Natalie Portman'dan aday olamayan kadınlara büyük destek!

Natalie Portman'ın giydiği siyah uzun ve altın renkli işlemeleri bulunan elbise geceye damgasını vurdu. 92. Oscar Ödülleri töreninde aday olarak gösterilemeyen kadınların isimlerini yakasında işlemelerle yer veren Natalie Portman gece boyu dikkatleri üzerinde topladı.

Natalie Portman'dan aday olamayan kadınlara büyük destek!

92. Oscar Ödülleri töreninde aday olamayan kadınlarının isimlerini kostümününün yaka bölümüne yazdırdı. Siyah bir elbise giyen Natalie Portman'ın elbisesi geceye damga vurdu.

ANLAMLI KIYAFETİYLE DİKKAT ÇEKTİ

The Farewell, Booksmart, Little Woman gibi iddiaları filmlerin kadın yönetmenlerinin Akademi tarafından görmezden gelinmesi ayrımcılık ve eşitsizlik yorumlarına yol açmıştı. Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman da tepkisini kırmızı halıda gösterdi ve aday olamayan kadın yönetmenleri unutmadı. Portman törene, Akademi tarafından adaylık alamayan kadın yönetmenlerin isimlerinin işlendiği bir kıyafet tercih etti.

KOSTÜMÜNDE KADINLARIN İSMİNE YER VERDİ

Portman'ın kıyafetinde Lorene Scafaria, Marielle Heller, Lulu Wang, Alma Har'el, Greta Gerwig, Mati Diop, Melina Matsoukas, Céline Sciamma gibi bu sene adaylık alamamış kadın yönetmenlerin isimleri yer alıyor. Kıyafetiyle ilgili olarak konuşan Portman, "Bu yıl harika çalışmaları tanınmamış kadınları ince bir şekilde tanımak istedim" dedi.

İşte Natalie Portman'ın dikkat çeken kıyafeti...

Natalie Portman'dan aday olamayan kadınlara büyük destek!Natalie Portman'dan aday olamayan kadınlara büyük destek!

Natalie Portman'dan aday olamayan kadınlara büyük destek!

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡