Victoria Lopyrena Kimdir | Hesabından Paylaşılan Olay Fotoğraflar

Geçtiğimiz yaz aylarında İstanbul'a Galatasaray-Akhisarspor maçını izlemek için gelen Rus Güzel Victoria Lopyvera hacker şoku yaşadı. İnstragram hesabı çalınan Victoria'nın tepkisi haberimizde bulabilirsiniz.

Victoria Lopyrena Kimdir | Hesabından Paylaşılan Olay Fotoğraflar

Rus güzel Victoria hackerların hedefi oldu. Güzel modelin instagram hesabından uygunsuz fotoğraflar yayınlandı. İçerikleri haber sitemiz bolgegundem.com da bulabilirsiniz.

VİCTORİA LOPYREVA KİMDİR?

Rusya'da en çok beğenilen isimlerden olan Lopyreva, Dünya Kupası'nın tanıtımı için ülkesi adına bazı organizasyonlara katılıyor. Victoria Lopyreva, Dünya Kupası kura çekiminde de dikkatleri üzerine toplamıştı.
FIFA, dünyada eğitim, sağlık ve sürdürülebilir standartları iyileştirmek ve yaşam kalitesini yükseltmek için bir platform sağlıyor. Bu nedenle FIFA Rusya 2018 organizasyonunda ülkemi dünya çapında temsil etmek için elçilik görevinde tereddüt etmedim.

Victoria Lopyrena Kimdir | Hesabından Paylaşılan Çıplak Fotoğraflar

Manchester City Teknik Direktörü Guardiola ile verdiği pozla şöhretini Rusya sınırlarının ötesine taşıyan Victoria Lopyreva, dünya basınının da en çok röportaj yaptığı spor spikeri oldu. 34 yaşındaki Victoria Lopyreva, aynı zamanda ülkesinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nın da elçilerinden.

Hacker Kurbanı 'Lopyreva'
Rusya'da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası'nın iyi niyet elçisi olan Victoria Lopyreva hackerların hedefi oldu. Güzel modelin hesabını ele geçiren hackerlar hesap üzerinden farklı kişilere ait çıplak fotoğaflar yayınladı. 1.7 Millyon takipçisi olan güzel model neye uğradığını şaşırırken hesabındanyayınlanan kadın ve erkeklere ait fotoğraflar kısa sürede yayıldı.
Victoria Lopyreva bir süre sonra hesabını geri almayı başardı ve uygunsuz içerikleri temizledi. Lopyreva bir açıklama da yayınlayarak hacker kurbanı olduğunu ifade etti.

Lopyreva'nın Hesabından Paylaşılan O Fotoğraflar;
Galatasaray Bir Taraftar Kazandı
2018 Rusya Dünya Kupası'nın iyi niyet elçisi olan Rus güzel Victoria Lopyreva, Galatasaray-Akhisarspor maçını izlemek için İstanbul'a gelmişti.

İlk izlenimlerini anlatan Lopyreva, "Galatasaray zeminine ilk adımlarımı attım. Tribünler dolmaya başladı bile. Maç başlamadan hemen öncesini çok seviyorum. Fırtına öncesi sessizlik gibi. Taraftarlar tezahüratlara başladı bile." dedi.
Maç sonunda ise güzel model, "Sarı Kırmızı şampiyon Cimbom! Maç kazandırma sihrim yine devrede. Galatasaray'dan kükreyen geri dönüş." ifadelerini kullandı.

Victoria Lopyrena Kimdir | Hesabından Paylaşılan Çıplak Fotoğraflar
 Güzel model son olarak Fatih Terim'in göreve gelmesinden sonra Göztepe maçı için Galatasaray'a başarı diledi.
Yeni bir paylaşım yapan Rus model, "Nerede Kalmıştık... Tebrikler Aslanlar! İmparator ordusunun başında, kaldığı yerden devam ediyor ve yeni zaferlere yelken açıyor." ifadelerini kullandı.

Spot: Geçtiğimiz yaz aylarında İstanbul'a Galatasaray-Akhisarspor maçını izlemek için gelen Rus Güzel Victoria Lopyvera hacker şoku yaşadı. İnstragram hesabı çalınan Victoria'nın tepkisi haberimizde bulabilirsiniz.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡