Rüyada Büyük İnsan Görmek

Rüyada büyük insan görmek, saygın, itibarlı ve toplumda sözü geçen biri olmak demekken, rüya sahibi yaşlı biriyse, evlatlarından her zaman hürmet göreceğini, çocuklarının mesleki anlamda başarılı, kendilerini ispat etmiş, şahsiyetli kimseler olacağını müj

Rüyada Büyük İnsan Görmek

Kişinin bonkör, maddi konularda son derece eli açık biri ile tanışacağına ve bu kimseyle ilerleyen yıllarda ortak olarak hayırlı bir iş kuracağına alamettir. Küçük yatırımların gelecekte kişiyi rahatlatacak maddi birikimlere döneceğinin haberini veren rüya, aynı zamanda hünerlerini sergileyerek daha zengin bir hayat sürecek olan rüya sahibinin bereket dolu günler geçireceğini delalet eder. Büyük insan gören kişilerin evlatları bilim alanında çalışmalar yapan, akademisyenler, tıp doktorları veya öğretmen olurlar.

Rüyada Ünlü Birini Görmek

İdealleri doğrultusunda yaşayan rüya sahibinin gelecek için yaptığı planlardan asla vazgeçmeyeceğini ve şartlar ne olursa olsun bildiğinden şaşmayacağını ifade eder. Diğer insanların görüşlerine önem verse de kendi doğruları ile yaşayarak, herkesin tanıdığı, önemsediği ve alkışladığı işler yapmak için hazırlıklar içinde olmak demektir. Kişinin kimselere söylemediği ve bir yandan gerçeklemesi için çalıştığı fikirleri olduğunu, hayatını istediği hale getirmek için her ayrıntıya dikkat edeceğini bildirir. Bu rüya aynı zamanda aşırı hayalperest biriyle evlenmek demektir.

Rüyada Dev İnsan Görmek

Fiziksel olarak büyük, dev gibi birini görmek, yükselmeye ve kişinin arkasında ömür boyu duracak bir aile büyüğüne işaret eder. Rüya sahibinin düşmesine, tökezlemesine fırsat vermeyecek bu kişi sayesinde iş kuracak olmaya ve geleceğini garanti altına almaya yorumlanır. Dev insan görmek kısmetlerin büyüklüğüne, rızkın çokluğuna ve işlerde artış yaşamaya da tabir edildiğinden hayırlara vesile olan güzel bir rüyadır.

Rüyada Büyük İnsan Görmenin  Yorumu

Fiziksel olarak büyük, iri birini görmek kişinin bazı olayları ve insanlar gözünde büyüttüğünü veya bazı kimselerden çekindiğini işaret eder. Manevi ve kişilik özellikleri bakımından büyük insan görmek ise vefalı olmaya, kadir kıymet bilmeye ve geleneklere bağlı şekilde yaşamaya yorumlanır.

21
1
3
2
2
1
15
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡