Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 15-19 Ekim

FOX Tv ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni yarışmacıları merak ediliyor. Her hafta gelinlerin el lezzetlerini yarıştırdığı polemiklerin eksik olmadığı Sofra'da programında bu hafta hangi yarışmacılar yarışacak? Zuhal Topal'la So

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 15-19 Ekim

Zuhal Topal'la Sofrada progamında geçtiğimiz hafta Hatice Hanım ve gelini ekin olurken, bu hafta hangi yarışmacıları yarışacağı merak konusu oldu.Zuhal Topalla Sofrada Yarışmasında alış verişi ve yemeği gelinler yaparken kaynanaların işi ise gelinlerine tavsiyede bulunmak. Kaynanalar yemek yaparken gelinlerine yardım edemiyorlar. Toplam alış veriş süresi 30 Dk gelinlerin bütçesi ise 250 TL; yemeklerin ise 2.5 saatte bişirilip bitirilmesi gerekiyor.Peki Zuhal Topal'la Sofra'da yarışmasının bu haftaki yarışmacıları kim? Hangi yarışmacılar yarışacak, isimleri neler? Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları (15-19 Ekim) haberimizde...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRA'DA PROGRAMININ BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI 15-19 EKİM

PAZARTESİ GÜNÜ YARIŞMACILARI NERMİN VE TÜRKAN ACAR:

Nermin Hanım: 36 yaşında ve Ordulu. Kendisine güveniyor. Oldukça iddialı.

Kayınvalide Türkan Ankaralı, rakiplerine meydan okuyor.

SALI GÜNÜ YARIŞMACILARI NURŞAH VE AYSEL TUNÇ:

Nurşah: 39 yaşında ve 10 yıllık evli. Nurşah Hanım 2 çocuk sahibi.Mutfak sevdalısı ve oldukça iddialı.

Kayınvalide Aysel Hanım ise Amasyalı sakin ve sessiz görünse de rakip tanımadığını belirtiyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YARIŞMACILARI AYSUN VE İLKNUR TINMAZ

Aysun Hanım 27 yaşında ve Ordulu, iki çocuk annesi Aysun Hanım kendine güveniyor.

Kayınvalide İlknur Hanım Rizeli, intaçı ve oldukça iddialı.

PERŞEMBE GÜNÜ YARIŞMACILARI EBRU VE EFLATUN KÖMÜR

Ebru Hanım ; 28 yaşında ve 6 yıllık evli. 2 çocuk annesidir.

Kayınvalide Eflatun Hanım ise kendisini sözünü esirgemez birisi olarak tanıtıyor.

5.GÜN YARIŞMACILARI BAHAR VE MELEK ULA

Bahar Hanım Bitlisli oldukça samimi ve iddialı.

Kayınvalide Melek Hanım ise 42 yaşında gelini ile birlikte büyük ödülü alacağını iddia ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 15-19 Ekim

ZUHAL TOPAL KİMDİR? ASLEN NERELİDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Zuhal Topal İstanbullu olan ve 7 yaşındayken oyunculuğa başlamış bir isimdir.Ortaokul, lise ve sonrasında Üniversite sınavına katılmış Mimarlık Fakültesini kazanmıştır.Fakat bu bölümü tercih etmeyerek kendindeki yeteneği görmüş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.Boyu 1.72 ve kilosu 58-59’dur. 1976 doğumlu olan ünlü ismin, doğum günü ise 23 Eylül’dür.1996 senesinde bir özel tiyatroda görevler aldı burada çocuk tiyatrolarında oyunlar oynadı.1997 tarihinde Kanal D ekranlarında sunuculuk yaparak program sundu.

1997 tarihinde Konservatuar’ın bitmesine sadece aylar kalmış iken Sevda Kondu adındaki dizide rol aldı.Konumuzun başında belirttiğimiz gibi reklam filmleri, diziler, sinemalar, sunuculuklar onun tv hayatında bulunduğu konumlardır.

2003 senesinde Sihirli Annem ismindeki dizide Suzan karakterini oynayarak oyunculukta tanınan bir kişi oldu.1 yıl sonra ise Yol Palas Cinayeti adındaki sinema filmini Sacide rolü ile oynadı.

Show Tv televizyonunda 2007 tarihinde yayınlanmış olan yarışma programına katılmış ve İhlan Şeşen’in koçu olduğu yarışmada 1. olmuştur.2009 tarihinde Metin Akpınar’ın oynamış olduğu Papatyam dizisinde oynadı.2009-2011 tarihlerinde ise Geniş Aile adındaki dizide rol aldı.

2009 senesinde Star tv ekranlarında ilk evlilik programını sunmaya başladı.Ardından 2011 tarihinde Avrupa Avrupa adındaki Trt ekranlarındaki dizide Nermin karakteri ile karşımıza çıktı.2012 tarihinde yine Trt ekranlarında Hayata Dair ismindeki programda sunucu oldu.2014 tarihinde Kanal D ekranlarında Haftanın 5 günü yayınlanan Cümbür Cemaat ismindeki programda sunuculuk yaptı.

2008 tarihi 27 Ağustosu günü Korhan Saygıner ile dünya evine girdi.2013 tarihinde Lina ismini vermiş oldukları çocukları oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 15-19 Ekim

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡