13 - 14 Ocak 2018 AÖF Sınav Soruları Ve Cevapları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Faküktesi tarafından 13 - 14 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan final soru ve cevaplarının açıklanma tarihi belli oldu. AÖF 13 - 14 Ocak 2018 Sınav soru ve cevaplarını burdan öğrenebilirsiniz.

13 - 14 Ocak 2018 AÖF Sınav Soruları Ve Cevapları

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ( AÖF) güz dönemi final sınavlarının ilk gün oturumu dün gerçekleştirildi, bugün ise iki oturumda final sınavları tamamlanacak. Kredi notlarını yükseltmek için gayret gösteren öğrenciler AÖF final sınavının ardından sonuçlar için bekleyişini sürdürürken bir yandan da sınavın soru ve cevaplarının yayınlanıp, yayınlanmadığını merak ediyor. Peki, AÖF final soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF final sınavı hakkında merak edilenler...

SINAV SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANACAK OLAN BÖLÜMLER

    Ev İdaresi
    Yerel Yönetimler
    Dış Ticaret
    Bankacılık Ve Sigortacılık
    Sağlık Kurumları İşletmeciliği
    İlahiyat
    Tarım
    Bilgi Yönetimi
    Turizm ve Otel İşletmeciliği
    Laborant ve Veteriner Sağlık
    Perakende Satış Ve Mağaza Yönetimi
    Emlak ve Emlak Yönetimi
    Marka İletişimi
    Özel Güvenlik ve Koruma
    Sosyal Hizmetler
    Halkla İlişkiler ve Tanıtım
    Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
    İnsan Kaynakları Yönetimi
    Adalet
    Elektrik Enerjisi Üretim, İletim Ve Dağıtımı
    Fotoğrafçılık ve Kameramanlık
    İşletme Yönetimi
    Kültürel Miras ve Turizm
    Lojistik
    Medya ve İletişim
    Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası
    Radyo ve Televizyon Programcılığı
    Spor Yönetimi
    Turizm ve Seyahat Hizmetleri
    Coğrafi Bilgi Sistemleri
    Eczane Hizmetleri
    Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi
    Kimya Teknolojisi
    Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
    Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
    Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı
    Çağrı Merkezi Hizmetleri
    İngilizce Öğretmenliği
    Okul Öncesi Öğretmenliği
    Felsefe
    Sosyoloji
    Türk Dili ve Edebiyatı
    Tarih
    Aşçılık
    Çocuk Gelişimi
    Yaşlı Bakımı
    Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
    Sosyal Hizmet
    Halkla İlişkiler ve Reklamcılık
    Sağlık Yönetimi
    Yönetim Bilişim Sistemleri
    Coğrafi Bilgi Sistemleri
    Web Tasarımı ve Kodlama
    Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon
    Acil Durum ve Afet Yönetimi
    İlahiyat (Arapça)

13 - 14 Ocak 2018 AÖF Sınav Soruları Ve Cevapları

AÖF SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? AÖF FİNAL SINAVI

AÖF final sınavına katılan öğrenciler, sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen AÖF güz dönemi final sınavı soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Sınav soru ve cevaplarının sınavın ardından bir hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor. Öğrenciler, ilgili dönem veya geçmiş dönemlere ait sınavların soru ve cevaplarına ekampus.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak ulaşabilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017-2018 eğitim öğretim yılı AÖF güz dönemi final sınavlarının ilk gün oturumu dün gerçekleştirildi. Öğrenciler, bugün iki oturumda katılacağı sınavın ardından ikinci dönem için bekleyişini sürdürmeye başlayacak. Sınava katılan öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair sorgularını hızlandırdı. AÖF tarafından sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih konusunda net bir bilgi paylaşılmasa da AÖF'ün resmi internet sitesinde yayınladığı kılavuzda sınav sonuçlarının, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde açıklandığı bildirildi. AÖF final sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr internet adresinden öğrenci otomasyonundan duyurulacak.

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

13 - 14 Ocak 2018 AÖF Sınav Soruları Ve Cevapları

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler. Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

AÖF 2. DÖNEM KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi'nin 2017-2018 akademik takviminde yer alan bilgiye göre, AÖF 2. dönem kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak. Kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat 2018 Cuma günü sona erecek. 10 gün sürecek olan kayıt yenileme işlemlerinin ardından mazeretli kayıt tarihi de 23 Şubat 2018 olarak belirlendi.

13 - 14 Ocak 2018 AÖF Sınav Soruları Ve Cevapları

AÖF 2. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN?

Kayıt yenileme işlemlerini yapacak olan öğrenciler, 2. dönem sınavlarının tarihine de sorgulamaya başladı. AÖF bahar dönemi vize sınavı 14-15 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Bahar dönemi final sınavı 02-03 Haziran 2018 tarihinde uygulanacak. 2017-2018 öğretim yılı üç ders sınavı ise 21 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡