Zig coin nedir, nasıl alınır? İşte Zig coin'in geleceği ve fiyatı

İlk olarak 2018 yılında piyasalarda görülmeye başlanan Zig Coin piyasaya çıktığı andan itibaren binlerce kripto para birimi tüccarını, yenilikçi ticaret platformlarını kendisine çekmeyi başardı. Bu yazımızda, sizler için “Zig Coin nedir? Zig Coin hangi borsada?” sorularına cevap arayacağız.

Zig coin nedir, nasıl alınır? İşte Zig coin'in geleceği ve fiyatı

Zig coin ya da diğer ismiyle Zignaly, tüketicileri ve dünyanın en iyi kripto yatırımcılarını güvenilir bir ortamda buluşturan bir platformdur. Platform traderlar ve yatırımcıların karlarının bir kısmını kullanarak iki tarafa da kazanç sağlatmaktadır. 2021 senesinin ortalarından itibaren piyasalarda adını duyduğumuz Zig coin oldukça merak ediliyor. Bu bağlamda, Zig coin nedir, nasıl alınır? İşte Zig coin'in geleceği ve fiyatı...

Zig coin nedir, nasıl alınır? İşte Zig coin'in geleceği ve fiyatı

ZIG COIN NEDİR, NASIL ALINIR?

Zignaly platformu aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar, alanında uzman tüccarların tecrübelerinden yararlanmak istiyorlar. Bu yönetimlerin sermayesi kitlelerin kendilerine güvenmesidir. Zignaly kanıtlanmış bir kar paylaşımı anlayışıyla bir kazan-kazan ekosistemi yaratmıştır. Zignaly'de yatırımcılar, tüccarlar, borsaların tamamı kazanç sağlayabilir. Zigcoin ve NFT’ler tarafından desteklenmektedir.

Zig coin nedir, nasıl alınır? İşte Zig coin'in geleceği ve fiyatı

Güvenilir yollar arayan insanlar için alternatif yatırımlar bazen mantıklı olmayabilir. Geleneksel finans kurumlarının haricinde yatırımda bulunmak insanların alışkanlıklarına pek uygun değildir. Gelişmekte olan kripto para borsalarına girişi seçenekleri çok fazla değildir. Zignaly ise bu problemlere çözüm getirmeyi hedefliyor. 

ZIG COIN'İN GELECEĞİ VE FİYATI

Güvenilir ticaret platformu geleneksel pazarlar için bulunuyordu. Fakat kripto para borsası için bulunmuyordu. Kripto para borsası yaşanan anlık düşüş ve yükselişler ötürü hep riskli olarak değerlendirilmiştir. Bu da insanların bu borsaya katılım isteğindeki engel olmuştur. Bundan dolayı kripto para birimi borsasının benimsenmesi de zaman almıştır.

Platform olarak rollerini, alım satım işlemlerini kolay hale getirmek ve yatırım yapmak isteyenler için aracılıkta bulunmak olarak gösteriyorlar. Bu konuda herhangi bir garanti vermediklerini belirtiyorlar. Buradaki durumun daha çok müşterilerin seçimlerine ve piyasa koşullarına bağlı olduğunu belirtiyorlar. Kripto borsalarının çok değişken olmasından dolayı sadece kaybetme ihtimalinin göze alındığı fonlarda risk alınmasını öneriyorlar.

Zig coin nedir, nasıl alınır? İşte Zig coin'in geleceği ve fiyatı

Zig coin 20 Ocak saat 14:20  itibariyle  ₺1,07 TL değerindedir. 

Zigcoin fiyatı, son 7 gün içinde %5,17 düştü. Fiyat son 24 saat içinde %0,79 düştü. Güncel fiyat, ZIG başına ₺1,059799. Zigcoin, ₺2,81 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %62,28 altında.

Güncel dolaşımdaki arz 421.534.211,6 ZIG.

 

21
2
3
1
2
1
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN