Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18- 22 Mart

Zuhal Topal'la Sofrada yarışması izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Sevilen yarışma Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni yarışmacılar heyecanı yaşanıyor. Peki bu hafta Zuhal Topal'la Sofrada'da hangi yarışmacılar yarışacak? Zuhal Topal'la Sofrada'nın 18-22 Mart haftasında yarışacak isimleri haberimizde..

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18- 22 Mart

Zuhal Topalla Sofrada Yarışmasında alış verişi ve yemeği gelinler yaparken kaynanaların işi ise gelinlerine tavsiyede bulunmak. Kaynanalar yemek yaparken gelinlerine yardım edemiyorlar. Toplam alış veriş süresi 30 Dk gelinlerin bütçesi ise 250 TL; yemeklerin ise 2.5 saatte pişirilip bitirilmesi gerekiyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki (18-22 Mart ) yarışmacıları...

ZUHAL TOPAL'LA SOFRA'DA PROGRAMININ BU HAFTAKİ YARIŞMACILARI 18-22 MART 2019

Zuhal Topalla Sofrada Yarışmasında alış verişi ve yemeği gelinler yaparken kaynanaların işi ise gelinlerine tavsiyede bulunmak. Kaynanalar yemek yaparken gelinlerine yardım edemiyorlar. Toplam alış veriş süresi 30 Dk gelinlerin bütçesi ise 250 TL; yemeklerin ise 2.5 saatte pişirilip bitirilmesi gerekiyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki (18-22 Mart 2019 ) yarışmacıları.

REYHAN YILMAZ VE KAYINVALİDESİ GÜLDEN YILMAZ

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18-22 Mart

Pazartesi günü yarışmacısı Reyhan Yılmaz ve kayınvalidesi Gülden Yılmaz.

Reyhan Hanım 35 yaşında. 14 yıllık evli ve 2 çocuk annesi.Mutfağa girince fırtınalar estireceğini iddia eden gelin, heyecanlı ve bir o kadar da havalı.

Kayınvalidesi Gülden Hanım ise sosyal yaşamında sürekli bir rekabet içinde olduğu gelinine yemek konusunda çok güveniyor ve rakip tanımadığını belirtiyor.

MERVE ELMALI VE KAYINVALİDESİ ALTUN ELMALI

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18-22 Mart

Salı günü yarışmacısı Merve Elmalı ve Altun Elmalı.

Merve Hanım 26 yaşında ve henüz 9 aylık evli. El lezzetine çok güveniyor. Merve gelin, benzersiz menüsü ile haftanın kraliçesi olmaya çok kararlı.

Kayınvalidesi Altun Hanım ise neşeli, heyecanlı ve büyük ödülü kazanmakta çok kararlı.

GÜLŞAH GÜL VE KAYINVALİDESİ FATMA GÜL

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18-22 Mart

Çarşamba günü yarışmacısı Gülşah Gül ve Fatma Gül kayınvalidesi

Gülşah Hanım 34 yaşında ve 14 yıllık evli. Süsü püsüyle kayınvalidesini çılgına çeviren Gülşah gelin, şimdi kendisini lezzet konusunda kanıtlama peşinde.

Kayınvalide Fatma Hanım ise yılların deneyimiyle diğer kayınvalideleri alt etmenin derdinde.

Gülşah ve Fatma Hanım, artık büyük ödülü alıp hayallerini gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyor.

CEREN YERLİKAYA VE KAYINVALİDESİ KEVSER YERLİKAYA

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18-22 Mart

Perşembe günü yarışmacısı Ceren Yerlikaya ve kayınvalidesi Kevser Yerlikaya.

Ceren Hanım 30 yaşında ve 9 yıllık evli. Çocukluğundan beri büyük bir lezzet tutkunu olduğunu söyleyen Ceren gelin, bu yeteneğini bütün Türkiye’ye ispatlamak istiyor.

Kayınvalidesi Kevser Hanım ise büyük ödülü kazandıklarında ‘İşte benim gelinim’ diye haykıracağı günün hesaplarını yapıyor.

PINAR GÜNERİ VE KAYINVALİDESİ SAİME DÖNMEZ

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18-22 Mart

Cuma günü yarışmacısı Pınar Güneri ve kayınvalidesi Saime Dönmez. Kendisi Kocaeli’de, kayınvalidesi ise Afyon’da yaşıyor.

Farklı şehirlerden yarışma için İstanbul’a gelen ikili, yapacakları yemeklerle rakiplerine şans tanımıyor.

Kayınvalide Saime Hanım şimdiden “Büyük ödül bizim, kimse heveslenmesin” diyor.

 

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki yarışmacıları 18-22 Mart

Zuhal Topal (23 Eylül 1976, İstanbul) Türk program sunucusu, oyuncu.Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 9 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır.Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. atv'de yayınlanan Selena adlı bir dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynayan Zuhal Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam (dizi) dizisinde birkaç bölümde oynamıştır ve büyük beğeni toplamıştır ve Zuhal Topal'a evlilik programı verilmiştir.Programın adı Zuhal Topal'la İzdivaç'tır. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide oynarken bir bebek dünyaya getirmiş adını da hurma ağacı anlamına gelen "Lina" koymuştur. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya Tv Ödüllerinde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi olmuştur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡