Rüyada Çöpe Atmak

Rüyada çöpe atmak, genel manada bir sorundan kurtulmak, bir soru işaretine cevap bulmak, çözümsüz bir konuyu nihayete ulaştırmak anlamına gelir.

Rüyada Çöpe Atmak

Çöpe yüzük atmak evliliği sonlandırmaya, yemek atmak rızkın azalmasına ve bereketin kaçmasına, çöpe ekmek atmak işten kovulmaya yorumlanır. Çöpe siyah çorap atmak bir sırdan kurtulmak, eskimiş giysiler atmak ailevi meseleleri hal yoluna koymak anlamına gelir. Çalıntı bir eşya ya da malı çöpe atan kişi yalandan, ihanetten ve günahlardan kurtulur. Başkasına ait bir eşyayı çöpe atmak ise, eskiden dost bilinen bazı kimselerin yalanlarına şahit olarak bu kimselere yüz çevrilecek olduğunun ifadesidir. Çöpe taze meyve atan kişi ticarette zorluklar yaşar. Çürümüş meyve veya sebzeyi çöpe atmak ise iş değişikliğine yorumlanır.

Rüyada Eski Eşyaları Çöpe Atmak

Eski eşyaları çöpe atmak, rüya sahibini çok zamandır rahatsız eden meselelerin, taşınmasında güçlük çekilen sırların, kavgaların ve küslüklerin yok olup, ortadan kalkacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, sorunlarını geride bırakarak geleceğe daha ümitli bakacağına yorumlanır. Yalnızlıktan kurtulmaya, az sayıda güvenilir arkadaşa sahip olmaya, atılan adımlarda iyi neticeler almaya ve iş konusunda istenilen makama kavuşarak sevinç gözyaşı dökmeye alamettir.

Rüyada Ekmeği Çöpe Atmak

Ekmeği çöpe atmak iyiye yorulmaz ve mekruh bir yaşama sahip olan kimselerle arkadaşlık etmek anlamına gelir. Günaha olan yatkınlığı ve kişinin nefsine hakim olamadığını da gösteren rüya, pek çok musibetle uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, aldığı paranın bereketinin kaçacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına da yorulur.

Rüyada Çöpe Atmanın  Yorumu

Bilinçaltını sürekli meşgul eden sorunların varlığını gösteren rüya, kişinin kendini bunalmış ve zaman zaman çaresiz hissettiğini, yenilik yapmak ya da bazı atılımlarda bulunmak adına geçmişinden kurtulmak istemesine tabir edilir.

7
2
0
0
7
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡