu tür afişlerin çıkarılması için ilan tüm göçmenlerden, kriz yaşanıncaya kadar halkın her alanında tekrar edin. dengesizleştirin, sonra kontrol altına alın. radikal ve temelde istiyorsak toplumu değiştir, sonra toplumu mümkün olduğunca radikalleştirmeliyiz. değişim kormayın, biz değişiyoruz
sayfa 67
küreselleşmiş kapitalist piyasalar ırksal düşmanıdır otonomcular etnik merkezli bir avrupa geleceği küresel serbest piyasalara kavuşacaksa ve mal ticareti her ne pahasına olursa olsun cesareti kırılmalıdır. çevreye duyarlı ve ahlaki bir toplum asla yapamaz ekonomik olarak sürekli artan bir toplumla rekabet edebilmek sanayileşme, kentleşme, sanayi üretimi ve nüfus artışı. daha ucuz emek ve çevre sağlığının cehaleti her zaman daha az çabayla üretilen daha ucuz ürünlerle sonuçlanır ve kaçınılmaz olarak pazarın kontrolü. doğa, kültür ve sürdürülebilir yaşam pratiği avrupa olmayacak küresel pazarda şimdiye kadar rekabet edebilecek. dolayısıyla küresel pazar, yeni pazarda rekabet etmesine asla izin verilmemektedir. avrupa pazarı yeni avrupa dışında üretilen tüm malların ithalatının yasaklanması bölge (yeni batı dünyası) gelecekteki batı'nın vazgeçilmez unsurlarından biridir ekonomi. doğal dünyaya özen göstermeden üretilen mallar, işçilerin saygınlığı, kalıcı kültür veya beyaz medeniyetlerin geleceği asla izin verilmemelidir ahlaki odaklı ve etik odaklı yeni avrupa pazarına. ucuz çalışma ve tüm tüketim endüstrisi değil idealler, blok yabancı piyasalardan ürünler
sayfa 68
ucuz emeğin arkasını kır hata yapma, toplu ithalat için ana itici güç avrupa’ya avrupalı ??olmayanlar ucuz işgücü çağrısı ve talebidir. hiçbir şey değil işgali daha fazla yönlendirir ve hiçbir şeyden daha fazla mağlup edilmesi gerekmez ucuz işgücü gerektiren açgözlülük. mola geri döndü, yine de yapabilirsin. bunun teşvik edici ve iterek olması, asgari seviyeye yükseliyor ücret; işçilerin sendikalaşmasının ilerletilmesi; doğal olanı arttırmak doğum oranı ve böylece emek ithalatı ihtiyacını azaltmak; işçi haklarının arttırılması; otomasyondaki artış için sınai işgücü değişiminin ya da mevcut. sonunda insan açgözlülüğü ve kar marjını arttırma ihtiyacı sermaye sahiplerinin karşı mücadele edilmesi ve kırılması gerekiyor. ucuz labor yavaş çalışıyor, ithalatı kabul et modern slaves
sayfa 69
eritme kabında bir kaynama abd’de “erime potası” denilen iç savaş küresel güç yapısını ve batı’yı devirmek için büyük bir hedef olmak eşitlikçi, bireyci, küreselci baskın kültür. amerika birleşik devletleri'nde, belki de dünyanın herhangi bir yerinden daha fazla bireyin kültü en uzun zamandır en derin bağlılık. neyse ki, bizim için, bu deracialized, dinsiz ve sonuç yoğunlaştırılmış program kendilerini gösterir. amerika birleşik devletleri kargaşa içinde, daha çok tarihin başka bir zamanında. devletler diğer devletlerden nefret ediyor, seçim koleji her fırsatta saldırı altında ve yarışlar birbirlerinin boğazında. bunun üzerine iki taraf var ırksal, sosyal, kültürel, dilsel ve sınıfla bölünmüş siyasal sistem böler. sonuçta, herhangi bir büyük cevap veremeyen, gridlockta bir ulus var. değişim, herhangi bir büyük projeye söz verememe. politik ve sosyal herhangi bir ilerlemeyi imkansız kılan çıkmaz. bu arada, 10000 tonluk demografik değişim ruloları şimdiye kadar ileri, ivme kazanmak ve muhtemelen yolundaki her şeyi mahvetmek. sonunda, abd'nin beyaz nüfusu gerçeği idrak ettiğinde durum, savaş patlak verecek. yakında içindeki beyazların değiştirilmesi texas, zirvesine ve beyaz olmayan siyasal ve sosyal teksas'ın kontrolü ve bu kontrol ile seçim koleji demokratik bir zafer lehine istiflenmiş, böylece her seçim döngü kesinleşecektir. seçim döngüsünden sonra ya da iki, belirli demokratik zaferle kalan, demokratik olmayan oylama, beyni yıkanmamış beyazlar gelecek onlardan önce net ve bu bilgiyle diplomatik veya politik zaferin imkansızlığı. kısa sürede düzenli ve yaygın politik, sosyal ve ırksal şiddet başlayacak. bu çatışmanın en şiddetli olduğu yerde grev olacak, güçlü, birleşik, etnik ve kültürel odaklı bir beyaz yanlısı, avrupa yanlısı grup ortalama beyaz ailenin ihtiyaç duyduğu her şey olacak ve için uzun bu artan sayılarla ve birleşik güçlerimizle,
sayfa 70
birleşik devletlerin tam kontrolü mümkün olacak. her şeyden önce hazır olun şiddet için ve zaman geldiğinde sert ve hızlı saldırın. eriştirme potu'nun mitesi sonu zorunda milli millet miti
sayfa 71
beyaz-beyaz devletlere vergi yok milletlerimiz, vergi oranına bağlı olarak, kadın ve erkekler tarafından yönetilinceye kadar hırsızlık olarak değerlendirilmeli ve vergilere ırksal sadakat belirtisi ödemeyi reddetmelidir. kendi kazandığın servetini, kendi kazandığın şeyi vererek emek, sizi küçümseyen bir kişi veya gruba halkını haklarından mahrum bırakır ve etnik olarak yerine geçmek istediğini söyler. aptalca. insanlarını mahvetmek için para ödemeyin, cepleri kapatmayın saflarımızdaki hainlerin sayısı, yozlaşmış ve kırılmış olanlara destek vermez belirtmek, bildirmek. vergileri ödemeyi reddet. çöp. ödeme isteğinde bulundukları zaman reddet. ne zaman neden diye soruyorlar, nedenini siz söylüyorsunuz. seni hapse atarlar hatta sizi doğrudan zorla tehdit edebilir. hatta geçebilirler hapis cezanız veya fiziksel olarak size zarar vermek. ama sonunda, ne zaman yeterli insanlar kavga eder ve vergi ödemeyi reddeder, hainlere fon vermeyi reddederler. iktidar, devletin kendisi sarsacak, sonra çökecek. öyleyse hapishaneye zaman ayırın, dayak atın ve hatta savaşın. ama yapma beyaz olmayanlara vergi öde. vergi sözleşme sisteminde hırsızlıktır
sayfa 72
bölüm ıv sonuç olarak beni örten gecenin dışında direkten direğe çukur olarak siyah, her ne tanrılar olursa olsun teşekkür ederim benim yenilmez ruhum için. durumda düştü kavrama kazanmadım ya da yüksek sesle ağlamadım. şans eseri altında başım kanlı, ancak açılmadı. bu gazap ve gözyaşı yerinin ötesinde tezgâhlar, gölgenin dehşeti, ve yine de yılların tehdidi beni bulur ve korkmaz bulur. geçidin ne kadar güçlü olacağı önemli değil. kaydırma cezaları ile nasıl suçlanır, ben kaderimin efendisiyim. ben ruhumun kaptanıyım. tarafından -ınvictis william ernest henley
sayfa 73
sadece bir zafer var, fakat birçok mağlubiyet. topraklarımızı, kültürümüzü ve insanlarımızı kaybetmek bir yenilgidir. bizim kültürümüz olmadan devam etmek, ancak yine de topraklarımıza sahip olmak bir yenilgidir. kültürümüzle hayatta kalmak, ancak topraklarımızı kaybetmek, geleceğimizi kaybetmek, yenilgi. sadece bir zafer var. halkımızın, kültürümüzün ve topraklarımızın hayatta kalması yeterli değil. biz gelişmeli, yıldızlar arasındaki yerimize doğru ilerlemeliyiz ve halkımızın hakettiği kadere ulaşacağız. başka bir şey bir yenilgidir. savaş kolay olmayacak, ölüm ücreti kesinlikle yüksek olacak. gidiyor zor olacak ve çoğumuz öleceğiz. rahat olacağını garanti edemem, olacağını garanti edemem kolay ve her hareketin başarılı olacağını garanti edemem. tek garanti edemem eylemsizlik kesin yenilgi, güç yapıları olacak test edilmiş ve muhtemelen düşecek ve hepsinden önemlisi sadece gelecek gelecek ve daha önceki bir zamana geri dönmeye çalışmak sizi hiçbir yerde herşey. yanılabilirsin. düşebilirsin. ama finalde olmanın tek yolu hedef, toplam zafer, kalkıp ilerlemeye devam etmektir. yok hayır ne önemi var. mart. hatalar yapılacak, kayıplar yaşanacak, bazı başarısızlıklar kesin ve bazı çabalar kötüye gidecek. ama sonuçta mücadele, başlı başına bir güzelliktir ve zafer, hepsi olacaktır. bunun için daha tatlı. son zafer sizindir, eğer iradesiniz varsa. bana gelince, zamanım geldi. başarımı garanti edemiyorum. tüm bildiğim isteğimin kesinliği ve davamın gerekliliği. yaşa veya öl, hepsini senin için yaptığımı biliyorum; arkadaşlarım, ailem, halkım, kültürüm, yarış hoşçakal, tanrı hepinizi korusun ve sizi valhalla'da göreceğim. avrupa yükselen
sayfa 74
Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

YENİ ZELANDA MANİFESTOSU TÜRKLERE YAZDIĞI BÖLÜM NEDİR?

“Türklere” başlığının yer aldığı bölümde şu ifadelere yer verildi:

“Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında. Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak."

Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

ÜLKENİN EN KARANLIK GÜNÜ

Öte yandan Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, düzenlediği basın toplantısında kanlı saldırıyı “Bugün ülkemizin en karanlık günlerinden biri. Bu saldırı olan eşi görülmemiş bir şiddet eylemi” sözleriyle yorumladı.

Yeni Zelanda polisi de ülkedeki tüm camilerin kapılarını kapatması talimatı verdi.

Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

BÜYÜKELÇİ BİLGİ VERDİ

Türkiye'nin Wellington Büyükelçisi Ahmet Ergi yaptığı açıklamada, saldırıda ölen veya yaralananlar arasında Türk bulunmadığını kaydetti.

CNN TÜRK canlı yayınına katılan Wellington Türkiye Büyükelçisi Ahmet Ergin saldırıya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

“Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor, henüz Yeni Zelanda makamlarından konunun ayrıntılarına ilişkin açıklama yapılmadı. ChristChurch'ün halen kordon altında ve operasyonlar devam ediyor. Olaylar, iki camide cuma namazı esnasında gerçekleşti. Operasyon devam ediyor. En az iki saldırgan olduğu söyleniyor. Geniş çaplı operasyonlar sürüyor. Eşzamanlı saldırı olduğu sonucunu çıkarıyoruz. Her iki cami de ChristChurch'ün merkezi sayılabilecek bölgede."

Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

'EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUM'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki cami saldırılarını en güçlü şekilde kınadığını bildirdi.

Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Christchurch'de yapılan terör saldırılarını mümkün olan en güçlü biçimde kınıyorum. Düşünce ve dualarımız kurbanlar ve onların sevdikleriyle birliktedir” ifadesini kullandı.

Birlikten kuvvet doğacağını vurgulayan Altun, “Terörizmin her türlüsüne karşı birleşme zamanı geldi” mesajını paylaştı.

Christchurch'ün Hagley Park bölgesindeki Al Noor ve Linwood camilerine cuma namazı esnasında silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda ölü ve yaralıların olduğu açıklanmıştı.

MANİFESTO NEDİR? MANİFESTO NE DEMEK?

Toplumsal bir hareketin duyurulması ve savların belirtilmesi üzerine kurulan, bir akımın, bir hareketin oluşunu bildiren yazılara manifesto ya da bildiri denmektedir. Manifesto, İtalyanca manifesto, Fransızca ise manifesto yeminli ifade veya imzalı bildiri sözcüğünden alınmıştır. Manifesto, toplumsal bir hareketin duyurulması ve savların belirtilmesi üzerine kurulan, bir akımın, bir hareketin oluşunu bildiren yazılara manifesto ya da bildiri denmektedir. 

TDK açıklaması şu şekilde:

1. Bir gemideki malları göstermek için kaptan tarafından boşaltma işlemlerinin yapılacağı gümrük idaresine verilen liste

2. Bildiri

3. Toplumsal bir hareketin siyasal inanç ve amaçlarının açık ifadesi

Yeni Zelanda manifestosu! 74 sayfalık manifesto tam oku!

MANİFESTO KELİMESİNİN KÖKENİ NEREDEN GELMEKTEDİR? 

Manifesto Kelimesinin Kökeni, İtalyanca manifesto, Fransızca ise manifeste "yeminli ifade veya imzalı bildiri sözcüğünden alınmıştır. Latince manifestum "'el basılmış şey'" sözcüğünden evrilmiştir.

Manifesto kelimesi sanat alanında da kullanılmaktadır: Toplumsal bir hareketin duyurulması düşüncenin belirtilmesi üzerine kurulan, bir akımın, bir hareketin oluşunu bildiren yazılara manifesto denilmektedir. Bu bildiri şeklinde de ifade edilmektedir.

Manifesto kelimesi Turizm ve Otelcilik terimi şeklinde de kullanılmaktadır. Öte yandan Gönderilecek yükleri gösteren belge anlamı taşımaktadır. Terim olarak ise, Bir yük gemisinde bulunan ticaret mallarını gösteren ve kaptan tarafından yükün boşaltılacağı liman gümrük yönetimine verilen bir bildirge olarak ifade edilmektedir.

Fakat genellikle bildiri anlamında veya toplumsal bir hareketin siyasal inanç ve amaçlarının açıklanmasında kullanılmaktadır. 

EN ÜNLÜ MANİFESTOLAR NELERDİR?

Sanat Manifestoları

 Soylu Yenilikçi Şiir Manifestosu 2003 Bâki Ayhan T.
 Fecr-i Ati Encümen-i Edebisi Beyannamesi
 Parçalı Ham Manifesto
 Somut Şiir Manifestosu
 Yenibütün Şiir Manifestosu
 Fütürizm Bildirgesi 1909 Filippo Tommaso Marinetti
 Kübizm Manifestosu Pablo Picasso
 Sürrealizm Manifestosu 1924 Andre Breton
 Rus Fütürist Manifesto 1912 D.Burliuk, Aleksandr Krutçenykh, V.Mayakovski ve V.Hlebnikov
 Doğuş Bildirisi 1964 Haluk Aker, Rahmi Akseki, Ataol Behramoğlu, Erhan Etiker, Eser Gürson, Abdullah Nefes, İsmet Özel ve Semih Tezcan

Diğer Manifesto Örnekleri

 Komünist Manifesto 1848 Karl Marx ve Friedrich Engels
 Radikal Dadacı Manifesto Hans Arp, Hans Baumann, Viking Eggeling, Alberto Giacometti, Walter Helbig, Carl-Henning, Marcel Janco, Otto Morach, Hans Richter
 Debian Manifesto
 Hacker Manifestosu 1986 The Mentor aka Loyd Blankenship
 Yön bildirisi 1961 Yön Dergisi
 Atlantik Bildirisi 1941
 Amasya Genelgesi 1919 Mustafa Kemal Atatürk, Hüseyin Rauf Orbay, Refet Bele ve Fuat Cebesoy.
 12 Mart 1971 Muhtırası 1971
 Dogma 95 Manifestosu 1995 Lars Von Trier ve Thomas Vinterberg
 Russell-Einstein Manifestosu 1955 Bertrand Russell ve Albert Einstein

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Son Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya canlı yayında konuştu! Selektör cezaları iptal edildi!
Son dakika! Bakan Yerlikaya canlı yayında konuştu! Selektör cezaları iptal edildi!
Baykar'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı!
Baykar'dan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup konuşmasında önemli açıklamalar yaptı!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup konuşmasında önemli açıklamalar yaptı!
Altın fiyatı rekora doymuyor: Yükselişin arkasındaki 3 ana neden belli…
Altın fiyatı rekora doymuyor: Yükselişin arkasındaki 3 ana neden belli…
Çok Okunanlar
16 Nisan 2024 Salı günü hava durumu nasıl olacak? Meteorolojiden sıcaklık açıklaması!
16 Nisan 2024 Salı günü hava durumu nasıl olacak? Meteorolojiden sıcaklık açıklaması!
Altın fiyatı rekora doymuyor: Yükselişin arkasındaki 3 ana neden belli…
Altın fiyatı rekora doymuyor: Yükselişin arkasındaki 3 ana neden belli…
Son dakika! Bakan Yerlikaya canlı yayında konuştu! Selektör cezaları iptal edildi!
Son dakika! Bakan Yerlikaya canlı yayında konuştu! Selektör cezaları iptal edildi!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup konuşmasında önemli açıklamalar yaptı!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, grup konuşmasında önemli açıklamalar yaptı!
Yorumlananlar
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
CHP listelerinden seçime giren DEM Parti ilk defa İBB meclisinde temsil edilecek
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…
Sıcak Haber: İran’dan İsrail’e misillime! Drone ve seyir füzeleri ile saldırıyor…