Rüyada Çamurlu Yağmur Suyu Görmek | Rüyada Ayakkabıya Çamur Bulaşması

Rüyaların işleyişinin açıklanması bilimsel topluluğun genel kabulüne göre varsayımlar düzeyinden öteye pek gidememiş olup, rüyalar hâlen esrarını korumakta olan bir inceleme alanını oluşturmaktadır. Peki Rüyada Çamurlu Yağmur Suyu Görmek, Rüyada Ayakkabıya Çamur Bulaşması ne demek? Detaylar haberimizde.

Rüyada Çamurlu Yağmur Suyu Görmek | Rüyada Ayakkabıya Çamur Bulaşması

Üzerinde fikir yürütülüp ona göre hareket edilen işler konusunda eli kolu bağlı olmaya ve bundan dolayı geri adım atmak zorunda kalmaya yorulur.

Rüyada Çamur Gölü Görmek

Yapılacak işler ve atılacak atılımlar konusunda öngörünün kısıtlanmasına ya da analiz yeteneğinin bozulmasına neden olacak bir takım durumların yaşanmasına işaret eder.

Kişinin kendisini sanki bir daha asla kurtulamayacakmış ve içinde boğulacakmış gibi hissedeceği zorluklarla karşı karşıya kalması anlamına gelir. Kişinin kaldıramayacağını düşünerek umutsuzluğa ve paniğe kapılmasına neden olacak bir takım gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada Kırmızı Çamur Görmek

Verim alınamayacak ve olumlu dönüşlerle karşılaşılamayacak yatırımlar yapmaya ve bu yatırımların bereket ya da kazanç getirmek bir yana eldekilerin de yitip gitmesine ve sermayenin yok olmasına ve bir de üstüne borçlanmaya sebebiyet vereceğine işaret eder.

Rüyada Ayakkabıya Çamur Bulaşması

Küçük düşmeye ve herkes tarafından benimsenmiş kaliteli imaja zarar vermeye ve tamamıyla kişi dışında gelişecek bazı kusurlu hallere ve durumlara alamet eder. Rüya sahibinin hiçbir sorumluluğu olmadan, kendisinden habersizce içine düşeceği olaylar demektir.

22-002.jpg

Rüyada Paçaların Çamur Olması

Aksilik ve şanssızlık yaşamak anlamına gelir. Kafaya takılacak, yüreğe dert olacak ve halledilemediği sürece de kişi için büyük ve geçmeyecek kadar güçlü bir baş ağrısı olacak ve dolayısıyla da akıldan çıkmayacak bir olayla karşılaşmaya alamet eder.

Rüyada Killi Çamur Görmek

Şifa ve kurtuluş olacak bir takım fırsatlar yakalamaya delalet eder. Düze çıkmak ve rahat etmek adına en fazla ihtiyaç duyulduğu anda karşılaşılacak büyük bir iyilik, hayır, çözüm ya da çare demektir. Yaraların merhemini, hastalıkların da ilacını bulmaya, bu sayede daha özgür, rahat ve huzurlu olmaya yorulur.

Rüyada Çamur Sıvanmak

Kişinin kendisi için çok faydalı olacak bir iş için her türlü fedakârlığı yapmayı göze alacağına ve ne gerekiyorsa bir an bile tereddüt etmeden yerine getireceğine işaret eder. Deyim yerindeyse rüya sahibinin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez durumunda olmasına ve menfaati için komik ya da kötü durumlara düşmeyi bile umursamamasına işaret eder.

Rüyada Çamur Süpürmek

Beyhude işlere heveslenmeye ve tüm imkânları, enerjiyi ve inancı bu iş üzerine yoğunlaştırmaya ama sonunda da hayal kırıklığı, maddi ve manevi zarar yaşamaya alamet eder. Ne yapılsa da olur yolu bulunmayan bazı girişimlerin bile bile yapılacağına, kendini bunu başaracağına inandırmaya fakat bunun mümkün olacak birşey olmayışı nedeniyle sonunun hüsran olacağına yorulur. Hırsa kapılmak ve imkânsızı başarmak için gözünü karartmak fakat amacına nail olamamak demektir.

0
22
1
5
7
2
8
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN
2 Yorum