Mehmet Ali Erbil'den Taciz İddilarına Küfürlü Yanıt

Mehmet Ali Erbil tacizden kovuldu, küfürlü videoyla yanıt verdi. Ortalık iyice karıştı. Peki Erbil kimi taciz etti? Neden Türk Malı dizisinin ekibinden kovuldu. Tüm detalar haberimizde..

Mehmet Ali Erbil'den Taciz İddilarına Küfürlü Yanıt

Sunucu Mehmet Ali Erbil, rol aldığı dizinin setinde çalışan asistana tacizde bulunduğu gerekçesiyle diziden kovulurken, iddialara yanıt verdiği videoda da küfürler yer alması dikkat çekti.
Türk Malı dizisinde rol alan Mehmet Ali Erbil hakkında magazin gündemini sarsan bir iddia ortaya atıldı. Asistan kızı rahatsız ettiği için, Türk Malı dizisinden kovulduğu söylenen Mehmet Ali Erbil konuyla ilgili Instagram'da açıklama yaptı.
'SAĞDA SOLDA HAKKIMDA İFTİRALAR VARMIŞ'
Instagram hesabından canlı yayın yapan 60 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, "Sağda solda hakkımda iddialar, iftiralar varmış. O iftiraları ciddiye alan sevenlerimiz yoktur" diyerek, suçlamaları reddetti.
MEHMET ALİ ERBİL'İN ARKADAŞI KÜFÜR ETTİ!
Mehmet Ali Erbil açıklama yaparken yanında bulunan arkadaşı da küfürler etmeye başladı. Mali de arkadaşının küfürlerine kahkahalarıyla eşlik etti.

İŞTE O VİDEOLU YANIT


MEHMET ALİ ERBİL'İN YERİNE HAMDİ ALKAN
Uçankuş'ta yer alan habere göre; dizide 'Bahattin' karakterine hayat veren Mehmet Ali Erbil, çekimler sırasında ilgi gösterdiği asistan kıza sürekli mesajlar atmaya başladı. Mesajlarına karşılık alamayınca da yapımcıya "Bu kızı işten kovun. Ya o ya ben" dedi. Sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, rol aldığı dizinin setinde çalışan bir kadına tacizde bulunduğu gerekçesiyle kovuldu.

mehmet ali erbil kimi taciz etti
Kovulma kararının ardından çıkan haberlere "iftira" yanıtı veren Erbil'in yanıt videosunda küfürler yer alması dikkat çekti.
Mehmet Ali Erbil'in dizi setinde bir asistan kıza asılması nedeniyle Star TV'deki Türk Malı'nda gönderildiği ve yerine Hamdi Alkan'ın alındığı iddiaları doğru çıktı. Dizinin son yayınlanan tanıtım fragmanında Mehmet Ali Erbil'in yerine Hamdi Alkan'ın görev aldığı görülüyor.
KIZIN İŞTEN ÇIKARTILMASINI İSTEDİ
Dizi setinde yönetmen asistanı kıza çeşitli mesajlar atan ancak yüz bulamadığı için kızın kovulmasını isteyen fakat Süreç Film'in bu konuda dik duruş sergileyip, "Biz bu durumda kızı değil, seni gönderme kararı aldık" dediği Mehmet Ali Erbil, apar topar tanıtımlardan da çıkarıldı.
YENİ TANITIMDA HAMDİ ALKAN VAR
Sonrasında gece yarısı yeni tanıtım hazırlanıp, Hamdi Alkan'lı Türk Malı tanıtımları Star TV'de dönmeye başladı.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡