Kanser tedavisi görüyordu: Sevim Gözay hayatını kaybetti!

Gazeteci, yazar Sevim Gözay vefat etti. Timur Akkut tarafından sosyal medya hesabı üzerinden duyurulan acı haberi Akkut,"Ah be Sevim. Canım arkadaşım, çok erken gittin aramızdan. Bitmeyen enerjin, mükemmel zekan, eşsiz dostluğun... çok eksikliğini hissedeceğiz. Nur içinde yat, seni hiç unutmayacağız" diyerek paylaştı. 

Kanser tedavisi görüyordu: Sevim Gözay hayatını kaybetti!

Gazeteci, yazar Sevim Gözay 48 yaşında vefat etti. Timur Akkut tarafından sosyal medya hesabı üzerinden duyurulan acı haberi Akkut,"Ah be Sevim. Canım arkadaşım, çok erken gittin aramızdan. Bitmeyen enerjin, mükemmel zekan, eşsiz dostluğun... çok eksikliğini hissedeceğiz. Nur içinde yat, seni hiç unutmayacağız" diyerek paylaştı. 

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü bilinen Gözay'ın vefat haberinin ardından yazar, seslendirme sanatçısı ve televizyon sunucusu Yekta Kopan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, "Çok ama çok üzgünüm. Diyecek söz de yok, Sevim’e veda edecek cesaret de... Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

SEVİM GÖZAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

48 yaşındaki Sevim Gözay kültür, yaşam ve medya alanlarında yıllarca içerik üretti. Kanal D, TV8, CNN Türk, ATV, Show TV, Habertürk, Sky 360, TRT kanallarında yönetmenlik, sunuculuk, moderatörlük ve jüri üyeliği yaptı.

Sevim Gözay hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki kutucuğu tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡