Rüyada Çilek Görmek

Rüyada çilek görmek çoğunlukla özel hayatla tabir edilir. Özel hayatta ağız tadına ve huzura işaret ederken, sıkıntılı günlerin ardından gelecek olan esenliğe ve güzel günlere de delalet eder.

Rüyada Çilek Görmek

Rüyada görülen çilek şık ve zarif olmak anlamına gelir. Zamanında görülen olgun, kırmızı ve tatlı bir çilek müjdeli bir haber almaya işaret eder.

Bir kadın çileği dalından toplayıp yerse o kadının evlatları hayırlı ve güzel olur. Evli olmayan bir kişinin dalından çilek toplaması ise karşısına hayırlı kısmetler çıkacağına delalet eder. Rüyasında çilek gören ve yiyen kişinin evlilik hayatı da aşk hayatı da huzur ve aşk içinde geçer, ağız tadı bozulmaz.

Rüyada Çilek Yemek

Rüyada çilek yediğini gören kişinin aşk hayatında her şey yolunda gidecek ve kişi gerçek mutluluğu, gerçek aşkı bulacak demektir.

Rüyada Çilek Reçeli Görmek

Kişinin rüyasında ev yapımı bir çilek reçeli görmesi onu çok sevindirecek bir gelişme olacağına işaret eder. Çilek reçeli aile hayatında huzura, mutluluğa, sevince ve her anlamda güzelliklere yorulur. Bu rüyayı gören kişi, iyi huyu ve tatlı dili ile herkesin sevgisini ve takdirini kazanır.

Rüyada Çilek Ağacı Görmek

Rüyada çilek ağacı görmek ağız tadına, esenliğe ve ferahlığa işaret ederken aynı zamanda kişinin rahat edeceği tiril tiril kumaşlarla yapılmış olan giysiler alması ya da giymesi anlamına gelir.

Rüyada Çilek Almak

Rüyada çilek aldığını gören kişi sağlık sorunlarıyla baş edecek, hastalığının ilacını bulacak dolayısıyla da şifa görecek .demektir

Rüyada Birine Çilek Vermek

Rüyada birine çilek vermek hayırlı bir iş yaparak Allah katından makbul olmaya ve sevap işlemeye delalet eder. Örneğin sadaka ya da zekât vermek şeklinde olabilir.

Rüyada Çilek Bahçesi Görmek

Rüyasında çilek bahçesi görmek kişinin hayallerine, iç dünyasına, hedeflerine ve dileklerine delalet eder. Rüya sahibinin bir çilek bahçesi görmesi ise önünde sonunda hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Altın Çilek Görmek

Rüyada altın çilek görmek hane içiyle tabir edilir. Mutlu bir aile hayatına ve aile bireylerinin konuk sever olduğuna işarettir.

Rüyada Çilek Suyu Görmek

Rüyada görülen çilek suyu ailevi sorunların bitip, eşler arasında ortaya çıkacak huzur, bereket ve sevinçtir. Çilek suyu içen kimse, eğer eşi ile arasında bir problem olmuşsa en yakın zamanda bu problemleri tatlıya bağlar ve birlikte huzurlu, güzel bir ömür geçirirler.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡