Rüyada Abla İle Yürümek

Rüyada abla ile taşlı yolda yürümek, bazen sıkıntılı durumlarla karşılaşılsa bile gerek eğitim hayatında gerek iş hayatında çok iyi bir geleceğe ve çok iyi bir kariyere sahip olunacağına alamettir

Rüyada Abla İle Yürümek

Aile hayatı ve iş hayatı ile ilgili olarak çok hayırlı ve güzel haberler alınacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Bu rüyanın görülmesi, aslında yeni bir dönemin başladığının ve artık eskiden gidilen yolun değişeceğine ve bunun çok olumlu sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir. Rüyada abla ile taşlı yolda yürümek, bazen sıkıntılı durumlarla karşılaşılsa bile gerek eğitim hayatında gerek iş hayatında çok iyi bir geleceğe ve çok iyi bir kariyere sahip olunacağına alamettir.

Rüyayı gören kişinin, yaşadığı sorunlardan ve içine düştüğü  sıkıntılardan ötürü etrafındaki kişileri gereksiz yere kırdığına, bu yüzden kendisini seven ve değer veren kişileri uzaklaştırdığına, bu yüzden kendisine bir çeki düzen verip yaptıklarından ötürü oturup düşünmesi gerektiğine aksi takdirde daha çok insan kaybedeceğine yorulur. Rüyada abla ile tartışmak ve barışmak, kötü kalpli kişilerin arada laf taşımasından ötürü çok sevilen bir kişi ile kırgınlık yaşanacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına tabir edilir.

Rüya sahibinin, iş dünyasında sırtını kollaması gerektiğine, kendisine rakip olan kişilerin kötülük yapmak için en savunmasız olduğu anı beklediklerine, eğer böyle bir şey gerçekleşirse yakın arkadaşlardan ve işte ortaklık kurulmuş olan kişilerden bazıları ile yolların ayrılacağına ve sonrasında bu yüzden büyük pişmanlık duyulacağına yorumlanır. Rüyada abla ile kavga etmek ve darılmak, hayırlı bir şekilde başlayan bir olayın hayırsız bir hal alacağı, sevilen kişilerle ayrı düşüleceği, yapılan işte büyük zarara uğranacağı, atılan adımların kısa süre içinde sorun yaratacağı, dört duvar içinde kalınabileceği ve sevilen bir kişinin kaybedilebileceği anlamına gelir.

İş konusunda tecrübe sahibi bir kişinin, teklifinin kabul edilmesi sayesinde uzun bir zaman sonra tekrar iş hayatında dönüleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına ve mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet edilir. Rüyada abla ile konuşmak ve ağlamak, uzak bir yere gitmiş olan bir kişinin geri döneceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine ve anne babanın çok sevineceği bir olayın yaşanacağına delalettir.

1
1
1
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡