Rüyada Araba Hırsızı Yakalamak

Kişinin sahip olduklarına tabiri caizse çöreklenmeye çalışacak bir insanın peyda olması ve tam onun adını kullanarak bir takım işlere girişecekken o kişiye engel olmayı başarmak anlamına gelir.

Rüyada Araba Hırsızı Yakalamak

Kötü niyetli bir kimseyi farkedip yapacaklarını daha en başından engellemeyi bilmek demektir.

Rüyada At Hırsızı Görmek

İşleri kötü yönde etkileyecek bir olaya maruz kalınacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bu nedenle de iyi yerlere gelinecekken gerileme ve başarısız olmak gibi büyük talihsizliklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada Ailecek Hırsızlık Yapmak

Ekmek parası uğruna çok kötü ve zorlu şartlarda çalışmaya razı gelmeye, bu konuda el ele vermeye, ailedeki eğitim ve meslek sahibi kişilerin çok daha az maaşa, vasıfsız kimseler olarak çalışmayı kabul etmeye yorulur.

Rüyada hırsız psikolojik anlamı

Rüyanızda eğer bir hırsız görürseniz kaybetmekten korktuğunuz bazı şeylerin olduğunu simgeler. Sahibi olmaktan mutluluk duyduğunuz şey devam eden bir ilişkiniz, çocuğunuz ya da aileniz gibi manevi şeyler olabileceği gibi kredi ile alınmış yeni bir ev ya da araba da olabilir.

Rüyanızda siz bir hırsız olmuşsanız, yaşadığınız bir ilişkide sınırları aştığınızı düşünüyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafa olan davranış ve tavırlarınız sizi pişmanlığa sürüklemiş olabilir.

Rüyanızda bir şeyler çalmanız bazı konularda kendinizi yoksun hissettiğinizi gösterebilir. Alternatif olarak, hırsızlık gerçekleşmemiş hedeflerinizi belirtir. Hedeflerinizi çok üst seviyede tutmuş olabilirsiniz.

 

0
1
0
1
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡