Rüyada Başka Bir Ülkeye Askere Gitmek

İyi bir eğitime, yapılan çalışmalarla pek çok övgü ve ödül almak demek olduğu gibi, kişinin yetkin bir kimse olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa katılacağına delalettir.

Rüyada Başka Bir Ülkeye Askere Gitmek

İyi bir eğitime, yapılan çalışmalarla pek çok övgü ve ödül almak demek olduğu gibi, kişinin yetkin bir kimse olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, akademik çalışmalar içinde bulunacağına yorumlanır. Çalışılan kurumu temsil etme şerefine nail olmak, şöhreti ülke dışına çıkan projelere ismini yazdırmak olarak da tabir edilir.

Rüyada Askere Gitmek Ve Silah Tutmak

Elde edilecek önemli bir başarı sayesinde düşmanlara geri adım attırmak ve ele güne karşı gurur duyulacak işler yapmak, ailesini mutlu etmek demektir. Hane içindeki mutluluğa ve gelen iyi haberlerle neşe içinde olmaya yorumlanan rüya, resmi makamlardaki her türlü sorunun tez vakitte çözüleceğine, iyi geliri olan bir işe yerleşmeye, sınavlarda başarı kazanmaya da tabir edilir.

Rüyada Askere Gidip Çatışmaya Girmek

Çevreden duyduğu bazı sözler nedeniyle aklı karışacak olan rüya sahibinin bu süreçte ilişkilerinde gerginlikler yaşayacağına, bazı resmi makamlardaki işlerinde sorunlar yaşayacağını, hane içinden veya haneye yakın kişilerden duyacağı üzücü sözlere delalet eder.

Rüyada Askere Gidip Savaşmak

Hayatta kalmak, ekmeğini kazanmak için yoğun mücadeleler verecek olan rüya sahibinin kimseden korkmadan hareket edeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada Askere Gidip Dönmek

Bir göreve atanıp, bu görevi layıkıyla yapmak, herkesten övgü almak, başarılarını kutlamak için bir tören düzenlemek ya da davet vermek manasına gelir. Gebe bir bayan eşinin askere gidip döndüğünü görürse oğlu olur.

Rüyada Terhis Olmak

Genç biri için girilecek yeni işe, mesleki başarıya alamet ettiği gibi, mezun olmak, yurt dışında eğitim almak anlamına da gelir. Yetişkin veya yaşlı bir erkek için emekli olmak, başka bir şehre taşınmak yahut yaşanılan yerden uzaklaşmak demektir.

Rüyada Davul Zurnayla Askere Gitmek

Ele geçen şansa veya yakalanan bir fırsata yorumlanan rüya, kişinin çok sevineceği gelişmeler yaşayacağını ve mutluluk içinde sürdüreceği hayatında tatlı sürprizlerle karşılaşacağını bildirir.

Rüyada Arkadaşları Tarafından Askere Uğurlanmak

İyi bir sosyal çevre içinde olmak ve iş yaşantısında kendisine destek veren arkadaşlara sahip olmak demektir. Hangi işe girişilirse girişilsin başarı yakalanacağını müjdeleyen hayırlı bir rüyadır.

Rüyada Asker Kaçağı Olmak

Endişelerin, gereksiz kaygıların yoğunlaştığı bu dönemde kişinin kendine olan güveninde azalmalar olacağını ve bu nedenle bazı hatalı kararlar alacağını tabir eder. Asker kaçağı görmek, borçlar yüzünden çekilecek bazı sorunlara da yorumlanır.

Rüyada Askere Gitmek İstememek

Mantıkla hareket edilmemesi yüzünden yaşanacak maddi aksiliklere yorumlanan rüya, kişinin üstüne düşen görevleri ve sorumlulukları yerine getirmekten kaçınacağını, eşi ve ailesiyle arasındaki ilişkinin kopma noktasına geleceğini tabir eder.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡