Yönetici-Gayrimenkul İşleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Yönetici-Gayrimenkul İşleri maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Yönetici-Gayrimenkul İşleri iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Yönetici-Gayrimenkul İşleri Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Yönetici-Gayrimenkul İşleri maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Yönetici-Gayrimenkul İşleri pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Yönetici-Gayrimenkul İşleri nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Yönetici-Gayrimenkul İşleri olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Yönetici-Gayrimenkul İşleri Maaşı Ne Kadar? 2023 Yönetici-Gayrimenkul İşleri Maaşları

Yönetici-Gayrimenkul İşleri maaşı ortalama aylık 27300 _TL’dir. En düşük Yönetici-Gayrimenkul İşleri maaşı 20475 _TL, En yüksek ise 34125 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Yönetici-Gayrimenkul İşleri iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Yönetici-Gayrimenkul İşleri İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

1221.04

Meslek Adı :

Yönetici-Gayrimenkul İşleri

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Yöneticiler

Meslek Alt Ana Grubu :

Ticari Ve İdari Müdürler

Meslek Grubu :

Satış, Pazarlama Ve İş Geliştirme İle İlgili Müdürler

Meslek Birim Grubu :

Satış Ve Pazarlama Müdürleri

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Gayrimenkul ticaret ile ilgili faaliyetleri planlayan, organize ve kontrol eden kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Yönetici (Gayrimenkul İşleri) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Gayrimenkul ticareti ile uğraşan kurum ve kuruluşlarda veya bunların bir veya birkaç şubesinin tahmin/inceleme (muhammin) ve kira gibi faaliyetlerini kendisine verilmiş yetkiler dahilinde planlamak, organize ve kontrol etmek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Yönetici-Gayrimenkul İşleri maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN