Neslihan Atagül'den sevenlerine kötü haber!

Sefirin Kızı dizisi ile ekranlarda boy gösteren güzel oyuncu Neslihan Atagül sevenlerini korkuttu. Atagül 10 günlük rapor aldı.

Neslihan Atagül'den sevenlerine kötü haber!

Sefirin Kızı dizisinin baş rol oyuncusu güzel oyuncu Neslihan Atagül, son günlerde yaşadığı sağlık problemleri dolayısıyla zor günler geçiriyor.

Neslihan Atagül'den sevenlerine kötü haber!

Hızla kilo kaybı yaşayan Neslihan Atagül'e doktorların "geçirgen bağırsak" sendromu teşhisi koyduğu belirtildi.

Neslihan Atagül'den sevenlerine kötü haber!

Rahatsızlığından dolayı yaşam kalitesi ciddi şekilde etkilenen Neslihan Atagül'ün 10 gün rapor aldığı belirtildi. 

GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU

Bağırsaklarımız sindirim sistemimizin en önemli parçasıdır. Çünkü besinler bağırsaklarımızda parçalanmaya, sindirilmeye devam eder ve yine burada emilirler. Bağırsaklarımızdaki bu emilim işleminin de tıpkı diğer sistemlerdeki gibi bir işleyişi vardır.

Bağırsak hücreleri sıkı bağlantılar ile bitişik bir şekilde dizilmiştir ve bu haliyle bir filtreyi andırmaktadır. Bu filtre sayesinde bağırsaklarımızdan kanımıza yalnızca sindirilmiş besinler, sıvılar, vitamin ve mineraller gibi zararsız maddeler geçebilirler. Eğer bağırsak hücreleri arasındaki bu sıkı bağlantı bozulursa kanımıza zararlı organizmalar ve toksinler gibi istenmeyen maddeler de karışabilirler. İşte “geçirgen bağırsak sendromu” olarak adlandırılan bu problem, bağırsak duvarının geçirgenliği ile ilgilidir.

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡