Yemekteyiz Yarışmasında İlginç Diyalog: " Beynimde 5 Lob Var"

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de her hafta en ilginç yarışmacılar yarışıyor. Yemekteyiz'de bu hafta yarışan Malatyalı Esma Hanım ve diğer yarışmacı Hikmet Bey arasında çok ilginç dakikalar yaşandı. Tartışmaya giren Esma Hanım Hikmet Bey'e "Benim

Yemekteyiz Yarışmasında İlginç Diyalog: " Beynimde 5 Lob Var"

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının son yayınlanan bölümüne yarışmacılardan Esma Hanım'ın "Bende 5 lob var" şeklindeki çıkışı damga vurdu.TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de her hafta en ilginç yarışmacılar yarışıyor. Yemekteyiz'de bu hafta yarışan Malatyalı Esma Hanım ve diğer yarışmacı Hikmet Bey arasında çok ilginç dakikalar yaşandı. Tartışmaya giren Esma Hanım Hikmet Bey'e "Benim beynimde 5 lob var" ded, Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu ilgnç diyalog kısa sürede sosyal medyada alay konusu oalrak, paylaşım rekoru kırdı.

"O ZAMAN BENDE 5 LOB VAR"

"Siz benim beynimdeki lobları nereden biliyorsunuz, ben beynimde lob olduğunu bilmiyorum" diyen Yemekteyiz yarışmacısı, "Zeki insanlarda iki lob vardır derler" sözüne "O zaman bende 5 lob var" diyerek yanı verdi.

"BEN YEMEK YERİM HAK YEMEM"

"Ben yemek yerim hak yemem" sloganıyla yarışan Esma Hanım'ın bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

YEMEKTEYİZ ESMA HANIM KİMDİR?

Aslen Malatyalı olan  Esma Hanım'ın 6 yaşında bir oğlu vardır. Kalite Kontrolcü olan Esma Hanım çalışmıyor. Kendisine güvenen Esma Hanım menüsünde iddialı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡