Rüyada Çiçek Ve Çikolata Görmek

Rüya sahibinin kendisine yapılacak bir sürprizden ya da ona verilecek bir hediyeden haberdar olmasına fakat ona sürpriz yapacak veya hediye verecek kişilerin hevesinin kırılmaması ve heyecanının bitmemesi için yine de habersizmiş gibi yapmasına işaret eder.

Rüyada Çiçek Ve Çikolata Görmek

Rüya sahibinin kendisine yapılacak bir sürprizden ya da ona verilecek bir hediyeden haberdar olmasına fakat ona sürpriz yapacak veya hediye verecek kişilerin hevesinin kırılmaması ve heyecanının bitmemesi için yine de habersizmiş gibi yapmasına işaret eder. Yani kişinin kendisine yapılacak bir güzelliği bildiği için beklediği anlamına gelir. Rüyada birinden çiçek ve çikolata almak, karşı cinsten bir kişinin rüya sahibini duygusal olarak cezbetmek ve etkilemek için bir girişimde bulunması demektir. Rüyada birine çiçek ve çikolata almak, bu defa da rüyayı gören kişinin karşı cinsten birinin dikkatini çekmek adına atacağı büyük bir adıma yorulur.

Rüyada Çikolata Görmek Ama Yememek

Bir tövbe, karar ya da yemin konusunda çok kararlı davranmaya alamet eder. Bir niyeti gerçekleştirmek için gösterilecek iradenin ne kadar sağlam olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin kendisine daha önce zarar vermiş, onu üzmüş, yıpratmış ve mutsuz etmiş bir kimseden ya da bir durumdan özellikle kaçınması konusundaki titizliğine işaret eder. Rüyada elinde çikolata görmek ama yememek, mutluluğun da mutsuzluğun da kişinin kendisine bağlı olması ve hayatını yönlendirecek tek kişinin kendisi olması demektir. Rüyada tabakta çikolata görmek ama yememek, bir oyuna gelmemek ve uyanık davranarak bir tuzağa düşmekten kurtulmak demektir.

Rüyada Çikolata Görmenin  Yorumu

Çikolata lezzeti, güzelliği ve hatta kokusuyla insanı kendine çeken ve reddedilmesi mümkün olmayan bir yiyecektir. Ekmek ya da su gibi yaşamsal zorunluluğu simgelemez. Yani birey için yokluğunda büyük sıkıntı verecek bir şey değildir. Zevke yönelik, varlığında mutluluk verecek, ağzı tatlandıracak özelliği olan çikolata yokluğunda kimseyi öldürmez. Aynı şeyi ekmek için ya da su için söyleyemeyiz çünkü her ikisi de birey için mecburidir ve olmamaları halinde büyük zahmet yaşanması anlamına gelir. Dolayısıyla çikolata bireyde keyfi yerinde olduğunda görmek, tatmak ve yaşamak isteği şeyleri ifade eder. Bu demektir ki birey bir borcu ödemenin, bir belayı savmanın,tatsız bir konuyu kapatmanın ya da bir hastalığı yenmenin çabası içindedir ve aksi halde şu an için her ne kadar çok ihtiyacı olsa da tatile çıkmayı, kutlama yapmayı ya da eğlenmeyi düşünmesi söz konusu bile olmayacaktır.

0
0
1
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡