Gelin Evi'nde Bu Hafta Kim Birinci Oldu 6 Nisan 2018

Show tv ekranlarının en sevilen çeyiz yarışması Gelin Evi'nde bu hafta da nefesler tutuldu. Ekranların fenomen programı Gelin Evi'nde bu hafta 30 puanla haftanın kazananı Burcu Hanım oldu. Gelin Evi'nin 6 Nisan haftası kazananı haberimizde.

Gelin Evi'nde Bu Hafta Kim Birinci Oldu 6 Nisan 2018

Gelin Evi 6 Nisan Haftanın finalinde kazanan gelin belli oldu. 30 Puan ile Gelin evi'nde bu hafta Burcu Hanım 1 .oldu. Burcu Hanım'ı tebrik ediyoruz. Ekranların fenomen programı Gelin Evi yeni sezonda Anadolulu gelinler ile buluşuyor. Gelin Evi, gelin alma, kına geceleri, çeyizleri, düğünleri ve yemekleriyle Show TV ekranlarında sizleri bekliyor. Ege, Trakya, Karadeniz ve Anadolu’dan katılan gelinler mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya yarışıyor.

GELİN EVİ 2-6 NİSAN YARIŞMACILARI

Gelin Evi’nde yeni haftanın ilk günü Kezban Hanım yarıştı. Henüz 1,5 aylık evli olan Kezban Kanat, 25 yaşında ve muhasebeci olduğunu söyledi. Ağrı nüfusuna kayıtlı olan yarışmacının evinde her zaman olduğu gibi ev gezildi, eşyalar incelendi, aynı zamanda evlilik teklifinden düğün CD’lerine kadar görüntüler incelendi. Haftanın ilk gününde Kezban Hanım rakiplerinden toplam 29 puan aldı.

Gelin Evi'nde Bu Hafta Kim Birinci Oldu 6 Nisan 2018

GELİN EVİ HAFTANIN 2. GÜN YARIŞMACISI

Haftanın ikinci gününde Gelin Evi’nde yarışan isim ise Gizem Hanım oldu. 2,5 yıllık evli olan Gizem Hanım, Dış Ticaret Sorumlusu olarak çalışıyor ve 30 yaşında. Samsunlu olan Gizem Hanım, rakiplerinden toplam 27 puan aldı.

GELİN EVİ HAFTANIN 3. GÜN YARIŞMACISI

Gelin Evi haftanın 3. gününde ise 22 yaşındaki Merve Hanım evinde rakiplerini ağırladı. Aslen Ordulu olan, 1,5 yıllık evli ve Muhasebe yardımcısı olan Merve Hanımın ise rakiplerinden aldığı puan toplamda 24 oldu.

GELİN EVİ HAFTANIN 4. GÜN YARIŞMACISI

Finalden bir gün öncesinde ise Burcu Hanım, rakip gelinleri evinde konuk etti. 24 yaşında, sosyolog ve henüz sadece 5 aylık evli olan Burcu Hanımın rakiplerinden aldığı puan ise 30 oldu.

GELİN EVİ HAFTANIN 5. GÜN YARIŞMACISI

Gelin Evi 6 Nisan 2018 haftanın finalinde ise Gamze Hanım yarışıyor. Gamze Hanımın evine konuk olacak olan gelinlerin verecekleri puanlar ve geçtiğimiz hafta birinci olan gelinin vereceği 2 puan haftanın birincisini belirleyecek. Fakat, birincilik şansını kaybetmemek için Gamze Hanımın en az 29 puan alması gerekiyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡