Rüyada Denizde yıkanmak tabiri

Denize girerek vücudunuzu yıkamanız, geçmişte işlediğiniz günahlardan dolayı tövbe edeceğinize işaret eder.

Rüyada Denizde yıkanmak tabiri

Herhangi bir ruhsal veya bedensel rahatsızlığınız varsa kısa sürede şifalanırsınız. Ödemelerinizde sıkıntı çekiyorsanız yakın zamanda ödemelerinizi yaparsınız. Sizi kaygılandıran, üzen ve sıkıntı veren durumlardan kurtulursunuz. Bu rüya günahlara tövbe edileceğine de yorulmaktadır. Rüyayı gören kişi kısa süre içerisinde günahlarının farkına varır ve tövbe ederek tekrar işlememeye azmeder.

Denizin taşması

Rüyada denizin taşması, çıkacağınız bir yolda karşınıza sizi ürkütecek bazı olaylarla karşılaşabileceğinizin habercisidir.

Denizin kuruması

Rüyanızda denizin tamamen kuruduğunu görmeniz aslında sadece sizi ilgilendiren bir durumun haberi değildir. Deniz tüm insanlığa hizmet eden bir nimet kapısıdır. Dolayısı ile rüya tabiri yapan kişiler denizin durumunun rüyayı gören kişinin yaşadığı şehir ya da ülkeyi temsil ettiğini düşünmektedirler. Denizin tamamen kurumuş olması ise, ülke yönetimindeki kişilerin başarısızlığına yorulmaktadır. Denizin zeminini görebileceğiniz kadar deniz kurumuş ise ülke yöneticisinin adil olmayan bir kimse olacağına işaret eder.

Denizin kurumadığını fakat deniz suyunun azaldığını görmeniz ise, yaşadığınız ülkedeki ekonomik krizlerin kapıda olduğuna delalet eder.

Deniz suyunun azalarak, denizin bir dere ya da gölet halini alması, ülkedeki devlet yönetiminin el değiştireceğine delalet etmektedir.

Fırtınalı deniz

Rüyada fırtınalı deniz görmek, adil olmayan bir devlet yöneticisine yorulmaktadır. Tam tersine denizin durgun olması ise adil olan bir devlet yöneticisine yorulur.

Alternatif olarak, rüyada fırtınalı deniz görmek, fazla emek vereceğiniz ve üzerinde çok çalışacağınız işlere işaret eder. Bu işler para ile ilgili olabileceği gibi manevi olarak önemsediğiniz şeyler de olabilir.

Fırtınalı bir denizde yüzdüğünüzü görmeniz, endişelerinizin yerini huzurun alacağının müjdecisidir.

Fırtınalı bir denize düşmeniz, canınızı sıkacak bazı durumların başınıza geleceğine yorulur. Düştükten sonra ölmeniz, rüya her ne kadar olumsuzmuş gibi gözükse de size başınıza gelen bu can sıkıcı durumdan kurtulacağınızı müjdeler. Bu rüyanın bu şekilde tabir edilmesinin sebebi ise denizde boğularak ölen kimselerin cennetlik sayılmasıdır.

Bir diğer rüya tabirine göre ise; rüyada fırtınalı deniz görmek, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret eder. Ardı ardına yaşanacak mevzuların ardından mutluluğa ereceksiniz demektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡