Rüyada Boş Ev Temizlemek tabiri

Bir hazırlık içerisinde olmak anlamına gelir. Telaşlı, hareketli ve yorucu günler yaşamaya sonunda da tüm bu emeklere değecek bir mutluluğa, rahatlığa ve kolaylığa kavuşmaya alamet eder.

Rüyada Boş Ev Temizlemek tabiri

 Tek katlı boş ev temizlemek, rüyayı gören kişinin basit bir iş üstleneceğine bunun da kendisine zor gelmeyeceğine yorulur. Rüyada iki katlı ev temizlemek, biraz dişini sıkarak zahmete katlanmaya sonra da ferahlığa ve esenliğe ulaşmaya işaret eder. Rüyada yıkık ve eski boş ev temizlemek, şartların yetersizliği demektir.

Rüyada Büyük Ev Temizlemek

Gönülde yaşanacak rahatlıktır. Rüyayı gören kişinin kafasını ve kalbini allak bullak eden bu nedenle de onun mutsuz, üzgün, yılgın ve yaşama karşı isteksiz olmasına neden olan her türlü problemin kökünden temizleneceği anlamına gelir. Rüyada büyük, lüks ve pahalı bir ev temizlemek, kişinin standartlarını hep yüksek tuttuğuna ve kaliteden hiç ödün vermediğine alamet eder. Rüyada büyük bir villa temizlemek, engin hayallere sahip olmak demektir. Rüyada büyük bir yalı temizlemek, kişinin zengin bir yaşamın arzusu içinde olduğuna ve bu isteğini nasıl gerçekleştireceğini düşündüğüne bunun için çareler aradığına delalet eder.

Rüyada Harabe Ev Temizlemek

Memnuniyetsizliğe işaret eder. Kişinin içinde bulunduğu hal ve koşullardan bir an önce kurtulmak istediği anlamına gelir. Rüyada harabe ev temizlerken evin yıkıldığını görmek, rüya sahibinin patlama noktasına gelmesine, her şeyi göze alarak nerede inceyse orada kopsun diyeceğine ve bu tavrında kararlı davranacağına yorulur. Rüyada harabe evi temizlerken evin çok güzel, yeni ve pahalı bir eve dönüştüğünü görmek, iyi bir düzen tutturmaya, yeteri oranda para kazanmaya bu sayede de mal mülk edinmeye alamet eder.

Rüyada Kirli Ev Temizlemek

Rüyayı gören kişinin gerçekleştirmesi halinde kendisi için çok makbul ve isabetli olacak bir planını uzun süredir aksattığına ve bu konuda onu harekete geçirecek bir olay yaşanacağına işaret eder. Bu durum şüphesiz rüya sahibinin hayrına olacaktır. Rüyada kirli evi temizlemeye çalıştıkça kirlenmesi ya da bir türlü temizlenmemesi, gayretin boş olduğu ve ne kadar istenirse istensin bazı şeylerin asla değişmeyeceği anlamına gelir. Rüya sahibinin gücünün yetmeyeceği olumsuz bir durumu iyi etmek için inanmasına ve değişim olmadığını gördükçe de yılmasına ve vazgeçmesine yorulur.

Rüyada Suyla Ev Temizlemek

Kimseye sezdirmeden, ortalığı velveleye vermeden ve insanlar arasında panik yaratmadan bir sorunu ortadan kaldırmak demektir. Aklın ve mantığın dışına çıkmadan ortalığı sakinleştirmek ve olayların durulmasına vesile olacak yöntemleri kullanmaya alamet eder. Rüyada kirli suyla evi temizlemek, işleri daha karmaşık hale getirerek her şeyi bulandırmaktan öteye gitmeyecek çarelere başvurmak fakat verim alamamaktır. Rüyada evi sabunlu ve çamaşır sulu suyla temizlemek baş ağrısı yapan ve sürekli ayağa dolanan bir sorunu kesin olarak yok etmek için hareket etmek anlamına gelir.

Rüyada Taşınmak İçin Ev Temizlemek

Rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu ruh halinin olumlu yönde değişmesine vesile olacak güzel ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Rüyada daha iyi bir yere taşınmak için ev temizlemek, kazanç elde etmek, borçları temizlemek bu sayede alacaklardan kurtularak rahat etmek ve yapılmak ya da alınmak istenilenler konusunda daha özgür şekilde hareket etmektir. Rüyada taşınmak için temizlenen ev izbe, karanlık ya da rutubetli bir evse uğursuzluktur.

Rüyada Tozlu Ev Temizlemek

Aksatılan ve sürekli ötelenen işleri yapmaya, ihmal edilen kimseleri ziyaret etmeye bu sayede biriken ve kişinin omuzlarında ağırlık yapan konuların giderilmiş olacağına yorulur. Rüyada başkasının tozlanmış evini temizlemek, ona şifa götürmektir. Örneğin mutsuz bir anında çok sevineceği bir müjde vermek ya da sürpriz bir şey yapmaktır.

Rüyada İnşaat Halindeki Evi Temizlemek

Aceleci davranmaya, sonradan pişman olacak ve geri adım atmayı gerektirecek kararlar almaya işaret eder. Oysa rüya sahibi öfkeli ya da çok heyecanlı olduğu anlarda hemen hareket etmese hayatı çok daha kolay ve keyifli olacaktır. Rüyada inşaat halindeki evi temizlerken inşaatın çöktüğünü görmek, şansızlık olarak nitelendirilecek bir gelişmenin meydana geleceğine delalet eder. Rüyada inşaat halindeki evi temizlerken evin tamamlandığını görmekse küçük, maliyeti az ama getirisi fazla olacak bir işe girileceği anlamına gelir.

2
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡