Rüyada Ameliyat Olduğunu Görmek / Rüyada Ameliyathane Görmek Tabiri

Rüyada ameliyat olduğunu görmek; kişinin günahlarının döküleceği manasına gelir.

Rüyada Ameliyat Olduğunu Görmek / Rüyada Ameliyathane Görmek Tabiri

Hastalık anında çekilen acılar, sıkıntılar, sancılar müminin günahlarını döker. Bu sebeple kişi günahlarının hepsinden yavaş yavaş kurtulur, hepsi gider, annesinden daha yeni doğmuş gibi tertemiz olur.

RÜYADA AMELİYAT MASASINDA KALMAK

Kişinin ameliyat olup masadan kalkamadığını görmesi ömrünü uzatması manasına gelir. Bir kimse kendisinin öldüğünü görürse kendi ömrü uzar, başka birinin öldüğünü görürse onun ömrünü uzatır. Ameliyat masasında ölen kişi ise şehit olarak yazılır, tüm günahları silinmiş bir şekilde vefat etmiş olur. Yani ameliyat masasında kalan kişi her kim ise şehit olarak ölmüştür, şehit olarak da haşrolunacaktır.

RÜYADA AMELİYAT OLDUĞUNU BİLMEK

Bir kimse kendisini rüyasında ameliyat olmuş olarak biliyorsa bu kişinin bir ağrısı var demektir. Eğer başından ameliyat olduğunu görüyorsa başı ağrıyordur, midesinden olduğunu görüyorsa midesi ağrıyordur. Bu sebeple doktora görünmeli, sıkıntısı nedir öğrenmelidir.

RÜYADA AMELİYAT OLDUĞUNU HİSSETMEK

Bir kimse narkoz alıp ameliyata alındığını fakat ameliyatın acısını hissettiğini görürse bu kişiye kötü bir hastalık musallat olacaktır. Bu hastalık yüzünden kişi  olarak da yıkılacaktır.  tedavi de görmesi gerekecektir. Ayrıca acıların hissedilmesi kişinin günahları olarak da yorumlanır. Bir takım günahlarının bedelini çekeceği manasına gelmektedir.

RÜYADA AMELİYAT OLDUĞUNU GİZLEMEK

Sevdiklerini üzmemek için bir takım acı verici olayları onlardan sakladığı manasına gelir. Fakat bu durumu başkasından duymak onlara daha da acı yaşatacaktır. Bu sebeple onlardan saklamak yerine zamanında onlara söylemeli, kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalıdır.

RÜYADA AMELİYAT OLDUĞUNU SÖYLEMEK

Tüm sırların ve gizli kapaklı oyunların gün yüzüne çıkacağı manasına gelir. Kişi yakın zamanda arkasından oynanan oyunları öğrenecek, birçok insanla olan dostluğunu bitirecek, etrafındaki çürük yumurtaları atacaktır. Artık sadece kendisini düşünen, dürüst ve güvenilir kimseler ile dostluk kuracaktır.

Rüyada Ameliyat Olmak

Rüyada ameliyat olmak, hayırlı ve olumlu bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, sağlık sorunları ile ilgili bir problemi varsa eğer en kısa sürede bundan kurtulacağına ve sağlığının düzeleceğine delalet edilir.

Rüyada ameliyat olmak, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili bir sıkıntısı varsa gelecek bir yardım ile bu sorundan kurtulacağına ve işlerinin çok daha iyi olacağına işaret edilir.

Rüyada Ameliyat Olacağını Öğrenmek

Rüyada ameliyat olacağını öğrenmek, rüyayı gören kişinin, sağlığına dikkat etmesinden, temizliğine çok özen göstermesinden ve çok dengeli ve yeterli beslenmesinden ötürü çok sağlıklı biri olacağına alamet edilir.

Rüyada Ameliyat İzi Görmek

Rüyada ameliyat izi görmek, rüya sahibinin, aile hayatında ya da gönül işlerinde çok eski zamanlardan kalan hatıralarına, yaşadığı çok derin ve etkileyici olaylara ve sevdiği insanların kendisinde bıraktığı güzelliklere yorumlanır.

Rüyada Doktor Görmek

Rüyada doktor görmek, iş hayatındaki ve sosyal hayattaki sorunların çözülmesinde, sıkıntıların ve endişelerin giderilmesinde ve eş, dost ve akrabalar arasında yaşanan kırgınlıkların düzeltilmesinde insanlara önayak olan, sevilen ve sayılan ve herkese iyiliği olmuş bir kişiye alamet edilir.

Rüyada Kalp Ameliyatı Olmak

Rüyada kalp ameliyatı olmak, yapılan kötülüklerden ve işlenen günahlardan ötürü tövbe etmeye, insanlara karşı takınılan tavırlardan vazgeçmeye ve kötü yolu bırakarak Allah yoluna dönüp ibadet etmeye başlamaya işaret edilir.

Rüyada Beyin Ameliyatı Olmak

Rüyada beyin ameliyatı olmak, yıllar önce çözüme kavuşması gereken, rüya sahibine çok büyük problemler yaratan ve artık bir karar verilerek bir sonuca bağlanması gereken bazı şeylerin olduğuna ve rüyayı gören kişiyi çok olumsuz bir şekilde etkilediğine yorulur.

Rüyada Burun Ameliyatı Olmak

Rüyada burun ameliyatı olmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve sosyal hayatında çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına ve çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet edilir.

Rüyada Ameliyathane Görmek

Rüyada ameliyathane görmek, rüyayı gören kişinin, sağlığına çok dikkat edip dengeli beslendiğine ve bu sayede çok iyi bir bedene ve sağlığa sahip olduğuna tabir edilir.

Rüyada ameliyathane görmek, aynı zamanda, rüya sahibinin, resmi kurumlar ile ya da özel şirketler ile ilgili gizli belgelere ve bilgilere sahip olduğuna delalet edilir.

Rüyada Ameliyat Olduğunu Görmek / Rüyada Ameliyathane Görmek Tabiri

Rüyada Ameliyat Eldiveni Görmek

Rüyada ameliyat eldiveni görmek, rüyayı gören kişinin, yapacağı işlerde ve gerçekleştireceği projelerde kazanacağı para içerisinde haram para bulunduğuna işaret edilir. Aynı zamanda, çok büyük sıkıntılara yol açacak, çok acı verip uzun bir hastalık dönemi geçirtecek ve maddi ve manevi kayıplara yol açacak bir rahatsızlığa yakalanılacağına yorumlanır.

Rüyada Neşter Görmek

Rüyada neşter görmek, rüyayı gören kişinin, eş, dost ya da akrabalarından birinin hafif bir şekilde yaralanacağına ve bu olaydan rüya sahibinin çok etkilenip üzüleceğine delalet edilir.

Rüyada Ameliyat Olmak

Rüyada ameliyat olmak, uzun zamandır sağlıkta yaşanan sorunların giderileceğine ve en kısa sürede rahatsızlık döneminin son bulacağına yorulur. Ayna zamanda, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bir iş, ortaya koyacağı bir çalışma ya da hayata geçireceği bir proje için ailesinin sözü geçen büyüklerinden para alıp destek sağlayacağına işaret edilir.

Rüyada Başkasının Ameliyat Olduğunu Görmek

Rüyada başkasının ameliyat olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatının getirisi olan ve kendisinden kaynaklanmayan çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve bu yüzden büyük bir parasal sorun yaşayıp iş hayatında çok büyük zarar edeceğine tabir edilir.

Rüyada Ameliyat Etmek

Rüyada ameliyat etmek, rüya sahibinin, kendisine güvenen kişiler tarafından teslim edilen bir işi, en iyi ve en çok kazanç getirecek şekilde yapmaya çalışacağına ve bu sayede insanların güvenini ve kendisine olan saygılarını kaybetmeyeceğine delalet edilir.

0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡