Rüyada Ayakkabı Giyip Yürümek / Rüyada Ayakkabı Giydirmek Tabiri

Rüyada ayakkabısını giyip yürüyen kimse uzun bir yolculuğa çıkar. Bu rüya genellikle seyahate, gezmeye veya uzun süredir istediği yolculuğa çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada Ayakkabı Giyip Yürümek / Rüyada Ayakkabı Giydirmek Tabiri

Bazen de bu rüya yolculuktan sağ salim dönmeye ve memleketine kavuşmaya işaret eder.

Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen kırmızı ayakkabı genellikle gönül ilişkisidir. Bu rüyayı gören kimse yakında seveceği bir kimse ile karşılaşır ve onunla evlenir. Bazen de bu rüya kişinin hanımının zevkine, süsüne düşkün ama iffetli ve namuslu birisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen yeşil ayakkabı, iffetli, namuslu, ahlaklı ve eşine düşkün bir kadındır. Rüyasında böyle bir ayakkabı giyen kimse bahsi geçen özelliklere sahip birisi ile evlenir.

Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen siyah ayakkabı, şan, şöhret ve güzel bir isimdir. Bu rüyayı gören kimse yaptığı her çalışmada başarı kazanır ve insanlar tarafından saygı, takdir görür. Siyah ayakkabı çoğu tabirciye göre iş hayatında başarılı olmaya, makam ve mevkiye, oldukça yüksek bir gelir elde etmeye ve her girişiminde başarı elde etmeye yorulmaktadır.

Rüyada Üzeri Süslü Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen süslü ayakkabı çok güzel bir kadındır. Bu rüya gören kişinin karşısına herkes tarafından beğenilen böyle bir kızın çıkacağına; eğer ayakkabıyı giymişse o kızla evleneceğine işarettir. Bazen de bu rüya dünyanın süsü ve güzellikleridir. Rüya sahibi dünyevi zevkleri yaşar ve dünya mutlulukları içinde bulunur.

Rüyada Bir Çift Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen bir çift ayakkabı elde edilecek gelir ve paradır. bu rüyayı gören kimse eğer işsizse yakında iyi bir iş bulur; geçimini hayırlı ve güzel yollardan kazanır. Bazen de bu rüya bekarlar için evliliktir. Özellikle evlenmek isteye bir kimse bu rüyayı görse, yakın zamanda kısmeti açılarak evlenir.

Rüyada Yırtık Ayakkabı Görmek

Rüyada görülen yırtık ayakkabı kişinin eşi ile yaşayacağı tartışmalara, bazı sıkıntılara işarettir. Bu rüyayı gören kimse hanımı ile bazı problemler yaşar ve bu problemin neden olduğu kısa süreli bir ayrılık yaşar. Rüyada yırtık ayakkabı giyen kişi, kendi yaptığı bazı yanlış hareketlerden dolayı eşinin kalbini kırar ve onu üzer.

Rüyada Ayakkabının Ayaktan Çıkması

Rüyada ayakkabının ayaktan çıkması, ailevi problemlere, kişinin yakınları ile yaşayacağı tatsızlıklara işarettir. Bu rüya genellikle yakın çevrenizden birisi ile bazı sorunlar yaşayacağınıza ve bu sorunlar sonrasında da sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur. Bazen de bu rüya gurbete gitmeye ve orada kalmaya yorulmaktadır.

Rüyada Eski Ayakkabı Görmek

Bu rüya genellikle geçmişte yaşadığınız tatsızlıkların ve üzüntülerin peşinde koştuğunuzun ve bu sebeple de sürekli sıkıntı içinde bulunduğunuzun işaretidir. Rüyada görülen eski ayakkabı genellikle eski meselelerin su yüzüne çıkmasına ve bu meselelerden dolayı toplum içinde yaşanılacak mutsuzluklara yorulur. Bazen de eski ayakkabı kendinize uymayacak bir kişi ile evleneceğinizin göstergesidir.

Rüyada Ayakkabı Giydirmek

Rüyada ayakkabı giydirmek, her kim görüldüyse o kimseye bir faydası dokunmak, iyilik yapmak manasına gelir.

Tanımadığı birine ayakkabı giydirenlerin elleri açık olur ve merhametli kimselerdir. Çevresine, insanlığa iyiliği dokunan, faydalı biri olunduğunu ve bu karaktere sahip çocuklar yetiştirileceğini bildirirken, aynı zamanda kişinin yoksul kimselere ekmek verecek bir iş yeri açacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine yorumlanır. Kişinin istikbalinin hayal ettiğinden de parlak ve güzel gelişeceğini, kederden ve hastalıktan uzak şekilde yaşamını sürdürürken, ilkelerinden, prensiplerinden taviz vermeden çalışacağını, iş hayatında kendisine sağlam bir yer edineceğini delalet eder. İşi olmayan ya da iş arayan kişiler için daha önce yardımlarının dokunduğu birinden iyilik göreceklerini ve bu kimse sayesinde işe gireceklerini bildirir.

Rüyada Ayakkabı Almak

Kendisine ayakkabı alan kişiler genç ve öğrenci iseler, aldıkları eğitim sayesinde çok iyi bir kariyer başlangıcı yaparlar. İş konusunda hiçbir sıkıntı çekilmeden yükselecek olmayı ve başarı dolu bir hayatı ifade eder. Kırmızı ayakkabı almak aniden gelişecek bir ilişkiye, bekarlar için çok düşünmeden alınacak bir evlilik kararına yorumlanır. Beyaz ayakkabı almak evlat sahibi olmaya, yeşil ayakkabı ise hayırlı bir iş için yola çıkmaya veya Hac görevini yerine getirmeye alamettir.

Rüyada Birine Ayakkabı Hediye Etmek

Rüya sahibi bekarsa, zengin ve iş sahibi olan, mesleğinde, özel hayatında çok sevilen, saygı duyulan biriyle tanışmaya yorumlanır. Zengin bir eş anlamına gelen rüya, romantik bir gönül ilişkisinin başlangıcını müjdeler. Kırmızı ayakkabı hediye etmek aşık olmaya, evliliğe ve sevgi dolu bir ilişkiye, beyaz ayakkabı hediye etmek nikaha veya sünnet düğününe alamet iken, siyah ayakkabı hediye etmek birine iş vermek, yardım etmek, el uzatmak manalarına gelir.

Rüyada Ayakkabı Giydirmenin Psikolojik Yorumu

Biri üzerinde baskı kurulduğuna, etki altına alınmaya çalışılan birinin varlığına işaret eden rüya, kişinin kendi düşüncelerini benimsetmek veya kabul ettirmek için çabaladığını ve şartları, insanları zorladığını ifade eder.

Rüyada Ayakkabı Giymek

Rüyada ayakkabı giymek, yaşanılan zorlukların ve zahmetin unutulacağı, arzuların yerine geleceği, duaların kabul olacağı ve hedeflerin ulaşılacak kadar yakınlaşacağı anlamına gelir.

Kişinin hem çok çalışması sayesinde hem de Allah’ın kendisine yardımı ile kötü, mutsuz, parasız ve hasta günlerini atlatmayı başaracağına ve istediği hayatı yaşama mutluluğuna nail olacağına tabir edilir. Rüyada ayakkabı görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yeni bir dönem açılacağına rivayet edilir.

Rüyada Başkasının Ayakkabısını Giymek

Rüyada başkasının ayakkabısını giymek o kişiden gelecek yardıma ve hayra işaret eder. Rüya sahibinin bir kişi aracılığı ile nimete kavuşacağı, darlığını atlatacağı, kendisine sabit kazanç getirecek bir iş yapacağı anlamına gelir.

Rüyada Kahverengi Ayakkabı Giymek

Rüyada kahverengi ayakkabı giymek, rüyayı gören kişinin sahip olacağı dünya mallarına alamet eder. Bu rüya özellikle de emlak ve gayrimenkul edinmeye ve zenginliğini arttırmaya tabir edilir.

Rüyada Mavi Ayakkabı Giymek

Rüyada mavi ayakkabı giymek, şansın ve kısmetin açılması sayesinde kişinin esenlik ve huzur bulacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve aile saadetinin artacağına alamet eder.

Rüyada Siyah Ayakkabı Giymek

Rüyada siyah ayakkabı giymek, uğursuzluk olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin başına gelecek olan musibetlere, yaşayacağı hastalıklara, zorluklara ve mutsuzluklara delalet eder. Bu rüya, hayrın ve iyiliğin kişiden uzak olacağı günlerin yaşanacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Beyaz Ayakkabı Giymek

Rüyada beyaz ayakkabı giymek de tıpkı siyah ayakkabı giymek gibidir ve iyi şekillerde tabir edilmez. Rüya sahibinin sakin ve huzurlu hayatının bozulacağına, gülen yüzünün solacağına, gözünden gözyaşlarının akacağına ve neşesinin kalmayacağına rivayet edilir. Beklenmedik ve hazırlıksız olarak fırtınalı geçecek günlere yakalanmaya, çaresiz ve yalnız kalmaya, işinden olmaya ve bu nedenle de kıtlık yaşamaya yorulur.

2
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡