Survivor 2021 ödül oyununu kim kazandı? | Survivor kim elendi? 1 Nisan Perşembe

Dünyanın en zor yarışması Survivor'ın 60. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Bir yarışmacı konsey sonunda elenerek adaya veda etti. Peki Survivor 2021 ödül oyununu kim kazandı? | Survivor kim elendi? 1 Nisan Perşembe İşte ayrıntılar...

Survivor 2021 ödül oyununu kim kazandı? | Survivor kim elendi? 1 Nisan Perşembe

TV 8'in sevilen yarışmnası Survivor'ın 60. bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Bir yarışmacı konsey sonunda elenerek adaya veda etti. Peki Survivor 2021 ödül oyununu kim kazandı? | Survivor kim elendi? 1 Nisan Perşembe İşte detaylar...

SURVİVOR 2021 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 1 NİSAN PERŞEMBE

Finale adım adım giderken yarışmacılar arasında kızışan rekabet ödül oyununda da kendini gösterdi. Ödül oyununda kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ? 1 NİSAN PERŞEMBE

Survivor'da eleme adayı Hanzade ve Aleyna Çalışkan olmuştu. Survivor'ın geçen bölümünde ise eleme potasına giren yarışmacı Öykü olmuştu.

En çok SMS alarak haftanın birincisi olan Poyraz, 'Kendisini çok samimiyetsiz buluyorum.'' diyerek eleme adayı olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nun adını verdi. Aleyna Kalaycıoğlu, bunun üzerine Poyraz'a ''Amacın takımı güçsüzleştirmek mi?'' diyerek çıkıştı.

İsmail ise ''Söylediğim ismin gitmesini hiç istemiyorum. Çağrı abi demek istiyorum, umarım gitmez.'' dedi ve Çağrı Atakan'ı eleme potasına soktu.

Çağrı ise İsmail'in bu kararı üzerine, ''Bir sıkıntı yok benim açımdan.'' dedi.

Öykü, Hanzade, Aleyna Çalışkan, Aleyna Kalaycıoğlu ve Çağrı arasından adaya veda eden isim "Öykü" oldu.

1
0
1
0
1
1
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡