Rüyada babanın para vermesi

Rüyada babasını gören ve ondan para alan kişi rahata ve huzura erişecektir.

Rüyada babanın para vermesi

Rüyada babanın para vermesi  Eğer başına büyük bir olay var ise bu yolla bertaraf olması yakın demektir. Babanın mutlu bir biçimde para verdiğini görmek refaha yorumlanır. Bu sebeple kişi bu para ile derdine derman bulacaktır.

Rüyada Baba İle Kavga Etmek

Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin babasından kendisine yapacağı parasal yardım sayesinde maddi gücünün, ferahının ve rahatının yerine geleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder. Kişinin babası, kendi kurtarıcısı ve kahramanı olacak kişidir.

Rüyada Baba Evini Görmek

Maziyi hatırlatacak, kişiyi duygulandıracak, hüzünlendirecek ve bir o kadar da içini ısıtacak bir olay yaşayacağına yorulur.  Gözlerin yaşarmasına neden olacak bir anıyı hatırlamaya, duygu seline kapılmaya ve sonunda da kendini tutamayarak gözyaşlarına boğulmaya yorulur. Aynı zamanda kişinin kendisini güvende ve iyi hissettiği bir yere delalet eder.

Rüyada Üvey Baba Görmek

Olumsuz yönde etki yapacak, sinirlerinin bozulmasına neden olacak ve kimsenin hiçbir zaman yaşamak istemeyeceği bir duyguyu yaşatacak olumsuz bir gelişme yaşanacağına alamet eder. İstenmeyen bir kişinin gelmesine ve haz edilmeyen biriyle aynı ortamda olmak zorunda kalınmasına işarettir.

Rüyada Baba Dayağı Yemek

Kulağa küpe olacak, ders çıkarılacak ve ibret alınacak bir olayın meydana geleceğine yorulur. Kişinin içine düşeceği nahoş bir durum için kendisine içten içe kızacağına, bu durumdan kendisini sorumlu tutacağına ve kendini bir daha bu hallere düşürmemek için yemin edeceğine alamet eder.

Rüyada Baba İle Evlenmek

Aile bireyleri arasında nifak tohumlarının serpilmesine neden olacak bir kimsenin varlığına ya da böyle uğursuz ve şerli bir durumun yaşanacağı anlamına gelir. Hane halkının deyim yerindeyse birbirine düşmesine neden olacak bazı etkenlere işaret eder.

Rüyada Baba Oğul Kavgası Görmek

Hayır, iyilik, güzellik ve esenlik bulmak demektir. Rüyayı gören kişinin başına dert olan bir mevzuyu babasının kendisine vereceği akıl ya da göstereceği yol sayesinde kapatmayı başaracağına ve babası olmasa belki bu durumdan hiç kurtulamayacağına bunun da bilincinde olacağı için babasına daha büyük bir sevgiyle bağlanacağına ve bundan sonra ona of dahi demeyeceğine alamet eder. Kişi babasının kıymetini bir kez daha anlayacağı bir olay yaşayacak demektir.

Rüyada Anne Baba Boşanması Görmek

Kahretmeye neden olacak bir gelişme yaşanacağı anlamına gelir. Kişinin kendisine sürekli olarak “neden ben” diye soracağı bir olayla karşılaşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına fakat zamanla duygu yoğunluğunun bitmesiyle birlikte duruma daha mantıklı yaklaşarak yavaş yavaş içine sindirmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada Baba Evinin Yıkılması

Bir uğursuzlukla karşılaşmaya alamet eder. Aile ilişkilerinin parçalanmasına, kardeşlerin birbirine sırt dönmesine, anne ile oğullarının ya da kızlarının veya baba ile oğullarının ya da kızlarının arasının açılmasına ve herkesin birbirine düşman olmasına işaret eder. Ortamın ve aile haklının arasındaki anlaşmazlığın kızışmasına yorulur.

Rüyada Baba Dövmek

Rüyanın tam aksine rüya sahibinin babasına karşı saygıda kusur etmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder. Kişi anne ve babasının kıymetini bilen kimse demektir.

Rüyada Baba Kucağında Bebek Görmek

Olumlu yönde yaşanacak büyük bir değişimin müjdecisi anlamına gelir. İyi haberler almaya, güzel başlangıçlar yapmaya, özel hayata ve meslek hayatına dair başarı getirecek girişimlerde bulunmaya ve harekete geçmeye alamet eder.

5
10
0
0
0
2
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡