Seda Akgül İnstagram Hesabından Ölmek İstediğini Açıkladı

Ünlü sunucu Seda Akgül, dün instagram hesabından ölen köpeği için paylaşımda bulundu. Akgül, köpeğine kavuşmak için ölmeyi beklediğini vurguladı.

Seda Akgül İnstagram Hesabından Ölmek İstediğini Açıkladı

Hakan Ural’la birlikte 'Gel Konuşalım' adlı magazin programın sunuculuğunu yapan Seda Akgül, son olarak 3 yıl önce hayatını kaybeden köpeğiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Seda Akgül'ün İnstagram paylaşımı şöyle:

"Evladım benim. Allah bana çocuk veya hamilelik nasip etmedi ama seni verdi. Seni ellerimle toprağa verişimin tam üçüncü yılı bugün. Ne kokun eksildi benden, ne sevgin. Sadece sana kavuşmak için sıramı bekliyorum. Tek aşkım. Sıramı da benim için üzülmesinler diye bekliyorum. Sen gittin ya. Panik atağım bile geçti. Nasıl olsa canım beni bekliyor yeşil çimenlerde. Geleceğim annem. Sen üşüme. Benim üzüm gözlüm. Benim kara gözlüm. Benim hüzün gözlüm. Kirpiğine kurban olayım."

Seda Akgül İnsatagram Hesabından Ölmek İstediğini Açıkladı

SEDA AKGÜL KİMDİR?

17 Haziran 1971'de doğan Seda Akgül, sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuştur. Aldığı eğitimlerin ardından Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi'nde 2004-2007 arasında akademisyenlik görevi yapan Seda Akgül, Tv 8 ekranlarında yayınlnan Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Programıyla eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılan Kısmetse Olur programının sunuculuğu için Kanal D'ye geçmiştir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡