Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

Yepyeni dizi Tehlikeli Karım için saatler geriye akmaya başladı. Herkes "Ne zaman başlayacak?", "Dizinin konusu ne?", "Oyuncuları kimler?" diye araştırmaya başladı. Tehlikeli Karım 25 Mart 2018 bu akşam Show TV'de yayında! Detaylar haberimizde...

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşıyor.

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİNİN KONUSU

Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

TEHLİKELİ KARIM OYUNCU KADROSU

Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroda Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi isimlerde yer almaktadır.

VUSLATERİ'NİN PARTNERİ BELLİ OLDU

Çağrı Bayrak'ın yöneteceği "Tehlikeli Karım"ın ilk netleşen oyuncusu Gonca Vuslateri olmuştu. Geçen sezon "Anne" dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Vuslateri'ye bir süredir aranan partner ise sonunda bulundu.

Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, dizide Derin adlı zengin bir ailenin kıza hayat verecek olan Gonca Vuslateri'nin kenar mahallede kurutemizlemecilik yapan eşi Alper'e hayat verecek. Show TV'de ekrana gelecek dizinin kadrosu ise oldukça güçlü oyunculardan oluşuyor.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan bir japon uyarlaması olan "Tehlikeli Karım"ın kadrosunda Hakan Atalay, Elif Sönmez, Erdem Akakçe, Bihter Özdemir Dinçel ve Mustafa Üstündağ yer alıyor.

GONCA VUSLATERİ (DERİN) KİMDİR?

Nazlı Gonca Vuslateri Bursalı olan ve 30 yaşında olan bir oyuncudur.Eylül ayının 2’si günü dünyaya gözlerini açmıştır.1986’lı olan oyuncunun yaşantısının toplam sekiz senesi Adana ilimizde geçmiştir.Sekiz senenin ardından Astsubay olan babasının emekliliğini istemesinin sonrasında doğmuş olduğu Bursa ilimize tekrar dönüş yapmışlardır.Bursa’ya döndükten sonra toplam 4 sene burada yaşamış ardından babası ile annesi evliliklerini bitirince oda annesi ve ablasınla beraber İstanbul’a gitmiş ve burada teyzesinde kalmaya başlamışlardır.Boyu 1,65’dir.

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

Çocukluk zamanlarının bir çoğunu Bursa ile Adana’da geçirmiş olan oyuncu gençlik zamanlarını ise İstanbul’un Kadıköy ilçesinde geçirmiştir.Kadıköy’de bulunan liseyi bitirmesinin ardından hemen Müjdat Gezen Sanat Merkezine girerek burada Tiyatro bölümünü okumuştur.

SEÇKİN ÖZDEMİR (ALPER) KİMDİR?

25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekoru kıran Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterini canlandırmaktadır.

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimi almıştır. 2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha sonra 2012 yılında yayınlanan Al Yazmalım dizisindeki İlyas karakteriyle ünlenmiştir.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Mersin'de doğmuştur. Babası Anadolu Cam Sanayi fabrikasında işçi, annesi ev kadınıdır. Kendisi 5 yaşındayken ablası ölmüş. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin'de bitirdi. Konservatuarda okumak için istanbul'a gitti ancak ilk sene sınavlarını kazanamadı. Kartal Sanat İşliği Tiyatro Grubunda Çocuk tiyatrosunda çalışmaya başladı.

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

Mustafa Üstündağ, 24 Ağustos 2010 tarihinde oyuncu Ecem Özkaya ile evlendi. Ahmet Kaan (d.2013) adında bir oğlu vardır.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

28 Temmuz 2010 tarihindeTRT 1'de oynamaya başlayan "Elde Var Hayat" adlı dizide Bige Önal Yeliz karakterini canlandırırken dizinin başrollerinde Emre Altuğ ve Rojda Demireroynarken diğer rollerde iseAhmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı, Hande Subaşıgibi oyuncular oynamıştır.

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

2014 yılında başrolündeAyça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe(Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

HAKAN ATALAY KİMDİR?

Oyuncu Hakan Atalay bugüne kadar Köprü, Yengeç Oyunu, Aile Saadeti, Şenlikname, Kardeşim Benim, Fi ve Çırak gibi dizi ve sinemalarda rol almıştır.

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

2017 yılında ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Sevdanın Bahçesi dizisinde Hakan karakterini canlandırmaktadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Knservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu oyuncu Hakan Atalay aslen Artvin’lidir ve Artvin’de dünyaya gelmiştir.

BİHTER ÖZDEMİR DİNÇEL KİMDİR?

Bihter Özdemir Dinçel 12 Mart 1982, Diyarbakır doğumlu,Ege Üniversitesi Felsefe bölümü mezunudur. Asıl işi tiyatroculuk olan Bihter Özdemir, Avrupa Yakası adlı dizideki "Zeynep Hacer Aksoy" karakteri ile ün yapmıştır.

BKM Mutfak'ında çıraklık geçmişi vardır. Ayrıca Ülkü Erakalın'ın yazıp yönettiği "Dudaktan Kalbe" isimli filmde oynamıştır. İzmir Devlet Tiyatro'sunda 5 yıl boyunca görev almıştır. Kendi yazdığı "Hiç", "Bak bir bulut ağlıyor" ve tek kişilik "Ayna Ayna" oyunları ile "Evcilik" oyununda performans göstermiştir. Bunların arasından özellikle "Ayna Ayna" İzmir'de ve İstanbul'da pek çok kez sahnelenmiştir.

Tehlikeli Karım Ne Zaman Başlayacak | Konusu ve Oyuncuları

2007 yılından bu yana Avrupa Yakası'nda Zeynep rolünde seyrettiğimiz Bihter Özdemir, Haziran 2008 yılında oyuncu Savaş Dinçel'in sahne tasarımcısı olan oğlu Barış Dinçel ile evlenmiştir. Çeşitli dergilerde deneme ve makaleleri yayımlanan Özdemir'in iki de reklam filmi çalışması bulunmaktadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡