Davut Güloğlu kimdir? Ünlü şarkıcıdan 30 çocuk istiyorum açıklaması

Bir dönem şarkılarıyla çok sevilen ancak şimdilerde gündemde olmayan Karadenizli şarkıcı Davut Güloğlu yeniden gündeme gelmeyi başardı. Yaşadığı ilişkilerle gündeme gelen Güloğlu katıdlığı bir programda imkanım olsa 30 çocuk yaparım dedi. Davut Güloğlu ki

Davut Güloğlu kimdir? Ünlü şarkıcıdan 30 çocuk istiyorum açıklaması

Yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen Davut Güloğlu, Beyaz Tv'de yayınlanan "Mertçe Sohbetler" programına katıldı. İlişkisi hakkında konuşan ünlü şarkıcı, "İmkanım olsa 30 çocuk yaparım" dedi.Davut Güloğlu kimdir? Ünlü şarkıcıdan 30 çocuk istiyorum açıklaması...

"İMAM NİKAHI İLE ÇOCUK YAPILIR"

Evlilik dışı çocuğa kesinlikle karşı olduğunu söyleyen Davut Güloğlu, sevgiliyken, "İmam nikahı ile çocuk yapılır' dedi. Tekrardan evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini belirten sanatçı, imkan olsa 30 çocuk sahibi olmak istediğini,çocuk sahibi olacaksa da bunun kesinlikle hem imam nikahı hem de belediye nikahıyla olacağını söyledi.

"SEVGİLİMİN AİLESİ BENİ SEVSİN DİYE HER GÜN ÇİÇEK GÖNDERİYORUM"

Mutlu bir ilişkiye yelken açan Davut Güloğlu, "Kadınlar beni hala rahat bırakmıyor ama en büyük aşkı şu an yaşıyorum" açıklamasını yaptı. Kendinden 22 yaş küçük sevgilisi Neslihan Aksu ile çok mutlu bir ilişkisinin olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı 'Sevgilimin ailesi ilişkimizi onaylasın diye 2 senedir sabırla her gün evine çiçek gönderiyorum' dedi.

DAVUT GÜLOĞLU KİMDİR? ASLEN NERELİDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Davut Güloğlu 1 Ocak 1977 tarihinde memur bir baba ve ev hanımı bir annenin oğlu olarak Rize’de doğdu. Genç yaşta hem annesini hemde babasını kaybedince 11 kardeşiyle beraber büyüdü. Lise yıllarında Rize’deki amatör bir spor kulübünde yaklaşık altı yıl boyu futbol oynadı. Daha sonraları futbola olan ilgisini bırakarak müzikle ilgilenmeye başladı ve 26 yaşındayken ailesinin de yardımıyla ilk stüdyo albümünü piyasaya çıkardı.

2001 tarihinde ”Nurcanım” adını verdiği ikinci albümüyle büyük ses getirdi ve o dönem albümde yer alan parçaları sık sık radyolarda çalıyordu. Bir yıl sonra Hamdi Alkan’ın yapımını üstlendiği ”Reyting Hamdi” isimli komik skeçlerden oluşan programa konuk oyuncu olarak katıldı ve burada ilk kez oyunculuk deneyimi yaşadı. Uzun süredir müziğe uzak kalan Davut Güloğlu, yakın zaman önce ”On Numara Yapım” adını verdiği kendi şirketi kurdu.

Davut Güloğlu kimdir? Ünlü şarkıcıdan 30 çocuk istiyorum açıklaması

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡