Rüyada Cebinde Para Bulmak

Rüya sahibinin talihinin bir anda açılacağını ve bugüne kadar yaşadığı şanssızlıkların sona ereceğini bildirir. Bozuk para bulmak ufak tefek sıkıntılara yorumlanırken, kağıt para bulmak kazancın öncesine göre katlanarak artacağına ve yeni işyeri açmaya ta

Rüyada Cebinde Para Bulmak

Rüyada Çantada Para Bulmak

Güzel bir bayanla tanışmak, yetenekli insanlarla bir arada olmak ve topluluklarla kaynaşmak, beklenmedik insanlarla işbirliği yapmak, ortaklı projelerde yer almak demektir. Gelişmelerin kişinin maddi hayatında pek çok olumlu duruma neden olacağını da tabir eder.

Rüyada Arabada Para Bulmak

Kişiye büyük kazanç getirecek bir yolculuğu niteleyen rüya, arsa veya toprak almak için başka bir memlekete gidileceğini, işle alakalı bir toplantıya katılmak üzere yurt dışına seyahat edileceğini, nereye gidilirse gidilsin kazançlı çıkılacağını ve müjdeli haberlerle dönüleceğini işaret eder.

Rüyada İşyerinde Para Bulmak

Ticari bir hayata sahip olanlar için işyerlerini ülkenin dev şirketleri arasına sokacak anlaşmalar yapacaklarını ve hizmet çeşitliliği yakalayarak kısa zamanda çok para kazanıp zengin olacaklarını, torunlarına yetecek kadar maddi birikim sağlayacaklarını, sayısız mala, mülke sahip olunacağını haber verir.

Rüyada Yırtık Para Bulmak

Kazancın yetmemesi, ele geçen paranın bereketsiz olması sonucunda iki yakasını bir araya getiremeyen rüya sahibinin moral açıdan kendisini kötü hissedeceğini işaret eder. Yırtık para evde geçim sıkıntısı yüzünden eşler arasında sürekli kavga çıkacağını, mutsuz ve huzursuz bu ortamda kalan rüya sahibinin çaresizlik yaşayacağını delalet eder.

10
0
11
0
0
10
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡