Seda Sayan Ahu Tuğba'nın Kayıp Kızı Anjelik'i buldu mu, Anjelik Öldü mü

Türk Sinemasının ünlü oyuncusu Ahu Tuğba, kızı Ahu Anjelik'ten 2 gündür haber alamıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan ile Artık Susma programının canlı yayınına telefonla bağlanan Tuğba,kızından haber alamadığını açıkladı.

Seda Sayan Ahu Tuğba'nın Kayıp Kızı Anjelik'i buldu mu, Anjelik Öldü mü

Yeşilçam'ın efsanelerinden biri olan Ahu Tuğba, Irma kasırgasının vurduğu Miami'de yaşayan kızı Anjelik'e ulaşamadığını ağlayarak dile getirdi. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik kimdir, nerede? Ahu Tuğba, Irma Kasırgasının vurduğu Miami'de yaşayan kızından haber alamadığını katıldığı televizyon programında hıçkıra hıçkıra alayarak söyledi.

AHU TUĞBA KIZINA ULAŞAMIYOR

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba da Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına katılarak Miami'de yaşayan kızı Anjelik Calvin'e ulaşamadığını söyleyerek yardım istedi.

Karayipler'de başlayan ve ABD'nin güney sahillerini de vuran Irma Kasırgası Florida Eyaleti'nin ikinci büyük şehri olan Miami'yi de etkisi altına aldı.

AHU TUĞBA'NIN KIZI NEREDE?

Kayıp anjelik haberlerinin ardından sosyal medyada yalan ve reyting için başlıklı tepkilerine karşılık olarak Seda Sayan Söylemezsem Olmaz programının Canlı yayınına bağlanarak "yalan ve şaka" suçlamalarına ateş püskürdü.


 

"MİAMİ'DEKİ TÜRKLERİ NEDEN KORUMUYORSUNUZ"

Miami'deki Türk Konsolosluğu'na seslenen Tuğba; "Türk Dışişleri'ne sesleniyorum, neden doğru düzgün bir yer açmadınız, niye Miami'deki Türkler'i korumuyorsunuz." dedi.

ONUR AKAY ULAŞTI!

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın ise, yakın arkadaşı Anjelic Calvin'e WhatsApp üzerinden ulaştığı öğrenildi. Akay'a, marketlerde ekmek ve su bulamadıklarını söyleyen Calvin, "Kalabalık olarak bir evde sığındık. Marketlerde ekmek ve su bulamıyoruz ve krakerlerle idare etmeye çalışıyoruz." dedi.

fft99_mf7016529.jpeg

ANJELİK CALVİN KİMDİR?

Anjelik Calvin 11 kasım 1993 ABD ,Miami de doğmuştur. Kendisi gibi oyuncu olan Annesi Ahu Tuğba’nın Timmy adlı arnavut ve italyan asıllı kocasından dünyaya gelmiştir. Henüz 13 yaşındayken New York Film Academy’ den mezun olmasının yanı sıra yurt dışında iyi bir tiyatro alt yapısı ve eğitimi vardır. Buna Türkiye’de gitmiş olduğu Haldun Dormen , Murat şenol’un da eğitim verdiği Ekol drama sanat okulu dahildir.En önemlisi ABD’ nin Florida Eyaletinde nükleer alanında gittiği Üniversitesinde politika dersinde ve sosyal projeler kapsamında göstermiş olduğu üstün performans Amerikan başkanı Obama’nın dikkatini çekmiş,genç yaşta olmasına karşın 2012 yılında beyaz saraya davet edilmiş ikili seçim öncesi davette bir araya gelmiştir. Sosyal medya’da bu ilgi büyük yankı uyandırmış ve Anjelik haftalarca gündem konusu olarak manşetlerden inmemiştir. Anjelik Calvin hakkında yorum ve görüşlerinizi aşağıda bulunan yorum sayfamızdan yapabilirsiniz.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡