Demet Akalın ile Demet Şener Neden Küsmüşlerdi

İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra magazin gündeminden düşmeyen Demet Şener'in Demet Akalınla barışması, bilmeyenler için neden küsmüşlerdi sorusunu sordurdu. Peki Demet Akalın ile Demet Şener Neden Küsmüşlerdi? Detaylar burada.

Demet Akalın ile Demet Şener Neden Küsmüşlerdi

Demet Aklaın ile Demet Şener'in barışmaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Demet Akalın ile Demet Şener neden küsmüşlerdi. Demet Şener ile Demet Akalın'ın küsmelerinin nedeni İbrahim Kutluay başrol oynamıştı. Demet Akalın ile İbrahim Kutluay sevgiliyken, İbrahim Kutluay Demet Akalın'ı bırakarak, Demet Şener ile evlenmişti. Demet Akalın ile Demet Şener bu yüzden küsmüşlerdi.

İbrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Uğradığı mekanda eski eşinin eski sevgilisi Demet Akalın'la pişti olan Şener, konuyla ilgili sorular üzerine, "Kendisini görmedim. Hiç tanımadığım bir insan" sözleriyle şaşırttı.

Demet Akalın ile Demet Şener Neden Küsmüşlerdi

"NEDEN SELAM VEREYİM?"

Şener, muhabirlerin "Kendisini gördüğünüzde selam verir misiniz?" sorusuna da, "Arkadaşım değil, neden selam vereyim ki? Benim için nötr biri. Küçük bir camiada yaşıyoruz, herkesle karşılaşabiliriz. 16 yıl geçti üzerinden. Hayatta daha önemli şeyler var. Bir gün varsınız, bir gün yoksunuz, gerisi hikaye" yanıtını verdi.

demet_sener_ibrahim_kutluay_ciftinden_sok_karar_demet_akalin_bosanma_icin_ne_dedi_h58111.jpeg

DEMET ŞENER KİMDİR?

11 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener Kutluay, Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şener “Kahpe Bizans” filmde rol aldı. Daha sonra da Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenmdi. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

Demet Akalın ile Demet Şener Neden Küsmüşlerdi

DEMET AKALIN KİMDİR?

23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli, Gölcük'de doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te bitirdi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesinden mezun oldu.

İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı. O zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü.

Ne yapacağım ne yapacağım diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in Mankenlik kursunda aldı ve arkası geldi...

1990 senesinde Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk ajansda mankenlik yapmaya başladı. Hani o zamanlarda mankenlik ciddi ve iyi bir meslekti. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken "hadi bir de şarkı söyliyim" dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye..

Demet Akalın ile Demet Şener Neden Küsmüşlerdi

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡