Rüyada Deprem Görmek / Rüyada Deprem Olması Tabiri

Rüyada deprem görmek zorluklarla karşılaşmayı işaret eder. Yer, mekan ya da coğrafya değişikliği anlamına gelir. Rüyada nerede deprem oluyorsa o alanda kötü olayların yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada Deprem Görmek / Rüyada Deprem Olması Tabiri

Depremde hem hayatta kalan hem de hayatını kaybeden insanlar olduğunu görmek viral hastalıkların baş göstereceğine ya da o bölgeye siyasi yöneticilerin geleceğine delalet eder. Rüyada deprem olduğunu görmek aynı zamanda kişinin hayatında meydana gelecek olan yeniliklere ve tazelenmeye delalettir. Yani rüyasında deprem olduğunu gören kişi için değişiklik zamanı olduğu anlamına gelir. Kimi rüya tabirlerinde deprem kişi için yola işaret ederken kimi rüya tabirlerinde de uluslar arası savaş olarak yorumlanır.

Rüyada Deprem Olduğunu Görmek

Rüyada deprem olduğunu görmek pek hayırlı şeylere işaret etmez. Kişinin umutlarının ve tüm hayallerinin yıkılmasına, üzüntüye ve kedere işaret eder. Aynı zamanda kişinin meslek hayatında çıkacak olan güçlüklere de delalet eder. Rüyada deprem olması, savaşlara da yorulur.

Rüyada Depremde Evin Yıkılması

Rüyada evlerin yıkıldığını görmek, ülkede yaşanacak olan pahalılığa işaret eder. Eğer rüya sahibi kendi evinin yıkıldığını ve ailesinden herkesin öldüğünü görürse, rüya sahibi için ailesine daha fazla zaman ayırması ve bağlanması anlamına gelir.

Rüyada Deprem Görmek / Rüyada Deprem Olması Tabiri

Rüyada Depremde Sağ Kalmak

Rüyada depremde sağ kalmak iyi şeylere yorulmaz. Rüya sahibi eğer depremde herkesin öldüğünü, kendisinin sağ kaldığını görürse bu, o kişinin vadesinin tamam olduğu anlamına gelir. Bazen de bu rüya iyi kalbiniz ve temiz fıtratınızla herkesin saygı ve sevgisini kazandığınıza ve eğer böyle devam ederseniz yaşanılacak birçok olumsuz hadiseden zarar görmeden kurtulacağınıza işarettir. Depremden sağ kurtulan kişi hastalık sonrasında şifaya kavuşur.

Rüyada Yerin Sarsılması

Rüyada yerin sarsılması güzel gelişmelere işaret eder. Rüyasında yerin sarsıldığını gören kişinin şansı açılır, işteki kısmeti açılır ve kazancı çoğalır. Fakat rüyasında yerin sarsılarak batması iyi değildir. Bu, rüya sahibinin dini vecibelerini artık yerine getirmediğine işaret eder. Aynı zamanda kuraklığa ve hiç beklenmedik, hayrete düşürecek olaylara delalettir.

Rüyada Çok Büyük Bir Deprem Görmek

Rüyada yaşadığı yerde çok büyük bir deprem olduğunu ve yerin tamamen sarsıldığını, büyük felaketin olduğunu görmek; kişinin yaşadığı yerde bazı fitne olaylarının baş göstereceğine ve bunun sonucunda da toplum olarak huzursuzluk ve sıkıntı ortamının oluşacağına işarettir. Bu rüya bazen de kişinin dikkat etmesine yönelik uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada Bir Dağın Sarsılması

Rüyada bir dağın sarsılıp savrulması veya yerinden oynaması, o bölge halkını veya ülkeyi yöneten kişinin başına gelecek musibetlere veya o kimseden halka ulaşacak zarara işarettir. Bu rüya genellikle devlet başkanları ve onların başına gelecek olaylarla ilgilidir. Halka o devlet başkanı elinden ulaşacak zarara veya sıkıntılara, o dönemin pahalılıkla geçmesine yorulmaktadır.

Rüyada Deprem Görmek / Rüyada Deprem Olması Tabiri

Rüyada Deprem Haberi Almak

Rüyasında deprem haberi alan kimse, yakın çevresinden gelecek sarsılacağı ve üzüleceği bir haber alır. Bu rüya genellikle duyacağınız bir şey yüzünden canınızın sıkılmasına ve üzülüp kederlenmeye işaret olan bir rüyadır. Böyle bir rüya gören kimse bazen de kendi hataları sonucu bazı tatsız olaylar yaşar.

Rüyada Depremi Hissetmek

Rüyada depremi hissetmek ama ondan zarar görmemek, başınıza gelecek bazı kötü olayları en zararla atlatır. Bu rüya size kötülük yapmak isteyen, fırsatçı ve hile yapan düşmanlarınız olduğunun; fakat zekânızla ve öz sezinizle bu kötülükleri başınızdan savıp rahatınızı bozmayacağınızın göstergesidir. Bazen de bu rüya sinsi düşmana, dost gibi görünen ama arkadan iş çeviren kimseye işaret eder.

Rüyada Deprem Sırasında Dua Etmek

Böyle bir rüya, genellikle kişinin başına gelen sıkıntıları, bazı tatsız olayları Allah’a sığınarak ve ondan yardım dileyerek atlatabileceğinin göstergesidir. Böyle bir rüya gören kimse, eğer üzüntü içindeyse ve bazı belalarla uğraşıyorsa hepsine sabretmeli ve Allah tarafından kendisine gelecek yardımı beklemelidir.

Rüyada Deprem Olması

Kişinin iş hayatı da dahil günlük yaşamının değişeceğine yorulur. Rüyada deprem olması bir diğer yandan da musibetlerin yaşanmasına işaret eder ve rüyayı gören kişinin hiç beklemediği anda kötü haberler alacağı ya da başarısızlık yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Deprem Sarsıntısı Görmek

Rüyada deprem sarsıntısı görmek de deprem olması ile aynı anlama gelir. Bu rüya bazı rüya tabirlerine göre ümit ve mutluluk verici hayırlı olayların yaşanacağına bazı rüya tabirlerine göreyse tam tersi şekilde yıkıntılara, zarar ve ziyana neden olacak değişimlerin olacağına işaret eder.

Rüyada Deprem Görmek / Rüyada Deprem Olması Tabiri

Rüyada Depremden Kurtulmak

Rüyada depremden kurtulmak, sorunlarla baş edebilmeye, böylece çekilen sıkıntıları, çileyi ve zahmeti geride bırakmayı başarmaya, hastalığı yenmeye, borçları kapatmaya ve bundan sonrası için rahat şekilde yaşamaya delalet eder.

Rüyada Sarsıntı Olduğunu Görmek

Rüyada sarsıntı olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin başına gelecek melanetli olayların habercisi olarak kabul edilir. Rüya sahibini çok üzecek, derinden sarsacak ve uzun süre etkisini üzerinden atamayacağı bazı olayların yaşanacağına ve kişinin çaresizlik içinde elleri kolları bağlı kalacağına tabir edilir.

Rüyada Deprem Olması ve Evin Yıkılması

Rüyada deprem olması ve evin yıkılması, rüya sahibinin, en yakınları, çok değer verdiği ve sevdiği dostları tarafından ihanete uğramasından ötürü üzerinde çok büyük bir ağırlık hissettiğine yorulur. Bu sebeple, yaptığı işlere tek başına girip yine tek başına bitirdiğine,  insanlardan uzak durup kendi halinde ve yalnız bir insan olarak ömrünü sürdüreceğine ve uğradığı ihanetlerin acılarını hala yüreğinde taşıyıp yaşattığına alamet edilir.

Rüyada Depremi Görmek

Rüyada depremi görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatı ve aile hayatında yaşadığı sıkıntılardan ötürü kendisini ve hayatını çok büyük bir değişime sokacağına, yeni bir dış görünüşe…

Rüyada depremi görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatı ve aile hayatında yaşadığı sıkıntılardan ötürü kendisini ve hayatını çok büyük bir değişime sokacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir edilir.

Rüyada Deprem Görmek / Rüyada Deprem Olması Tabiri

Rüyada Depremi Beklemek

Rüya sahibinin, uzun bir zamandan beri kesin karar verdiği bir konuda kararını tekrar gözden geçireceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine ve uzun bir hazırlık döneminin ardından en iyi sonuçların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada Depremi Hissetmek

Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak olan bir olayla ilgili olarak çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bu şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra karar vermek için en doğru zamanı kollayacağına, bu sayede kendisi için sıkıntı yaratan şeyleri ortadan kaldıracağına ve daha önce yaptığı gibi en doğru kararı vermek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada Depremi Yaşamak

Rüya sahibinin, kendisini yakın bir zamanda büyük bir arzu ile yeniledikten sonra yapacağı şeylerin insanlar arasında çok büyük ses getireceğine, bu sayede sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada Depremi Hissetmemek

Aile hayatı ve iş hayatı içinde bazı sorunlar yaşayan ve bu sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıran rüya sahibinin, bundan sonraki yaşamında çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡