Selena Gomez'e Ne Oldu Sıcak Gelişme

Türkiye'den ve dünya'dan sıkı bir takipçi sayısına sahip olan Selena Gomez hastanelik oldu. Selena neden hastanede, ne oldu, Tüm detayları haberimizde.

Selena Gomez'e Ne Oldu Sıcak Gelişme

Genç kuşağın en gözde yıldızlarından Selena Gomez bugüne kadar gizli tuttuğu bir gerçeği Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla gözler önüne serdi.25 yaşındaki Gomez, uzun süredir tedavi gördüğü Lupus hastalığı nedeniyle böbreklerinin çalışmaz hale geldiğini ve böbrek nakline gereksinim duyduğunu açıkladı.

Genç yıldız Instagram sayfasında hastane yatağında çekilen bir fotoğrafını paylaşıp geçirdiği böbrek naklinin hikayesini anlattı. Bütün yaz neden kliplerinin tanıtımı için etkinliklere katılmadığını soran hayranları olduğunu belirten Selena Gomez, böylece hayranlarının merakını da giderdi.

Selena Gomez'e Ne Oldu Sıcak Gelişme

Selena Gomez, Instagram sayfasında ameliyat izlerini gösterdiği pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Genç yıldız takipçilerine şöyle seslendi: "Geçtiğimiz birkaç ay içinde sizinle hep bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Kamuoyunun karşısında aileme ve doktor ekibine hem operasyon öncesinde ve sonrasında benim için yaptıkları her şeye teşekkür ediyorum."

Selena Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin de en yakın arkadaşı olduğunu açıkladı. Genç yıldız: "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" diyerek kendisine böbrek donörü olan arkadaşına da teşekkür etti.

Selena Gomez, mesajının en sonunda da Lupus hastalığı hakkında kamuoyunu bilinçlendirmek için açılan internet sitesine link verdi.

Selena Gomez'e Ne Oldu Sıcak Gelişme

Nakilden sonra sağlığına kavuşan Gomez, şu sıralar yönetmenliğini Woody Allen'ın yaptığı yeni filminin çekimleriyle meşgul.

25 yaşındaki Gomez Lupus hastalığına yakalandığını, bunun için geçen yaz medyada yer almadığını, yeni albümünün tanıtımını da yapamadığını açıkladı.

Gomez, hastalığı yenebilmek için böbreğe ihtiyaç duyduğunu, kendisine böbrek vermeyi ise en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın kabul ettiğini söyledi.

'BÜYÜK BİR FEDAKARLIK YAPTI'

Gomez'in Instagram paylaşımında yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bazı hayranlarımın geçen yaz büyük ölçüde gözlerden uzak olduğumu ve gurur duyduğum müziğimi tanıtmak için çabalamadığımı farkettiğini biliyorum. Sebebi şu ki yakalanmış olduğun Lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli yaptırmam gerekiyordu. Genel anlamda sağlığımın düzelmesi için (dinlenmeye) ihtiyacım vardı. (…) Aileme ve harika doktorlarıma ameliyat öncesi ve sonrasında benim için yaptıkları her şey için teşekkür ederim. Ve son olarak, arkadaşım Francia Raisa'ya minnetimi ifade edebilmek için uygun kelimeleri bulamıyorum. O bana hayatımın hediyesini verdi ve böbreğini bana bağışlayarak büyük bir fedakarlık yaptı."

Gomez paylaşımlarının arasında hastane yatağının ve ameliyat izlerinin fotoğrafına da yer verdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡