Rüyada Aşure Yemek / Rüyada Aşure Görmek Tabiri

Rüyada aşure yemek, kısmet almak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin hayatına bolluğun, bereketin ve zenginliğin geleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda…

Rüyada Aşure Yemek / Rüyada Aşure Görmek Tabiri

Rüyada aşure yemek, kısmet almak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin hayatına bolluğun, bereketin ve zenginliğin geleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder. Ferahlamaya, esenlik ve huzur bulmaya, mutluluktan iyileşmeye, güzelleşmeye ve şifaya kavuşmaya tabir edilir. Çıkış yolunu bulmaya alamet eder.

Rüyada Aşure Yediğini Görmek

Rüyayı gören kişinin şansının açılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine, işlerinin de düzene gireceğine alamet eder. Rüyasında aşure yediğini gören kişinin hayallerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet edilir ve bu rüya herkese nasip olmayacak kadar özel rüyalardandır diye yorumlanır.

Rüyada Aşure Görmek ve Yemek

Hayırlara yorulur. Hem maddi hem de manevi anlamda güçlenmeye, doğrulup, ayağa kalkmaya işaret eder. Rüya sahibinin amaçlarına kavuşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine aynı zamanda da gerçek huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada Aşure Yedirmek

Gönülden gelerek, samimi ve içten hayır işleri yapmaya, ihtiyaç sahiplerine el atmaya, sadaka vermeye ya da düşkün kimselere yardım etmeye tabir edilir. Rüya sahibinin maddi imkânlarını en doğru şekilde hak yolunda kullanmayı tercih edeceği anlamına gelir.

Rüyada Aşure Dağıtmak

Rüyada aşure dağıtmak da, aşure yedirmek gibi kabul edilir ve benzer şekilde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin Allah’ın makbul, sevgili ve yüce kulları arasında olmak için bol bol sevap işleyeceğine ve insanların hayır dualarını alacağına alamet eder.

Rüyada Aşure Yapmak

Temiz ve iyi niyetlerle çıkılan yollardan eli boş dönülmeyeceğine bilakis kar elde edileceğine yorulur. Rüya sahibinin kendisine hem mutluluk hem de zenginlik getirecek işlere gireceğine, bu işlerde başarılı ve emin şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada Aşure Görmek

Rüyada aşure görmek iyi olarak tabir edilen rüyalar arasında değildir. Rüyada aşure gören kişinin başını ağartacak, moralini bozup canını sıkacak olaylar meydana gelecektir.

Rüyada aşure görmek sağlık sorunlarına, mala haciz gelmesine, kazancın azalmasına işaret eder. Rüyada aşure gören kişi kendisi hakkında söylenmiş kötü laflar duyacak bu duruma çok içerlenecek, üzülecek ve sinirlenecek diye yorumlanır.

Rüyada aşure görmek aynı zamanda üst üste gelecek olan kötü haberlere delalet eder. Rüyasında aşure gören kişi çevresinde de çok göze batan ve kıskanılan kişi olarak tabir edilir. Rüyada büyük bir aşure kazanı görmek nazarlardan korunmaya işaret eder.

Rüyada Aşure Yemek

Rüyada aşure yemek, aşure görmenin aksine çok hayırlıdır. Kişinin içinde bulunduğu zor koşullardan kurtulmasına, sağlığına ve neşesine kavuşmasına, afiyette olmasına ve feraha çıkmasına işaret eder. Rüyada aşure yemek bir de kişinin çıkarı olan bir iş için birine destek olması ya da biri için çalışması anlamına gelir.

Rüyada Aşure Dağıtmak

Rüyada aşure dağıttığını görmek hayırlı gelişmelere, olumlu sözler işitmeye, bol rızık ve nimet elde etmeye delalet eder.

Rüyada Aşure Yapmak

Rüyasında aşure yaptığını gören kişi herkes tarafından hayırlı olan kişidir. Bu kişi yaptığı her işte en az kendisi kadar sevdiklerinin de menfaatini gözeten kimse olarak ifade edilmektedir.

Rüyada Aşure Yapıldığını Görmek

Rüyada aşure yapılan yerde bolluk ve güzellik olur. Aşure eğer rüya sahibinin evinde yapılıyorsa o evde geçim sıkıntısı olmaz, ailede de sakinlik ve huzur hâkim olur. Rüya sahibi aşurenin nerde yapıldığını görürse bu tabir o yerde geçerlidir. Rüyada aşure yapıldığını görmek kişinin meslek hayatında çitayı çok daha yukarılara taşıyarak, hem başarılarını hem de kazancını arttırması anlamına da gelir.

Rüyada Aşure Pişirmek

Rüyada aşure pişirmek, bereket ve bolluktur. Özellikle aşure gününde aşure pişiren kimse büyük bir rızka ve nimete sahip olur.

Aşure pişirmek dünya hayatında parlak bir geleceğe, kişinin geçimini kolaylıkla ve güzellikle kazanmasına, dünyada eve ahirette sizi bekleyen hayırlara ve nimetlere delalet eder. Aşurenin içindeki malzemeler ne kadar fazlaysa kişiye ulaşacak nimetler, hayırlar ve ihsanlar o kadar fazla olur. Rüyasında az malzeme ile aşure pişirmek ise az kazanca ve mala delalet eder. Rüyasında aşurenin pişip dumanının çıktığını gören kişi yeni bir mesleğe girişir. Bu rüya maddi manevi kolaylığa ve geçim sıkıntısından kurtulmaya da yorumlanmaktadır.

Rüyada Aşure Dağıtmak

Rüyasında aşure pişirip onu dağıtan kişi, insanlara yardım edip onların eksikliklerini tamamlayana ve ihtiyaç duydukları her şeyi sağlayan, güzel ahlaklı ve yardımsever bir kimsedir. Rüyasında kendi oturduğu yerdeki insanlara aşure dağıttığını gören, birçok insanı etkileyecek güzel hareketlerde bulunur. Rüyasında kapı kapı dolaşıp aşure dağıtmak, hem özel hayatınızda hem de iş yaşamanızda sizi bekleyen güzel hadiselere ve müjdelere de yorumlanmaktadır.

Rüyada Aşure Gününü Görmek

Aşure günü dini anlamda birçok olayın yaşandığı ve oldukça hayırlı olarak bilinen bir gündür. Bu nedenle rüyasında aşure gününü gören kimse, o seneyi bereketle, bollukla, güzellikle ve hayırla geçirir. Rüyasında aşure gününde ibadet ettiğini gören kimsenin duaları kabul olur ve tüm istekleri gerçekleşir. Aşure günü sıkıntılardan kurtulma, üzüntülerin sona erme günüdür. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi tüm sıkıntılarından kurtulur.

Rüyada Aşure Pişirmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada aşure pişirmek, kişinin içinde yaşattığı güzelliklerin, insanlara yardım etme isteğinin ve güzel ahlakının bir yansımasıdır. Böyle bir rüya gören kimse, bazen de karışık duygular içindedir ve büyük bir karar aşamasında olup nasıl bir karar vereceğini bilememektedir.

Rüyada Aşure Yapmak

Rüyada aşure yapmak, şayet aşure ayında görüldüyse hayırlı bir iş ya da bir kısmet olarak yorumlanır.

Mevsiminde görülmeyen aşure ise, aklınızda olmayan bir yerden bir ceza yiyeceğinize ve bu cezadan sonra ödeyeceğiniz toplu miktar paraya delalet eder. Yaptığınız aşureyi yediğinizi ve dağıttığınızı görmeniz, arkadaşlarınıza ailenize ve etrafınızdaki kişilere yararı dokunan bir insan olduğunuza işaret eder.

Rüyada Aşure Almak

Rüyada bir komşudan ya da bir başkasından aşure aldığınızı görmeniz, hayatınızda bir takım olumlu gelişmelerin olacağına delalet eder. Sevdiğiniz insanlarda duyacağınız güzel sözlere, komşularla aranızda olan kuvvetli arkadaşlık bağına, nimete ve artan rızka işaret eder. Rüyada sevdiğinizden aşure aldığınızı görmek hayırlı bir işe vesile olacaksınız anlamına gelmektedir.

Rüyada Aşure Kazanı Görmek

Rüyada aşure kazanını gören kişinin rızkı ve hanesinin bereketi artacak demektir. Görülen aşure kazanı ne kadar büyükse bereketinde o kadar büyük olacağına, küçük aşure kazanı ise elde edilecek bereketin daha az miktarda olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin aşure kazanını karıştırdığını görmesi, iş ve ev hayatında huzura ve sakinliğe sahip olacağına delalet eder. Aşure kazanının evinde olduğunu ve aşureyi kendisinin karıştırdığını gören rüya sahibinin hanesinden hayatı boyunca bolluk ve bereket eksik olmaz.

Rüyada Aşure Dağıtmak

Rüyada aşure dağıttığını gören kişinin çevresinde bulunan sevilen, sayılan, aynı zamanda sözü geçen bir kişiye işaret eder. Bazen rüyada aşure dağıtmak devlet kapısında halledilecek hayırlı bir işe, bazen de çıkarı olan bir kimsenin yakınınızda olduğuna delalettir. Aşure dağıtmak genel olarak aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız arasında sevilen bir kişi olduğunuza, sürekli hayırlı işlerle uğraşarak bol dua aldığınıza tabir edilir. Aşure dağıtan kişinin her istediğinin olması ve sağlıklı bir ömür sürmesi anlamına da gelmektedir. Bazı rüya alimleri ise, rüyada aşure dağıtmayı kişinin kavuşamadığı kısmetine kavuşması olarak yorumlamaktadırlar.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡