Yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara! Açıklamalar peş peşe geldi: İşte 13 Ocak Perşembe günü okulların tatil edildiği il ve ilçeler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama sonrası bazı illerimizde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı felç etti. Valilik ve kaymakamlıklardan açıklamalar peş peşe geldi. İşte İşte 13 Ocak Perşembe günü okulların tatil edildiği il ve ilçeler...

Yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara! Açıklamalar peş peşe geldi: İşte 13 Ocak Perşembe günü okulların tatil edildiği il ve ilçeler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu değerlendirme raporunu yayımlaması sonrası kar yağışı birçok ilde etkisini göstermeye başladı. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Valilik ve kaymakamlıklardan peş peşe açıklamalar yapıldı. 

BİNGÖL'ÜN KARLIOVA İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. 11 Ocak Salı günü yapılan açıklamada Bingöl'ün Karlıova ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 2 gün süreyle ara verildiği açıklandı. 13 Ocak Perşembe günü de Karlıova'da okullar tatil.

TUNCELİ'NİN 4 İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN SÜREYLE ARA VERİLDİ

Tunceli'nin Ovacık, Nazımiye, Pülümür ve Hozat ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Ovacık, Nazımiye, Pülümür ve Hozat ilçelerinde eğitim öğretime 13 Ocak Perşembe ara verildiği ifade edildi.

Açıklamada, söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu personelinin de izinli sayılacağı kaydedildi.

AĞRI VALİLİĞİ'NDEN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki köy okullarında ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, Eleşkirt ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim gören öğrenciler için perşembe günü eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.

1
0
2
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN