Rüyada çiş yapmak | rüyada çiş görmek ne demek? Anlamı ne?

Rüyada çiş görmek, internette sıklıkla aratılan rüya tabirlerinden biridir. Peki, Rüyada çiş yapmak | rüyada çiş görmek ne demek? Anlamı ne? İşte ,detaylar...

Rüyada çiş yapmak | rüyada çiş görmek ne demek? Anlamı ne?

Rüyada çok çiş yapmak zenginliğe, bolluğa, malın ve kazancın artmasına yorulur. Rüyada çiş görmek kişinin kazancına hile ve fesat karıştığı anlamına gelir.

Bir kişi eğer rüyasında kendini karanlık ve görüntüsü net olmayan bir yerde çiş yaparken görürse bu, bilmediği bir yerden biri ile izdivaç yapacağı anlamına gelir. Bir kişi rüyada kendisini kutsal kitabın üzerine çiş yaparken görürse, bu kişinin çocuğu bir din adamı olacak ve ekmeğini bu meslekten kazanacaktır.

RÜYADA SIKIŞTIĞINI GÖRMEK

Bir kişi rüyasında çok çişinin geldiğini ama çişini yapamadığı için çok sıkıştığını görürse eğer kazancını ve malını insanlardan kaçırmak ya da aklınca korumak için yollar arıyor ama bir türlü bulamıyor demektir.

Rüyada çiş yapmak, rüyada çiş görmek tabiri

RÜYADA ÇİŞİNİ YAPAMAMAK

Rüyada çişini yapamadığını gören kişi, çok olan malını harcamakta imtina ediyor demektir.

RÜYADA ÇİŞİNİ TUTMAK

Rüyada çişini tutan kişinin zor durumlara düşeceği ve fevri davranarak yanlış işlere girip hem para hem de zaman kaybedeceği şeklinde yorum yapılır.

RÜYADA YATAĞA ÇİŞİNİ YAPMAK

Rüyada çişini altına yapan kişinin kendini Allah yolunda dini bütün bir kimse olmaya ve kalan ömrünü dini vecibeler yapmaya adayacağına işaret eder.

RÜYADA ALTINA ÇİŞ YAPMAK

Rüyada altına çiş yaptığını gören kişinin istikbali parlaktır. Bu kişi zenginlik içinde rahat bir yaşam sürecektir.

Rüyada çiş yapmak, rüyada çiş görmek tabiri

RÜYADA TUVALETE ÇİŞ YAPTIĞINI GÖRMEK

Bir kişi rüyasında yatağa çiş yaptığını ve çişi de her yere bulaştırdığını görürse bu kişi hiç aç kalmaz. Evi bereketli, kazancı bol, cüzdanı para dolu olur. Hiç geçim sıkıntısı yaşamaz.

RÜYADA ÇİŞ GÖRMEK

Rüyada çiş görmek rüya sahibi için mutluluk, şifa ve bereket getirecek gelişmelere delalet eder. Kısmetin açık olmasına ve işlerde bolluğa yorulur.

Rüya sahibinin sağlıklı olması ve aile içinde hiç geçim sıkıntısı yaşamayacağı anlamına gelir.

Rüyada çiş görmek, güzel haberlere, güzel gelişmelere, özlem gidermeye, moral bulmaya, hayırlı olacak birlikteliklere tabir edilir. Bazı rüya tabirleri, rüyada çiş görmeyi rüya sahibinin doğrudan ve güzelden geçtiğine, yanlış yollarda ve kötü arayışlar içinde olduğuna dair yorumlamaktadır. Bazen de tehlikeli sularda yüzmeye yorulur.

RÜYADA SİDİK İÇMEK

Rüya sahibinin elinin kolunun bağlanacağı ve hiçbir şey yapamayacağı kadar çaresiz kalacağı bir olay yaşamasına ve bu nedenle de hak yolunda mubah olmayan, toplum içinde de alışıla gelmiş olmayan bir iş yapacağına delalet eder.

RÜYADA SİDİK YAPMAK

Rüyasında sidik yaptığını gören kişi, çevresindeki kişileri çok üzecek ve onları hayal kırıklığına uğratacak bir şey yapacak demektir. Yani rüya sahibi, kendisinden başka herkesin üzülmesine ve kendisini ayıplamasına neden olacak bir hata yapacaktır. Aynı zamanda da rüya sahibi için mutsuzluk olarak değerlendirilir.

Rüyada çiş yapmak, rüyada çiş görmek tabiri

RÜYADA SİDİK BULAŞMASI

Kısmet olarak tabir edilir. Rüya sahibinin gerek mal da gerek gönül mabedinde yaşayacağı bolluğa, berekete ve güzelliğe delalet eder. Rüyasında üzerine sidik bulaştığını gören kişinin ailesinden yana da hayır göreceği tabiri yapılmaktadır.

RÜYADA SİDİK KOKUSU ALMAK

Rüyada sidik kokusu duyan kişinin, birinin telkini sayesinde bir hatadan dönmesine yorulur. Rüya sahibi eğer rüyasında keskin bir sidik kokusu hissediyorsa bu, onun sadece düşüncesinde kalacağı ve öyle olduğu için de şükredeceği bir günahı işlemeyeceğine delalet eder.

RÜYADA BAŞKASININ İŞEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüya sahibinin bir kişi ile iş ortaklığı yapmayı planladığı anlamına gelir.

RÜYADA ÇİŞİNİ YAPMAK

Rüyada çişini yapmak, rüyayı gören kişinin bile bile hatalı ve yanlış yollara girerek kısa yoldan başarı, kazanç, mutluluk ve ün sahibi olmaya çalıştığına işaret eder.

Az çalışarak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşma düşüncesi içinde olmaya ve bu düşünceye uygun şekilde hareket etmeye alamet eder. Rüya sahibi Allah’ın makbul kılmadığı heveslere kapılacak demektir.

Rüyada çiş yapmak, rüyada çiş görmek tabiri

RÜYADA ÇİŞİNİ YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin dinden sapmasına ve günahkâr olmasına neden olacak işler yapacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına ve sadece dünya nimetleri ve zenginliği elde etmek için çalışacağına rivayet edilir.

RÜYADA TUVALETE ÇİŞİNİ YAPMAK

Bu rüya hayırlara alamet eder. Rüyayı gören kişinin ağız tadına, keyfe, sağlığa ve konforlu bir hayata kavuşacağına tabir edilir. Kolay bir hayata kavuşmaya, sıkıntılardan, zorluklardan, yokluktan, şanssızlıktan, uğursuzluktan ve kısmetsizlikten de kurtulmaya alamet eder.

RÜYADA KÜÇÜK ÇİŞİNİ YAPMAK

Rüya iki türlü tabir edilir. Rüya sahibinin uykusunda küçük çişini yaptığını gördüğü yer makbul bir yerse rüya sahibi için mutluluk verici olumlu gelişmeler meydana geleceği şeklinde yorumlanır fakat rüya sahibi uykusunda hiç olmadık bir yere küçük çişini yaptığını görürse o halde bu da canın sıkılmasına, işlerinin bozulmasına ve dolayısıyla da mutsuz olmasına neden olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

RÜYADA BÜYÜK ÇİŞİNİ YAPMAK

Rüyayı gören kişinin karşısına çıkacak aksiliklere işaret eder. Rüya sahibi içine düştüğü zor durumdan kurtulmak için hata üstüne hata yapacak ve deyim yerindeyse kurtulmak adına kötülüğe git gide daha çok batacak demektir.

63
18
63
12
6
1
19
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡