Serkan Çayoğlu'ndan sevgilisine romantik doğum günü mesajı

Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte rol alan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Uzun süredir birlikte olan çift geçtiğimiz dönemlerde ailelerini tanıştırmıştı.

Serkan Çayoğlu'ndan sevgilisine romantik doğum günü mesajı

Evliliğe adım adım yaklaşan çift, ailelerini tanıştırmış uzun süre süren birlikteliklerini ciddiyete dökmek istemişlerdi. İşte Özgü Gürel'in doğum gününü kutlayan Serkan Çayoğlu'nun romantik mesajı

ci.jpg

32 yaşındaki oyuncu Serkan Çayoğlu, sevgilisi ile çekilmiş bir selfieyi onun doğum gününü kutlamak için kullandı ve “Sen gül yeter ki… İyi ki doğdun” yazdı.

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul'da doğdu.Silivrili bir ailenin kızıdır. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. Liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı. Önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri aldı.Kızım Nerede dizisinde Zeynep karakteriyle oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. 2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandırdı. Yine 2014 yılında Kiraz Mevsimi dizisinde başrol oyuncusu oldu ve Öykü Acar karakterini canlandırmaya başladı. Kiraz Mevsimi dizisiyle büyük başarıyı elde etti. Başrolleri paylaştığı Serkan Çayoğlu ile aşk yaşadığı söylentiler çıktı. Ancak Gürel haberleri yalanladı. Kiraz Mevsimi dizisi 2015 yılında final yapmıştır.

2016 yılında Özge Gürel Amerikan dizisi Game of Thrones'de rol alacağı iddiaları sosyal medyanı salladı. Fakat oyuncu iddialar birilerinin fantazisi olduğunu belirtti. Yine 2016'da Özge Gürel'in Affet şarkısının klipi yayınlandı. Kiraz Mevsimi İtalya'da yayınlanmaya başladı. İtalya'da büyük beğeni toplayan dizinin başrol oyuncuları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel bir programın davetlisi oldu. Söylentilere göre dizi bittikte ayrılan çift İtalya'da barıştı.

2017 yılında da Yıldızlar Şahidim adlı dizide başrolü oynadı. Yıldızlar Şahidim dizisi 2017 yılında final yapmıştır. Ardında Dolunay dizisinde Nazlı Pınar karakterini canlandırdı ve yine büyük beğeni toplamıştı. Dizi 31 aralık 2017 tarihinde final yapmış. Sonra 2018 yılında sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun başrolü oynadığı Börü dizisinde ve Börü: Sinema Filmi'nde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Şu anda Muhteşem İkili dizisinde yer alıyor. 2019'da Dolunay da İtalya'da yayınlanmaya başlıyor. Yine 2019'da Penti markanın reklam yüzü oldu

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡