Koronavirüse yakalanmıştı! Cansın Çekili'den yeni haber

Koronavirüse yakalanan Cansın Çekili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Çekili, "Evime dönerek ilaç tedavisine başladım" dedi.

Koronavirüse yakalanmıştı! Cansın Çekili'den yeni haber

Erkenci Kuş, Mucize Doktor gibi dizilerde oynayan Cansın Çekili koronavirüse yakalanmıştı. ağlık durumu hakkında açıklama yapan Çekili, "Evde tedavi görüyorum" dedi

İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM

Cansın Çekili, koronavirüs vakasına yakalanan ünlüler arasında yer aldı. Üzücü haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan güzel oyuncu, "Sağlık çalışanlarının himayesinde evime dönerek ilaç tedavisine başladım" dedi.

Çocuk, Mucize Doktor ve Erkenci Kuş gibi dizilerde rol alan oyuncu Cansın Çekili, dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yakalandı. Kötü haberi sosyal medya hesabından veren oyuncu, "Hastalık o kadar zor ve yorucu ki" dedi. Bu haberle hayranlarını üzen güzel oyuncudan yeni haber geldi.

Koronavirüse yakalanmıştı! Cansın Çekili'den yeni haber

"Sağlık çalışanlarının himayesinde evime dönerek ilaç tedavisine başladım" diye konuştu.Evdeki odasında kendisini karantinaya aldığını belirten oyuncu, "Sağlık ekibi her gün arayıp bilgi alıyor. Annem ve kardeşim yanıma geldi. İzolasyon çok önemli ve odamda kendimi karantinaya aldım."

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡