Rüyada Buzlu Yol Görmek / Rüyada Buzlu Su Görmek Tabiri

Rüyada buzlu yol görmek, yapılan planların bir süreliğine daha ertelenmek zorunda kalacağına ve çıkılması planlanan bir yolda engellerle karşılaşmaya delalettir.

Rüyada Buzlu Yol Görmek / Rüyada Buzlu Su Görmek Tabiri

Kişi için soruna neden olacak bazı ilişkilerin bu sıralarda gün yüzüne çıkacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder. Ortağı olanlar için kendilerinin arkasından iş çevrildiğini fark etmeleri, ortaklarının haksız kazanç elde etmelerini görmeleri şeklinde de tabir edilir. Mali açıdan güvenilen ya da belli bir paranın, malın, tapuların ya da hisse senetlerinin emanet edildiği kimselerin ihanetleri de bu rüyanın yorumlarından biridir.

Rüyada Buzlu Yolda Kalmak

Banka hesaplarında dondurma işlemi yapmak veya banka birikimlerinden harcama yaparak dar bir boğaza girmek demektir. Ticaretle uğraşan kimseler için karşılıksız çek sorunlarına ya da çeklerini ödemekte güçlük çekecekleri mali problemlere de yorulur. Ekonomik açıdan şartların iyi olmadığını ve bu dönemi olabildiğince sakin, az harcama yaparak ve fazla hareket etmeden geçirmek gerektiğini vurgulayan uyarıcı bir rüya olarak ele alınmalıdır. Kurulacak ortaklıkların ya da girişilecek yeni işlerin kişiyi iflasa sürükleyebileceğini, itibarını zedeleyeceğini de tabir eder.

Rüyada Buzlu Yol Görmek / Rüyada Buzlu Su Görmek Tabiri

Rüyada Buzlu Yolda Yürümek

Başlangıcı güzel olan ancak zaman geçtikçe kişi için yük olacak bir ilişkinin başlayacağını bildirir. Özellikle evlilik konusunda acele davranan, yeni tanıdığı ve kısa bir süredir beraber olduğu kişiyle evlenmek isteyenlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini, bu süreçte bu tip kararlar almamalarını öğütleyen bir rüyadır. Ailevi meselelerden veya parasal sıkıntılardan dolayı eğitimin yarıda kalacağını da işaret eder.

Rüyada Buzlu Yol Görmenin  Yorumu

Yapay ilişkiler kurmak, insanlara sır vermemek, özel hayat hakkında aşırı derecede gizlilik içinde yaşamak anlamlarına gelir. Rüya sahibinin içine dönük kişiliği kadar, güvenlik konusunu biraz abartılı hale getirdiğini, kendisini korumak adına çok az insanla iletişim halinde kaldığını da ifade eder.

Rüyada Buzlu Su Görmek

Rüyada buzlu su görmek, bozulan ilişkilerin ifadesidir ve genellikle aile içinde giderek artan bir huzursuzluğun işaretçisidir.

Kişi ne yaparsa yapsın aile içindeki birliği eski haline getiremez ve eşiyle, çocuklarıyla iletişim kurmakta güçlük çeker. Kişiden saklanan durumların ya da sırların varlığına, kişiye söylenen yalanlar yüzünden bozulan ilişkilere, arkadaşlıklara da tabir edilir. Hoşa gitmeyen, aşağılayıcı ve kalp kırıcı konuşmalar yapmak ya da kişiye karşı soğuk tutumuyla sıkıntı veren bir amirle çalışmak zorunda kalmak manasına da gelir. Düşmanı olan kimselerin bu rüyayı görmeleri, ilerleyen zamanlarda bu kişilerin sayısında bir artış olacağını ve kin besleyen insanların rüya sahibine zarar verebilmek için her türlü fırsatı sonuna kadar kullanacaklarını da tabir eder.

Rüyada Buzlu Yol Görmek / Rüyada Buzlu Su Görmek Tabiri

Rüyada Buzlu Su İçmek

Bile isteye bazı insanlarla araya mesafe koymak, yalan söylediği anlaşılan bir dostla tüm bağları koparmak manasında olduğu gibi, kişinin belli bir süre sosyal ortamından uzak kalacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamettir. Tek başına olmak, her işini kendi yapmak konusunda ısrarcı olan rüya sahibinin sıkıntılı zamanlarında kendisine uzanan yardım ellerini de geri çevireceğini delalet eder.

Rüyada Buzlu Su İçip Hasta Olmak

Rüya sahibinin bazı insanları hayatından çıkarmasından sonra pişmanlık duyacağını ve yalnızlık çekeceğini, tek başına kalacağı için hayattan istediği gibi keyif almayacağını tabir eder. Gerçek hayatta da rahatsızlanmak, hasta olmak ve canı bir şey istemediği için evden dışarı çıkmamak anlamlarına gelir. Aşırı kırılgan davranan rüya sahibinin kendisine söylenen tüm iyi niyetli sözleri yanlış anlayacağını ve arkadaşlarıyla arasının açılacağını delalet eder.

Rüyada Buzlu Su Görmenin  Yorumu

Büyüme çağında yeterli sevgi görmemiş kimseleri temsil eder. Genellikle çocukken anne ve baba sevgisini, ilgisini üzerinde yeteri kadar hissedemeyen kimselerin yetişkinken de aynı eksikliği hissediyor olduklarının ifadesidir.

0
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡