Adı eski eşinin yaşadığı eşcinsel ilişki ile gündeme gelen Mustafa Ceceli ilk kez konuştu

Eski eşi Sinem Gedik'in eşcinsel görüntülerini sızdırdığı iddia edilen Mustafa Ceceli, verdiği konserde hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ceceli, "Hakkımda hiçbir bilgi sahibi olmadığınız konuda da konuşmamanız gerekir" dedi.

Adı eski eşinin yaşadığı eşcinsel ilişki ile gündeme gelen Mustafa Ceceli ilk kez konuştu

Eski eşi Sinem Gedik'in İntizar ile olan eşcinsel ilişki görüntülerini velayet davası dosyasına koyan ve basına sızdırdığı iddia edilen Mustafa Ceceli toplumun büyük bir kısmından tepki almıştı. Sanat dünyası ve halktan tepki toplayan Ceceli'in belediyeler tarafından da konserleri iptal edilmişti.

"İSLAMIN ŞARTI 5 DEĞİL 25 OLDUĞUNU İDDİA ET İNANIRSIN"

Mustafa Ceceli önceki akşam Antalya'da verdiği konserinde kendisiyle ilgili gündemde yer alan haberlere yanıt verdi. Ceceli sahnede, "Eğer gerçekten inanıyorsan, size İslam'ın şartının 5 değil 25 olduğunu da iddia etsen ona inanırsın. İftara atıyorsan bunun altından kalkamazsın. Biz çocuklarımıza da bunu öğrettik. Hakkımda hiçbir bilgi sahibi olmadığınız konuda da konuşmamanız gerekir. " sözleriyle de kendisini dinlemeye gelenlere ayrıca teşekkür etti.
 

VELAYET ALMAK İÇİN MAHKEMEYE DELİLLERİ SUNDU

Mustafa Ceceli mahkemeye başvurarak oğlunun velayetini istemişti. Mustafa Ceceli, velayet davasının dosyasına geçen yıl boşandığı Sinem Gedik'in sanatçı İntizar ile özel görüntülerini delil olarak sunmuştu. Mustafa Ceceli, görüntüleri kendisine bir başkasının gönderildiğini iddia etmiş, Gedik'e bağlanan yoksulluk nafakasının kaldırılmasını istemişti.

TEPKİ VE DESTEK MESAJLARI VARDI

Mustafa Ceceli'nin boşandığı eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın sevişme görüntüleri ortaya çıkmasından sonra sanat dünyası ve halktan tepki ve destek mesajı gelmişti. Mustafa Ceceli'ye ise tepkiler çığ gibi büyümüş şarkıları radyondan kaldırılmıştı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡