Rüyada Bıçak Saplamak

Kişinin sivri dilli oluşuna delalet eder. Kişinin açık sözlü olması nedeniyle bazı sözlerinin insanlara dokunduğuna, onları rahatsız ettiğine, öfkelendirdiğine ve kızdırdığına alamettir.

Rüyada Bıçak Saplamak

Kişinin bu huyu başını ağrıtabilir. Bazen düşünceleri içinde tutmak daha hayırlı olacaktır.

Rüyada Çatal Bıçak Görmek

Kalabalık demektir. Rüyayı gören kişinin bir yerden bir davet alacağına, insanlarla bir araya geleceğine, uzun sohbetler edeceğine, eğleneceğine, yiyip içeceğine yani keyifleneceğine işaret eder. Zevk alınacak bir mekânda eksiksiz ve kusursuz bir şekilde ağırlanmak anlamına gelir.

Rüyada Kırık Bıçak Görmek

Rüyada kırık bıçak görmek, rüyayı gören kişinin bir imayla karşılaşacağına alamet eder. Yani; kişinin bir konuşması, davranışı ya da tavrı nedeniyle çevresindeki bazı kimselerin rahatsız olacağına ve o kimselerin tepkilerini rüyayı gören kişiye üstü kapalı şekilde de olsa dile getireceklerine yorulur.

Rüyada Kör Bıçak Görmek

Gereksiz, angarya ve işe yaramayacak bazı işler üzerinde meşgul olmak demektir. Rüyayı gören kişinin vaktini ve nefesini harcadığına, kafasını da yorduğuna değmeyecek bir mesele üzerinde varını yoğunu kaybetmesine, yok canıyla savaşmasına fakat karşılığında umduğunu bulamamasına işaret eder.

Rüyada Başkasının Elinde Bıçak Görmek

İnsanlara karşı temkinli ve mesafeli olmak gerektiğine, tabiri caizde kuyruğuna basıldığında her insanın bir canavara dönüşebileceğine alamet eder. İnsanlardan gelecek tehlikelere ve bunlara karşı kendini düşünmek ve korumak durumunda olmaya yorulur.

Rüyada Ucu Kırık Bıçak Görmek

Bir zararı olmayacak, içinde kötülük olmayan yani bir tehlike arz etmeyen fakat kendini de taşımayı bilmeyen, dilinin kemiği olmayan, ağzına her geleni söyleyen bu nedenle sinir bozan bir takım kişilerin varlığına alamettir.

Rüyada Bıçak Hediye Almak

Rüyayı gören kişiye deyim yerindeyse aba altından gösterilecek sopa demektir. Yani, kişinin üslubu tatlı sert olan bir kimseden yumuşak sözlerle tenkit edileceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına ve yargılanacağına işaret eder. Ayrıca, yapılan işin günden güne daha iyi bir hale getirilecek tecrübeye ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada Sustalı Bıçak Görmek

Dişli ve çetin bir rakip anlamıma gelir. Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde ve sürekli olarak iletişim halinde olduğu yenilmesi zor, sırtı yere getirilmesi neredeyse imkânsız bir insana işaret eder. Kişinin bu kimseyle sürekli mücadele halinde olacağına yorulur. Aynı zamanda, erken hamlede bulunan bir kişinin, girdiği tüm işlerde başarılı olacağına, kazancını katbekat arttıracağına, yakın arkadaşı ile işle ilgili bir ortaklık kuracağına ve zorlu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

1
0
0
0
1
1
9
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡