Rüyada Çilek Çiçeği Görmek tabiri

Eğer bu rüya zamanında yani çilek çiçeğinin çıkması gereken bir dönemde görülmüşse tamamen hayırlı ve güzel bir rüyadır. Kişinin umut ettiği her şeye kavuşacağının ve isteklerinin en kısa zamanda gerçekleşeceğinin göstergesidir.

Rüyada Çilek Çiçeği Görmek tabiri

Eğer zamanında olmadan çilek çiçeği görülmüşse, bu rüya arzu edilen birtakım şeylerin hemen değil de bir zaman sonra gerçekleşeceğine ve bu dileklerin de kişi için hayırlı olmasına delalet eder.

Rüyada Ham Çilek Yemek

Rüyada ham çilek yiyen kişi, karakter anlamında gelişmemiş veya bazı eksiklikleri olan bir kimsedir. Bu rüya yaptığınız bazı hareketlerin çocukça olduğuna ve bu hareketler sonucunda çevrenizden de saygı görmediğinize işaret eder.

Rüyada Yeşil Çilek Görmek

Rüyada görülen yeşil çilek kişinin ahiret hayatına işaret eder. Bu rüya sizin iyi bir insan olmak istediğinizin ve bunun için de çalıştığınızın göstergesidir. Rüyada yeşil çilek, dünya hayatından elini eteğini çekip yalnız ahiret hayatı için yaşamaya; işlenen günahlara tövbe edip, bu günahları tekrarlamamaya ve takva sahibi olmaya delalet eder.

Rüyada Kırmızı Çilek Görmek

Rüyada olgunlaşmış kıpkırmızı bir çilek gören kimse, büyük bir aşk yaşar. Bu rüya genellikle gönül ilişkilerine yorulur. Eğer bekar bir kimse bu rüyayı görse uzun süreli bir aşk ilişkisine girer. Karşınıza çıkacak ve çok seveceğiniz bir kişiye, onunla geçireceğiniz mutlu zamanlara ve sonunda evliliğe de yorulabilmektedir. Bazen de kırmızı çilek, iş hayatında mutlu ve huzurlu bir döneme girip, tüm çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alacağınızın göstergesidir.

Rüyada Çilek Satın Almak

Rüyada çilek satın alan kişinin hayatında her şey yolunda gider ve daima birçok başarı elde eder. Bu rüya özellikle çileğin çıktığı yaz aylarında görülürse, her anlamda berekete, talihin, şansın artmasına, sizin başarılı olacağınız bir döneme girdiğinize, özel hayatınızda da güzel rastlantılara ve yeni başlangıçlara işaret eder.

Rüyada Çilek Koklamak

Rüyada çilek koklayan kişinin bir çocuğu olur. Eğer hamile bir kimse bu rüyayı görse kız çocuğuna eğer erkek görse eşinin hamile kalmasına işarettir. Bazen de bu rüya hamilikte ortaya çıkacak olan belirtilere, bazı sıkıntılara da yorulabilir. Rüyada çilek koklayan kimse, dünya nimetlerini tadar ve bu nimetlerden yararlanır.

Rüyada Çürük Çilek Görmek

Rüyada görülen çürük çilek mala karışacak haramdır. Bu rüya çalışmalarınız sonucunda elde ettiğiniz malın bir kısmını haram yollardan kazanacağınızın göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi, hayırla beraber şer de elde eder. Geçimini gayri meşru yollardan kazanır. Helal paranın yanında servetine haram da karışır. Bu nedenle de günaha girer. Çürük çilek bazen de dışı güzel olmasına rağmen içi fitne, fesat olan bir kadındır.

Rüyada Çilek Tarlası Görmek

Rüyada görülen çilek tarlası, kısa zamanda elde edeceğiniz birden fazla hayra ve nimete işarettir. Rüyasında çilek tarlasında bulunan kimse, arzu ve isteklerine kavuşur. Bu rüya bekar için kuracağı huzurlu ve sıcak bir yuvadır. Sabretmeniz gerektiğine ve bu sabrınız sonucunda birçok hayır elde edeceğinize işarete eder.

Rüyada Çilek Fidesi Görmek

Rüyada çilek fidesi gören kişi yeni bir ilişkiye başlar. Bu rüya genellikle yeni başlayacak bir aşk ilişkisine yorulmaktadır. Uzun soluklu olacak bu ilişkide sizi bekleyen birçok güzel şeye, birlikte güzel vakit geçirmeye ve her anlamda mutlu olmaya işaret eder. Çilek fidesi bazen de bebektir. Yakında çok güzel ve tatlı bir kız çocuğunuz olacağına delalet eder.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡