Ece Erken yuva yıka kadın mı? Eski eşten Ece Erken'i terletecek paylaşım

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisi olan Ece Erken, "Yasak bir aşk yaşamıyorum herkes biliyor demişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, ise aldatıldığını öğrenince boşanma kararı aldığını söyledi.

Ece Erken yuva yıka kadın mı? Eski eşten Ece Erken'i terletecek paylaşım

"Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. bir boşanma 10 yıl da sürebilir,10 yıl mı bekleyeyim" diyen Ece Erken'in açıklamalarından sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, 15 yıllık eşi ilişkiyi öğrendikten sonra boşanma davası açtığını ispatladı.

BENAN MAHMUTYAZICIOĞLU İHANETİ AFFETMEDİ!

Konuşulanlara göre; Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun, 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Hanım bu ilişkiyi öğrenince boşanma davası açtı.

ECE ERKEN KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU

Ece Erken, “9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Aynı evde yaşayan, biriyle birlikte olmadım. Evler ayrı, ayrı bir düzeni kurmuş, boşanmaya karar vermiş, boşanma davası açmış, eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum” ifadelerini kullanarak kendisini savunmuştu.

BENAN MAHMUTYAZICIOĞLU’NDAN OLAY PAYLAŞIM

Ece Erken'in bugün yaptığı “Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar” açıklamasından sonra sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ekim tarihinden bir #tbt paylaşımı yaptı. Böylece Ece Erken’in “9 ay önce boşanma davası açıldı” ifadeleri

ddd.jpg

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡