Alişan: " Bence şimdi kızım olacak"

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'dan İzmir'e giderken, trafik kazası geçiren şarkıcı Alişan, önceki akşam eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la Arnavutköy'de görüntülendi. Ünlü şarkıcı eşinin hamile olması ile ilgili :"Doktordan önce eşimin hamile olduğunu ben söylemiştim. Doktora gidip tescil ettirdik. " ifadesini kullandı.

Alişan: " Bence şimdi kızım olacak"

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği büyük kazanın ardından ilk kez ailesi ile birlikte bir mekandan çıkarken görüntülenen Alişan muhabirlere açıklamalarda bulundu. Alişan eşinin hamileliği ile ilgili gelen sorulara ilginç bir yanıt verdi. Alişan: "Bence şimdi kız olacak" sözleriyle, iddialı bir tahminde bulundu.

"BENCE KIZIMIZ OLACAK"

Alişan eşinin hamileliği ile ilgili gelen soruları yanıtladı. Kızı olacağını hisseden Alişan şunlar dile getirdi: “Doktordan önce eşimin hamile olduğunu ben söyledim. Doktora gidip tescil ettirdik sadece. O yüzden ben çok şaşırmadım açıkçası. Şimdi yeni bir şey daha söylüyorum; bence kızımız olacak. Bana öyle geliyor.”

5efdc95e55427e0aec015773.jpg


BODRUM'A ARABAYLA GİDECEKLER 

Buse Varol, Bodrum'a yeni alacakları araçlarıyla gideceklerini açıkladı.

"Doktorlara sorduk, 'arabayla gidin' dediler. Yoksa biz uçakla gidecektik, ama arabaya binip gitmemiz gerekiyormuş. Allah bir daha bu olayları yaşatmasın. Benim ikinci kazamdı bu. Alişan'ın ve oğlumuzun ilkti. Allah bir daha yaşatmasın."
5efdc95e55427e0aec015775-1.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡