Rüyada Banknot Para Görmek tabiri / Rüyada Banknot Görmek Tabirleri

Kesilmeyecek ve gününde ele geçecek sabit bir gelir elde edileceği anlamına gelir.

Rüyada Banknot Para Görmek tabiri / Rüyada Banknot Görmek Tabirleri

Örneğin kendisine babasından kalacak bir daireyi kiraya vererek kesin olarak her ay gelecek bir sermayeye kavuşmak gibi.

Rüyada Ölüden Para Almak

Uğursuz getirecek ve zarar edilecek bir girişim yapılacağına delalet eder. Rüya sahibine ancak külfet getirecek, koyduğu paranın daha fazlasını kaybetmesine neden olacak bir iş yapması demektir. Kişinin bu işten kazanacağı para zararını karşılamaya yetmeyecek demektir.

Rüyada Borç Para İstemek

Kişinin çok zor bir anında fazlasıyla gururlu olmasına rağmen gururunu bir kenara koyarak bir adım atmak zorunda kalmasına ve içine düştüğü bu durumdan dolayı büyük bir mahcubiyet yaşamasına yorulur.

Rüyada Patrondan Para Almak

Rüya sahibinin hak ettiği bir malı ya da parayı resmi olarak alması demektir. Kişinin kâğıt üzerinde netleşmediği için hakkı olan bu malları ya da parayı alacağına ve bu sayede rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada Delik Para Görmek

Kişinin bazı işlerinin geçersiz sayılması nedeniyle o ayki maaşını alamayacağına delalet eder. Rüya sahibinin bir projesinin beğenilmemesi sonucunda kazanmayı beklediği ve kesin gözüyle baktığı parayı alamayacağına ve tüm bütçesinin sarsılacağına yorulur. Ayrıca, uzun zamandan beri sürekli geciktirilen bir borcun yakın zaman içinde kişinin karşısına çıkacağına ve bu borç için başka bir şeye ayrılmış paranın harcanacağına işaret eder.

Rüyada Banknot Para Görmek tabiri / Rüyada Banknot Görmek Tabirleri

Rüyada Para Saklamak

Kimseyle paylaşılmamış ve tek başına yapılmak istenen bir iş olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi işlerine karışılmaması ve aklının karışmaması için işini kuracağı son ana kadar planından kimseye bahsetmemekte kararlı demektir. Aynı zamanda, bu gizliliğin ilerleyen zamanlarda daha büyük boyutlara varacağına ve bazen hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamettir.

Rüyada Para Kaybetmek Ve Bulmak

Rüya sahibinin başarısız olduğu için bir daha cesaret edemediği bir işi yeninden yapmaya karar vereceğine ve bu kararının kendisine şans ve hayır getireceğine işaret eder. Kişi, yenilgiye uğradığı bir konuda yeniden güç ve sermaye biriktirip bu defa kazanmayı umut ettiği kadar tekrar kaybetmeyi de göze alacak ve bu düşünceden ne olursa olsun vazgeçmeyecek demektir.

Rüyada Oyundan Para Kazanmak

Rüyayı gören kişi için bir sürpriz bir gelişme yaşanacağına alamet eder. Rüya sahibi ya işinde terfi edecek maaşı artacak ya da çok büyük bir markadan iş teklifi alacak hem yüksek bir maaşa hem de yüksek bir makama ulaşacak demektir. Rüya sahibinin methini duyan bazı işverenler onu kapmak için birbirleriyle yarışacak bu durum da rüya sahibinin işine yarayacak ve bu sayede sektörde değeri artacak demektir.

Rüyada Banknot Görmek

Rüyada banknot görmek, rüyayı gören kişinin şansının ve kısmetinin her zaman açık olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine alamet eder.

Rüya sahibinin ticarette çok başarılı olacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, kendi işini kuracağına ve yönetici koltuğunda oturacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin önü açık, geleceği de parlak demektir.

Rüyada Banknot Para Saymak

Rüyayı gören kişinin emeklerinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine tabir edilir.

Rüyada Banknot Para Bulmak

Rüyayı gören kişinin bilgili ve tecrübeli olduğu alanda bir iş yapacağına bu sayede üstün başarılar elde edeceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada Yeni Banknot Görmek

Rüyayı gören kişinin işlerini büyüteceğine, yeni yatırımlar yapacağına ve yeni atılımlarda bulunacağına işaret eder. Rüya sahibinin Allah’ın izniyle ve yardımıyla hayal ettiği mesleği yapma şansına ve hep arzuladığı hayata kavuşacağı anlamına gelir.

Rüyada Kâğıt Banknot Görmek

Rüyayı gören kişinin hedeflerinin ve beklentilerinin gerçekleşmesi sayesinde yaşamın zorluklarından, gelecek kaygılarından ve hayat gailesinden kurtulacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kesilmeyecek ve geniş bir rızka ulaşacağına yorulur.

Rüyada Yeşil Banknot Görmek

Rüyayı gören kişinin kariyerinin zirvesine çıkmasına ve işinin dünyaya yayılarak her yerde ilgi görmesine fırsat sağlayacak gelişmelerin meydana geleceğine ve bunun da rüya sahibinin şimdiye kadar elde edeceği en büyük şans olacağına ve kendisine hayatının dönüm noktasını yaşatacağına rivayet edilir. Başarıyı, zenginliği ve mutluluğu simgelediği şeklinde kabul edilir.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡