Travis Himmel Kimdir, Kaç Yaşındadır | Tuba Ünsal ile Sevgili mi

Tuba Ünsal gazeteci, yazar ve yayın yönetmeni eşi Mirgün Cabas'tan boşanmak üzereyekn Vikingsler dizinden tanıdığımızda Travis Himmel ile görüntülendi. İstanbul Film Festivali'ne katılan Travis Himmel Asmalımescit'te güzel manken Tuba Ünsal'la görüntülend

Travis Himmel Kimdir, Kaç Yaşındadır | Tuba Ünsal ile Sevgili mi

Tuba Ünsal Vikingsler dizisi ile tanınan Travis Himmel ile görüntülendi. Önce görüntü vermek istemeyen ve flaşlardan rahatsız olan ikili ardından kameralara umarsızca poz verdi.Türkiye'ye film festivali için gelen Himmel gazetecilere "Size poz verelim bizi rahat bırakın" dedi.Travis Himmel kimdir, kaç yaşındadır, Tuba Ünsal ile sevgili mi?

FLAŞLARDAN RAHATSIZ OLDULAR, SONRA POZ VERDİLER

İstanbul Film Festivali’nin 37’nci açılış filmi ‘Lean on Pete’i sunmak için Türkiye’ye gelen ‘Vikings’ dizisinin Kral Ragnar’ı dünyaca ünlü yıldız Travis Fimmel, önceki akşam Asmalımescit Soho House’un bahçesinde Tuba Ünsal’la görüntülendi.

Flaşların patlamasıyla rahatsız olan Fimmel, hızla gazetecilerden uzaklaştı ve otelin bahçesinde gözlerden uzak bir noktaya saklandı. Uzun süre ortaya çıkmayan oyuncu, görevlilere “Paparazziler gitti mi?” diye sordu. Eşi Mirgün Cabas’la boşanma arifesinde olduğu konuşulan Ünsal ise gazetecilere, ” Bu adam dünyanın her yerinde paparazzilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Size poz verelim, siz de bizi rahat bırakın” diyerek Fimmel’le objektiflere gülümsedi.Saat 01.00’de otelden ayrılan ikili, ardından Corridor adlı mekana gitti. İçeride samimi olduğu öğrenilen Ünsal ve Fimmel, daha sonra Asmalımescit Nova’ya giderek 05.30’a kadar eğlendi.

TRAVİS FİMMEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR?

Travis Fimmel 15 Temmuz 1979 tarihinde Avustralya'da doğdu. History TV kanalında yayımlanan Vikings dizisinde oynadığı Ragnar Lothbrok karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

Filmleri

- Surfer, Dude (Johnny Doran)

- Kısıtlama (Ron)

- Saf Ülke 2: Hediye (Dale Jordan)

- İğne (Marcus Rutherford)

- Fildişi (Jake)

- Deney (Helwig)

Travis Himmel Kimdir, Kaç Yaşındadır | Tuba Ünsal ile Sevgili mi

- Üstünlük (Garrett Tuly)

- Bu Deer Haydutlar (McQueen Oodie)

- Harodim

- Maggie'nin Planı

- Warcraft (Anduin Lothar)

- Lean on Pete (Ray)

- Finding Steve McQueen (Harry Barber)

TV dizileri

- Tarzan (John Clayton/Tarzan)

- Rocky Point (Taj Walters)

- Southem Comfort (Bobby)

- Canavar (Ellis Güvercin/Carlson)

- Chase (Mason Boyle)

- Outlaw Country (Faron)

- BlackBoxTV (Ted)

- Vikingler (Ragnar Lothbrok)

TUBA ÜNSAL'IN BOŞANMAK ÜZERE OLDUĞU EŞİ MİRGÜN CABAS KİMDİR?

Mirgün Cabas, 1971 yılında İzmir‘de doğmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur.

2011 yılında Doğuş Yayın Grubu’nun yayını olan GQ dergisinin Genel Yayın Yönetmeni oldu. Doğuş Yayın Grubu‘nda 15 senedir çalışan Mirgün Cabas 4 Temmuz 2013 tarihinde istifa etti. Mirgün Cabas, Doğuş grubundaki 15 yılında editörlükten haber müdürlüğüne, haber koordinatörlüğünden sunucçalıştı. NTV haber kanalında Hakkı Devrim ile sunduğu “Günlerin Getirdiği”, Ruşen Çakır ile sunduğu “Yazı İşleri”, Banu Güven ile sunduğu “24 Saat” ve kendisinin hazırlayıp sunduğu “Mirgün Cabas İle Her Şey” programını ekranlara getirdi.

Şubat, 2013’ten itibaren Milliyet Gazetesinde ‘Her Şey’ başlığıyla köşe yazarlığı yaptı. 29 Aralık 2013 tarihinde Milliyet gazetesinden ayrıldı.

Travis Himmel Kimdir, Kaç Yaşındadır | Tuba Ünsal ile Sevgili mi

Evlilikleri :

1.Evliliği: Mirgün Cabas, Radikal yazarı Evrim Sümer ile olan birlikteliğinden Leyla (d.2010) adında bir kızı var.
2.Evliliği: 31 Mayıs 2013 tarihinde oyuncu Tuba Ünsal ile Almanya’nın Berlin şehrinde evlendi. Civan Mert Cabas (d.24 Kasım2013) adında Los Angelas‘ta doğurduğu bir oğlu var.

Ödülleri:
2000 – Çağdaş Gazeteciler Derneği Yılın Gazetecileri
1999 – TV Programı Ödülü (24 Saat)

Sunduğu Programlar :
– Günlerin Getirdiği (Hakkı Devrim ile, NTV)
– Yazı İşleri (Ruşen Çakır ile, NTV)
– 24 Saat (Banu Güven ile, NTV)
– Mirgün Cabas İle Her Şey (NTV)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡